Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם אומרים שגם אם חברה שלך/אישתך/הילדים/איגואנת המחמד לא אהבו את הצבע, אפשר להחזיר. No questions asked.

מי מטפל בכל הטפסיאדה זה שאלה טובה שאין לי תשובה עליה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על כל סיבה גם בלי סיבה, ככה לפחות הם אמרו לנו וככה גם רשום בספר שלהם אאל"ט, אבל לא חושב שאם מישהו יקנה את הרכב ויקרע לו את הצורה בנסיעות של כל הארץ ואולי יפגע במצב הרכב וינסה לנצל את האפשרות הזו לרעה אז אני חושב שבמצב כזה זה כבר בעיה.

אתם יכולים לבקר שם וגם ליראות את חוברת האחריות והתנאים ולהיתרשם בעצמכם, איזה עוד חברה אתם מכירים שתיסתכל עליכם ביום למחרת הקניה ? :-).

אבל מצד שני יש גם "בעיה" עם האפשרות הזו, כי למרות שאפשר להחזיר את הרכב גם בלי סיבה או כל בעיה שתצוץ, לא ניראה לי שהרבה אנשים יתעסקו בכאב הראש של ביטול הביטוח, החזרת רכב, החזרת כסף, ביטול הלוואה בבנק וכו' רק בשביל בעיה קטנה ושולית שתצוץ או משהו כזה, זה טוב שיש את האפשרות הזו אבל גם כניראה בסוויץ יודעים שהלקוח הרגיל לא ינסה להחזיר את הרכב ולעבור את הבלאגן סתם בלי סיבה טובה, ככה גם הם מרוויחים וגם אנחנו שבכל זאת יש לנו את האפשרות הזו.

בקיצור- לדעתי טוב שיש את הדיון הזה כאן כי יש כבר ועוד יהיו פה הרבה המלצות טובות גם ממוכרים פוטנציאלים וגם מהקונים, ואם בחברה ישכילו לקבל הביקורת/הצעות ייעול הם ירוויחו וגם אנחנו.

שיהיה בהצלחה!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
asafasraf שלום, סינון התקן שלנו לא כולל סינון על פי דגמים, כל עוד מדובר ברכבים מסוג: מיני, משפחתי, ג'יפים, SUV.

אשמח להבין על איזה רכב מדובר, ואבדוק מדוע לא הצענו לך את השירות

מדובר בוולוו s60 מודל 2011.

פורסם

השארתי אצלכם פרטים באתר ולא חזרתם אליי

לגבי סיאט לאון שעומדת תקנון שלכם, אשמח אם תחזרו אליי בהודעה פרטית .

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד שכיף לטייל אצלכם באתר, מסודר ואפשר באמת לראות מגוון מעניין של רכבים והמון תמונות ומידע עליהם, שזה נחמד.

רעיון מעניין כחלק מתהליך השקיפות, העלאת מסמך הבדיקה מהמכון בדיקה המורשה לכל רכב, יכול להיות מעניין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קודם כל: באופן כללי הרושם שלי הוא חיובי. הרעיון טוב, ובהחלט רצוי ומועיל להרבה אנשים. אני מאחל לכם הצלחה.

אבל, יש גם קצת ביקורת על הדרך שבה אתם (או אתה, הנציג) מציגים את הענין.

כל הגישה של "אצלנו הכל מצויין, כל הטענות שלכם לא לעניין, אנחנו הכי בסדר בעולם", היא גישה לא נכונה. שים לב כיצד לא מעט אנשים נרתעים.

תבין שאתה נמצא בענף שוק הרכב המשומש בישראל, ענף שיש לו תדמית שלילית ביותר. כאשר אתה אומר "אצלי הכל בסדר ורק דמיינתם שיש בעיות" אתה יוצר רושם של, תסלח לי, נוכל. לא באשמתך, אלא בגלל שכך הענף נראה.

לדעתי אתם צריכים להגיד "נחיה ונראה". לדעתי זה הרבה יותר משכנע.

