Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאמור, השקנו את מיזם

SWITCH לפני מספר חודשים. במסגרת ההשקה, אנחנו מעניקים מחירי מבצע לשירות שלנו. מהמוכרים אנחנו גובים 2.5% ממחיר המכירה בפועל, רק על רכבים שנמכרו בפועל דרכנו. כלומר, רק על הצלחה.

השירות שניתן כיום לקונים, במסגרת ההשקה, הוא ללא עלות כלל.

עריכה אחרונה על ידי SWITCH Master
  • תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

את כל זה הבנו מהפרסומים היפים שלכם. מה עם לענות לשאלות בצורה ישירה?

למה אתם דורשים מרווח של 48 שעות כשקונה מביע עניין? ואם אלי כמוכר מגיע בנאדם "עם כסף מזומן" - למה ואיך תמנעו ממני למכור לו?

נניח ובוטחים בנציגים שלכם שיאספו ויחזירו את הרכב (וגם זה במציאות של היום לא נתון וודאי) כאילו זה הרכב שלהם - מי אחראי לכך שהקונה לא מתחרע על רכב? מה קורה אם ישנה תאונה במקרה של איסוף/החזרת הרכב ע"י נציג? מה קורה אם ישנה תאונה או הרכב נשרט במהלך תאונה? כשמקבלים רכב מאולם לנסיעת מבחן נדרשים לחתום על טפסים שמעבירים כל אחריות על פגיעה ברכב או עבירות על החוק אל הנהג. איך זה אצלכם?

או בקיצור - נאמר שיש לי רכב שמור, מצב מכני וקוסמטי מצויינים. אני מפרסם אותו ביד2 והוא לא ליסינגומטית (לשם השעשוע נאמר שמדובר באלפא רומיאו ג'ולייטה). מה בתכלס אתם מציעים לי, כמוכר, שהופך את השירות שלכם לכדאי?

בעריכה: מה כלול ב"נסיעת מבחן קצרה"?

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השטיפה שמתבצעת במתחם היא שטיפה ידנית.

שטיפת הרכב מתבצעת כחלק מתהליך קבלת הרכב ממוכר פרטי. לאחר השטיפה, צלם מקצועי שלנו מצלם את הרכב מזוויות שונות במטרה להכין דף רכב לאתר.

בנוסף, לפני כל פגישת קונה, אנחנו שוטפים שוב את הרכב, על מנת להציגו לקונה פוטנציאלי.

הנגשת המידע על המראה הקוסמטי של הרכב כבר באתר, מצמצמת משמעותית פגישות שמסתיימות ללא קניה.

אם בכל זאת הפגישה הסתיימה והרכב לא נמכר, אנחנו משיבים אותו באמצעות נהג שלנו לבית המוכר (או למקום עבודתו, לבחירתו) כשהוא נקי מבפנים ומבחוץ.

פורסם

נניח ובוטחים בנציגים שלכם שיאספו ויחזירו את הרכב (וגם זה במציאות של היום לא נתון וודאי) כאילו זה הרכב שלהם - מי אחראי לכך שהקונה לא מתחרע על רכב? מה קורה אם ישנה תאונה במקרה של איסוף/החזרת הרכב ע"י נציג? מה קורה אם ישנה תאונה או הרכב נשרט במהלך תאונה? כשמקבלים רכב מאולם לנסיעת מבחן נדרשים לחתום על טפסים שמעבירים כל אחריות על פגיעה ברכב או עבירות על החוק אל הנהג. איך זה אצלכם?

לא יודע לענות לך על השאלות האחרות, אבל בנושא האיסוף וההחזרה זה בדיוק כמו שאתה עושה כשאתה שוכר רכב או לוקח רכב לנסיעת מבחן בסוכנות. הנהג שלהם מגיע, יחד איתו אתם עושים סיבוב מסביב לרכב, הוא ממלא טופס עם ק"מ, מצב חיצוני וכו' וכו' וכשמחזירים לך את האוטו עושים אותה בדיקה ומוודאים שלא ביצעו המלטה של פרה בבגאז' (למרות שהסעיף הספציפי הזה לא מופיע בטופס, אז אני לא יודע איך אוכפים אותו בפועל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הייתי אצלכם ורציתי למכור את הרכב דרכם.

טלפונית הסברתי לנציגה שאני לא מעוניין להשאיר את הרכב וללכת, אלא להשאר איתו ככל שיידרש. אמרו לי בסדר - אין בעיה.

שהגעתי - אמרו לי שהדבר בלתי אפשרי, לדעתי - חבל.

תנו את האפשרות לאנשים שלא סתם מסכימים להשאיר את הרכב שלהם לכל אחד להיות נוכחים ביום "צילומים". להביא ולקחת בעצמם את הרכב.

בנוסף, מה הקטע שאתם לא מאפשרים בדיקת קנייה מטעם הרוכש?

פורסם

ברכבים זולים אני מניח שהרווח יהיה מאד נמוך אז נשאלת השאלה איזה רכבים אתם מקבלים לשירות הזה ? מאיזה מחיר/ שנתון/דגם ?

