Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המודל שהם הציעו סיפק תהליך פרמיום בו מקבלים רכב "עם תעודות" תמורת עמלה. הישראלי הממוצע מחפש מציאות ולא מוכן לשלם אקסטרה, גם אם זה אומר לקחת יותר סיכון ברכישת רכב משומש.

להערכתי מספר האנשים שהשתמשו בשרות, כלומר אלה שהיו מוכנים לשלם יותר כדי לקבל יותר, היה קטן מידי ולכן השירות לא היה מספיק רווחי עבורם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוויץ׳ הוקמה לפני שנה וחצי מתוך אמונה שחייבת להיות דרך טובה יותר למכור ולקנות רכב משומש עשינו הכל בכדי לשנות את החוויה לטובה יותר, אמינה יותר, הוגנת יותר ואפילו כיפית. לצערנו, למרות אלפי לקוחות מאושרים שהצטרפו לדרך שלנו ויצאו מפה עם חיוך, אנחנו נאלצים לעשות בשבועות הקרובים switch off. כמו תמיד, נמשיך לעמוד מאחורי הבטחותינו לכל אחד מהלקוחות שבתהליך ונקווה להתראות בהמשך...

מתוך האתר

משכנתא זה קל

פורסם

אני מעריך שזה נובע מהמנטליות בארץ כמו ששוגיפלקס כתב, אנשים מעדיפים לשלם בזול ולקבל את ה-*ין של הזול. בדיוק לפני שבוע דיברתי עם אחי הקטן שרצה לקנות חלק למחשב מחנות שידועה בשירות הלקוחות הגרוע שלה אבל גם במחירים זולים, אמרתי לו שהוא ילמד שכדאי לשלם קצת יותר אבל לדעת שיש לך בית לחזור אליו.

פורסם

כשהמחיר של המוצר מנופח על ידי המדינה ב 100% אז אנשים בצדק מעדיפים לא לשלם עמלה נוספת שהיא מספר אחוזים מהמחיר המנופח.

להגיד מנטליות וכל מני פנינים שונות על הישראלי הממוצע זה קל, כמה ממכם קנו רכב דרך השרות הזה וכמה מהאתר הזה?

כנראה שבודדים, והסיבה היא שלשלם עוד כמה אלפי שקלים על רכב שהמחיר שלו גם ככה מגוחך זה לא משתלם.

אני אישית חושב שהשירות הזה מעולה אבל התימחור גורם לו להיות לא רלוונטי.

טסלה 3 2022

פורסם

אם האתר שלהם לא היה בגלילות אלא קצת קרוב יותר(אני מבאר שבע) בהחלט הייתי קונה שם. כי אני יודע להעריך רכבים פרטיים, עם קילומטראז' נמוך.

רוב עם ישראל מעדיף לקנות רכב בן 3 עם 120 אלף קילומטר ממיטב נהגי ההשכרה והליסינג למינהם(כאשר כולם ננהגו ע"י ב-90 קמ"ש ע"י מנהל בכיר, כמובן)

וזה הכול.

פורסם

ואם המודל העסקי היה נכון אז הייתם אומרים שהשוק הישראלי היה פשוט צמא לזה? כישלון של עסק הוא לא באשמת קהל היעד, אלא במודל העסקי.

זה היה בלתי ניתן ליישום בצורה שבה הם עשו את זה, הייתי אצלם פעמיים, פעם אחת לבד להתרשמות ופעם עם חבר שחיפש רכב.

אין צורך שאנסה להעביר כרגע חוות דעת על המודל העסקי שלהם ומדוע כשל, אבל פשוט תפסיקו להיכנס בצרכן הישראלי סתם.

גם בסיפור בטר פלייס האשימו את המודעות של הישראלי הממוצע ולא את המוצר הגרוע.

פורסם

כשהשירות שלהם תומחר "בהתנדבות" אנשים התלוננו שזה יקר וחיפשו את הרכבים ביד2, כשהם העלו את המחיר לרף הריאלי שצריך כדי להחזיר עלויות אז קיבלו צליפת שוט חבל"ז.

הצרכן הישראלי רוצה את הפלטפורמה, את אנשי המכירות המגולחים למשעי, המזגן העצמתי באולם הקבלה, האחריות המלאה והאופציה להחזיר רכבים סתם כי לא בא להם.

אבל הצרכן הישראלי רוצה את כל זה בחינם, או כמה שיותר קרוב לחינם.

מה לעשות, הם לא מלכ"ר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אבל הצרכן הישראלי רוצה את כל זה בחינם, או כמה שיותר קרוב לחינם.

ומה הבעיה עם זה?

הצרכן הישראלי מאכיל כלכך הרבה פיות, כל הזמן, גם אם הוא לא רוצה,

שבקניית רכב לא בא לו להאכיל עוד פה אחד נוסף. אז מה?

מי שלא מתאים לו שלא יפתח עסקים שכאלה. זה העיקרון של שוק חופשי ואין אשמה בחוסר רצון "לצרוך" שירות כזה או אחר. זה שהפרה רוצה להיניק לא מחייב שהעגל רוצה לינוק וזה בסדר גמור!

חוץ מזה, מכמה אנשים שכן הלכו וניסו את השירות של סוויץ', בוא נגיד שהוא לא היה חף מבעיות.

אבל להתחיל לפרוט את זה עכשיו זה לרקוד על הגופה.

יום טוב גם לך

פורסם

הבעיה היא שאם השירות העיקרי שלך מתומחר "בחינם" אז יהיה לך קשה מאוד להחזיק את הראש מעל המים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אף אחד לא מעוניין לשלם על השירות שלך אז הוא פשוט לא נחוץ! אף אחד לא אשם בזה חוץ מנותן השירות. שיחפש את הנישה בה כן יש ביקוש.

יום טוב גם לך

פורסם

לא מאשים את הצרכן הישראלי. רק אומר מה שאני רואה.

עד לפני שהתחילו להכנס רכבי המיני בפול כוח לשוק הישראלי, כמעט כול הרכבים שראיתי היו משפחתומתיות 1.6 בצבע לבן או כסף ולוגו של אחת מחברות הליסינג בלוחית רישוי.

מי קונה את הרכבים האלה? עם ישראל.

לבנאדם הפרטי שמוכר רכב שמור, זה לא מזיז יותר מדי כי הוא רק צריך לקוח אחד, אבל בשביל חברה שצריכה להתקיים ממכירות רבות שכאלה, זו בעיה חמורה

פורסם

אני לא מבין, לא יכלו להציע גם שירותמ מימון או אופציות אחרות לקחת רווחים?

חבל שירדו. מיזם מצויין

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

עם איזה "תעודות" הרכבים הגיעו? בדיקת מכון? אחריות חלקית וממש לא מלאה לחצי שנה? אדם לא קונה רכב לחצי שנה ויש עוד תקלות אפשריות. ביטול עיסקה? אנשים עדיין לא בוטחים באפשרות הזאת ב100% ולא רוצים לרדוף אחרי עסקים ולהמתקין חודש עד שיקבלו עשרות אלפי שקלים בחזרה.

אין צורך בביטויים מתנשאים על הישראלי הממוצע, פשוט הערך המוסף שהוצע הוכיח את עצמו כלא מספיק עבור העמלה שנדרשה. אף אחד לא צריך לעבוד בחינם, ממש לא, פשוט לא נמצאה נקודת האיזון שתשלם לשני הצדדים בעיסקה.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...