דוגמה לענין: שאלו "כיצד להסביר מה אתם למי שאינו מכיר", וזו היתה התשובה:

פלטפורמה דיגיטלית שמפגישה רכבים למכירה ממוכרים פרטיים, עם קונים רציניים. קונים רכב פרטי יד שנייה, עם אחריות של חברה.

הסבר בלתי מובן לחלוטין. אם אני אגיד את זה לאדם שאינו מתמצא בנושא (שהוא בדיוק הלקוח שלכם!) - הוא לא יבין יותר ממה שהבין לפני המשפט הזה.

צורת הצגת הדברים, כפי שהיא מופיעה כאן בשרשור, מזכירה את צורת הצגת הדברים של חברת BP ז"ל(?) - גם הם כל הזמן אמרו "אצלנו הכל מצויין ומי שחושב שיש פגם לא מבין".

אני מעיר על זה לא כדי לרמוז שסופכם יהיה כסופם - להיפך: אני חושב שהרעיון שלכם נכון (לעומת שלהם שלא היה נכון), ואני מקווה שתצליחו מאד - זה רק ישפר את ענף הרכב.

בקיצור - ביקורת בונה.

בהצלחה.

דני

פורסם
האם אפשר להתחרט מכל סיבה שהיא (למשל גיליתי שהדגם לא מתאים לי) או רק אם מצאתי פגם נסתר?

אני מחפש רכב כרגע, באופן כללי אני בעיקר בודק רכבים במוסך של חברים, כי מכוני הרישוי לא אמינים בשום צורה לדעתי.

אני מבין שלא אוכל לקחת את הרכב לבדיקה פרטית, אלא רק לקנות, לקוות שהבדיקה שלכם אמינה (לכם אני מאמין, למכון פחות), ולבדוק במוסך הבית.

נניח שלקחתי את הסיכון, העלתי על הליפט וגיליתי שהנהג הקודם היה חובב מדרכות. אתם לוקחים בחינם חזרה? מי משלם העברת בעלות? מי מטפל בהעברת הבעלות הנוספת?

האם ניתן לנהל משא ומתן עם המוכר? או שהמחיר הוא סופי?

סך הכל נשמע מפתה, אבל חסרים לי כמה פרטים....

הם אומרים שגם אם חברה שלך/אישתך/הילדים/איגואנת המחמד לא אהבו את הצבע, אפשר להחזיר. No questions asked.

מי מטפל בכל הטפסיאדה זה שאלה טובה שאין לי תשובה עליה.

קודם כל: באופן כללי הרושם שלי הוא חיובי. הרעיון טוב, ובהחלט רצוי ומועיל להרבה אנשים. אני מאחל לכם הצלחה.

אבל, יש גם קצת ביקורת על הדרך שבה אתם (או אתה, הנציג) מציגים את הענין.

כל הגישה של "אצלנו הכל מצויין, כל הטענות שלכם לא לעניין, אנחנו הכי בסדר בעולם", היא גישה לא נכונה. שים לב כיצד לא מעט אנשים נרתעים.

תבין שאתה נמצא בענף שוק הרכב המשומש בישראל, ענף שיש לו תדמית שלילית ביותר. כאשר אתה אומר "אצלי הכל בסדר ורק דמיינתם שיש בעיות" אתה יוצר רושם של, תסלח לי, נוכל. לא באשמתך, אלא בגלל שכך הענף נראה.

לדעתי אתם צריכים להגיד "נחיה ונראה". לדעתי זה הרבה יותר משכנע.

דוגמה לענין: שאלו "כיצד להסביר מה אתם למי שאינו מכיר", וזו היתה התשובה:

הסבר בלתי מובן לחלוטין. אם אני אגיד את זה לאדם שאינו מתמצא בנושא (שהוא בדיוק הלקוח שלכם!) - הוא לא יבין יותר ממה שהבין לפני המשפט הזה.

צורת הצגת הדברים, כפי שהיא מופיעה כאן בשרשור, מזכירה את צורת הצגת הדברים של חברת BP ז"ל(?) - גם הם כל הזמן אמרו "אצלנו הכל מצויין ומי שחושב שיש פגם לא מבין".

אני מעיר על זה לא כדי לרמוז שסופכם יהיה כסופם - להיפך: אני חושב שהרעיון שלכם נכון (לעומת שלהם שלא היה נכון), ואני מקווה שתצליחו מאד - זה רק ישפר את ענף הרכב.

בקיצור - ביקורת בונה.

בהצלחה.

דני

שלום,

הבדיקה שנציג לך כקונה היא בדיקה שנעשית במכון מורשה של משרד התחבורה (לא "בדיקה שלנו"), ובוחני הרכב מרימים כל רכב על הליפט בבדיקה כזו. לכן, תדע כבר במעמד הפגישה אם נהג הרכב "חובב מדרכות" :)

את העברת הבעלות, 218 ש"ח משלם הקונה, אך אם משיב את הרכב במסגרת 5 ימי ההחלטה (כן, כן, מכל סיבה שהיא. גם אם סתם לא אהבו את הצבע בבית...), אז כאמור, אנחנו סופגים את כל העלויות, לרבות, העברת הבעלות הנוספת, ואיבוד היד על הרכב.

בשני המקרים, אנחנו מטפלים בכל התהליך, נוסעים פיזית לדואר לשם ביצוע העברת הבעלות עם ייפוי כוח ותעודת זהות מקורית של הצדדים המעורבים.

לשאלתך אודות המחירים, המחיר באתר SWITCH הוא המחיר שקבע מוכר הרכב, לאחר שעיין בהמלצת התמחור המנומקת שהכינו עבורו המומחים שלנו. בכ-80% מהמקרים, הרכב במחיר דומה למחיר שהומלץ, ולכן מדובר במחיר סופי לאחר משא ומתן. עם זאת, יש מקרים אחדים בהם יש שינוי קל במחיר במעמד הפגישה, לאחר שהקונה מחליט שאכן הרכב מתאים לצרכים שלו. כל זאת, בתיאום כמובן עם מוכר הרכב. חשוב להבין כי מדובר בשינויים קלים של כמה מאות שקלים בודדים, שכן כאמור המחירים באתר הינם מחירים לאחר משא ומתן.

אני ממליצה לכם לצפות בסרטון קצר (2 דק') שעוזר להבין טוב יותר את התהליך:

פורסם (נערך)
מדובר בוולוו s60 מודל 2011.

היי אסף,

אנחנו מציגים באתר SWITCH רכבים למכירה מסוג: משפחתיים, מיני, מנהלים, וג'יפים

https://switch.co.il/cars/

ולצערי, לא מציגים רכבי יוקרה, לרבות כל דגמי וולוו. בהתאם, המהלכים השיווקיים והפרסומיים שלנו.

אני מקווה שבעתיד כן נוכל לתת שירות גם ללקוחות של רכבים מיוחדים כמו הרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי SWITCH Master
פורסם

הערתי לכם הערה ביקורתית מנומקת, וזו התגובה שלכם? לצטט אותי כאילו אתם מתייחסים לדברי, ולהתעלם מהם לחלוטין?

זו גישה מזלזלת, ללא שום סיבה. חבל.

אני מאחל לכם הצלחה בכל זאת.

דני

פורסם
הערתי לכם הערה ביקורתית מנומקת, וזו התגובה שלכם? לצטט אותי כאילו אתם מתייחסים לדברי, ולהתעלם מהם לחלוטין?

זו גישה מזלזלת, ללא שום סיבה. חבל.

אני מאחל לכם הצלחה בכל זאת.

דני

התגובה הייתה רק לחלק האחרון של ההודעה שלך, שההסבר על השירות לא היה מספיק טוב.

בעניין שאר הערותייך, הכל נלקח בחשבון. ותודה על כל הפידבקים. באמת חשוב לשמוע מה חושבים על דרך הצגת הדברים. התנצלותי אליך אם התגובות נשמעות מזלזלות. לא כך הדבר. להיפך, נעשה מאמץ לענות תשובות ענייניות לכל שאלה שתעלה.

פורסם

על פניו מיזם מבורך , אם באמת תצליחו לשמור על שקיפות וסטנדרט גבוהה.

לצערי זה עניין של זמן עד שהמוח הישראלי ינסה לנצל את אופציית ההחזרה שלכם , מקווה מאוד שתדעו איך להתמודד מבלי לפגוע באופציה הזאת , שכן הא באמת נותנת ביטחון לקניה.

פורסם
שלום,

הבדיקה שנציג לך כקונה היא בדיקה שנעשית במכון מורשה של משרד התחבורה (לא "בדיקה שלנו"), ובוחני הרכב מרימים כל רכב על הליפט בבדיקה כזו. לכן, תדע כבר במעמד הפגישה אם נהג הרכב "חובב מדרכות" :)

את העברת הבעלות, 218 ש"ח משלם הקונה, אך אם משיב את הרכב במסגרת 5 ימי ההחלטה (כן, כן, מכל סיבה שהיא. גם אם סתם לא אהבו את הצבע בבית...), אז כאמור, אנחנו סופגים את כל העלויות, לרבות, העברת הבעלות הנוספת, ואיבוד היד על הרכב.

בשני המקרים, אנחנו מטפלים בכל התהליך, נוסעים פיזית לדואר לשם ביצוע העברת הבעלות עם ייפוי כוח ותעודת זהות מקורית של הצדדים המעורבים.

לשאלתך אודות המחירים, המחיר באתר SWITCH הוא המחיר שקבע מוכר הרכב, לאחר שעיין בהמלצת התמחור המנומקת שהכינו עבורו המומחים שלנו. בכ-80% מהמקרים, הרכב במחיר דומה למחיר שהומלץ, ולכן מדובר במחיר סופי לאחר משא ומתן. עם זאת, יש מקרים אחדים בהם יש שינוי קל במחיר במעמד הפגישה, לאחר שהקונה מחליט שאכן הרכב מתאים לצרכים שלו. כל זאת, בתיאום כמובן עם מוכר הרכב. חשוב להבין כי מדובר בשינויים קלים של כמה מאות שקלים בודדים, שכן כאמור המחירים באתר הינם מחירים לאחר משא ומתן.

אני ממליצה לכם לצפות בסרטון קצר (2 דק') שעוזר להבין טוב יותר את התהליך:

כמו שכתבתי אני אישית לא נותן אמון במכוני רישוי ובודק את הרכב במוסך "הבית" (מוסך של חברים). יכול להיות שאתם בסדר גמור, אבל המכון עצמו מכסת"ח.

האם גם בקניה אתם הולכים לדואר בשביל שנינו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כן גם בקניה, יש להם ת.ז של המוכר ואתה משאיר את שלך בתור הקונה ולאחר ששולחים להם אישור של העברת הכסף הם הולכים לעשות העברת בעלות ואומרים לך מתי להגיע לאסוף, כמובן צריך לבוא עם ביטוח חובה בתוקף לרכב "החדש".

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כמו שכתבתי אני אישית לא נותן אמון במכוני רישוי ובודק את הרכב במוסך "הבית" (מוסך של חברים). יכול להיות שאתם בסדר גמור, אבל המכון עצמו מכסת"ח.

האם גם בקניה אתם הולכים לדואר בשביל שנינו?

אכן. מחתימים את הקונה והמוכר על ייפוי כוח ומעבירים בעלות

פורסם

נשמע לי רעיון מעולה. שיהיה רק בהצלחה.

נ.ב

חבורה של סבתות זקנות ובכייניות חצי מהאנשים כאן. פשוט לא להאמין. אני מתחיל להאמין שגם אם היו נותנים להם רכב חינם הם היו מתלוננים שהצבע לא טוב או שדפקו אותם כי אין עץ ריח בפנים.

• תוכן חדש...