פורסם

כפי שנכתב, השירות שאנחנו מעניקים למוכרים הוא ללא התחייבות. כלומר, אנחנו לא מבקשים ממך כמוכר לפרסם אצלנו בבלעדיות. באם מכרת את הרכב לבד? מזל טוב! נשמח רק להוגנות מצידך לעדכן אותנו שהרכב נמכר, שנוכל להסיר את המודעה מהאתר

לשאלתך, 48 שעות נועדו לאפשר למוכר הרכב 'להיפרד' מהרכב, לרוקנו מחפצים אישיים, לחתום על הטפסים הנדרשים, להכין תעודת זהות, ולאפשר לנהג מוסמך שלנו לאסוף אותו לפגישת קונה, שאנו מצפים שתסתיים במכירת הרכב. ישנם מוכרים שלא מצפים לתהליך מכירה מהר כל כך כפי שקורה במקרים רבים דרך SWITCH ולכן אנחנו מאפשרים למוכר להתכונן לפגישה.

הפלטפורמה כולה קמה על מנת להשיב את האמון הבסיסי בין אנשים בעסקת רכב משומש. כוונותינו לאפשר לעסקאות הוגנות לצאת אל הפועל, ולאפשר שקט נפשי לשני הצדדים באמצעות גב של חברה רצינית. אנחנו מלווים את כל תהליך רכישת הרכב עם הקונה, נמצאים איתו בתוך הרכב בעודו נוסע נסיעת מבחן קצרה בתוך המתחם הסגור שלנו בפי גלילות. לכן, אין כל סיבה שיהיו מקרים של "קונה מתחרע" לשפתך, או שריטות ותאונות. במקרים החריגים שעלולים בכל זאת לקרות, יש לנו כמובן ביטוח מקיף וכולל במסגרת "תו סחר" שניתן לנו כחברה שעוסקת במסחר ברכבים, כך שאין מה לדאוג בעניין הזה. הביטוח מכסה את בעלי המקצוע שהוכשרו לנהוג ברכבים, או לשבת לצד לקוח בזמן שנוהג ברכב בתוך המתחם שלנו. הביטוח תקף כמובן בכל מקרה (וללא קשר לסוג הביטוח שיש לבעל הרכב)

לכל האמור לעיל, יש כמובן גושפנקה של מסמך שנקרא "אישור איסוף רכב" עליו חותמים בעל הרכב ונהג שלנו, בכל איסוף והחזרת רכב. זאת על מנת לוודא שאכן הרכב הוחזר בדיוק כפי שהוא נלקח.

לגבי המוכר- מכירת רכב דרך SWITCH הופכת את הכל לחוויה קלה ופשוטה. עושים בשבילך הכל, בזמן שאתה ממשיך לנהוג ברכב.

מוכר- מה יוצא לי מ.jpg

כמיזם חדש, וכחברה שמעוניינת לצמוח ולשנות את שוק הרכב המשומש, אנחנו קמים כל בוקר על מנת לתת שירות מצוין ולהוציא מכאן כמה שיותר לקוחות עם חיוך גדול על הפנים. חשוב לנו מאוד שהלקוחות שלנו יהיו מרוצים ולכן אנחנו גם יודעים לקחת אחריות במקרים בהם ישנן תקלות נדירות. Keyser, נשמח אם תקפוץ אלינו לביקור ותוכל להיווכח בעצמך כמה נעים כאן. קפה איכותי וטעים- עלינו.

פורסם

אנחנו מציעים למכירה רק רכבים טובים, שנבדקו וסוננו בקפידה.

כחלק מתקן SWITCH, הרכבים כולם מבעלות פרטית, רכבים מתחת ל-8 שנים על הכביש, עם פחות מ 150,000 קילומטרים, ללא תאונות שלדה, רכבים עם מנוע וגיר תקונים, שעברו בדיקה של מכון מורשה.

מחיר הרכב אינו מהווה שיקול בבחינת תקן הרכב, מה שכן, על פי הפרמטרים הללו יש באתר רכבים שמחירם עד 40,000 ש"ח, ועד רכבים שמחירם מעל 80,000 ואף מעל 100,000 ש"ח.

להלן קישור לעמוד הרכבים באתר שהינם במחיר 19,000 ועד 40,000 ש"ח:

https://switch.co.il/cars/order-price-asc/price-under-40/

פורסם

חבל שאתם לא מציגים את כל התמונה. כשעליתם עם הפרסום התעניינתי בלפרסם את הרכב שלי ופניתי אליכם. כשחזרו אליי, נמסר לי כי את הרכב שלי לא מפרסמים ויש רשימת דגמים ספציפית. חבל שאין גילוי נאות מצדכם טרם הפרסום.

פורסם

Nakamichi שלום, כל המטרה שלנו בתהליך מול מוכר פרטי, היא לנהל עבורו את כל תהליך ההתעניינות ברכב ומכירתו, עד להשלמת העסקה- העברת הבעלות לקונה, והכסף לחשבון הבנק של המוכר. אותו חיסכון ופתרון נוח אנחנו מציעים גם לקונה, לבצע עבורו את הסינון ובחינת התקן של כלל הרכבים שמגיעים אלינו, ואף לבצע בדיקה במכון מורשה של משרד התחבורה. (בדיקה זו עולה בין 400-500 ש"ח) https://switch.co.il/what-is-switch/#standard_switch SWITCH

התהליך כולו נתמך על ידי מערך תפעולי ענף, שכולל נסיעות הולכות וחוזרות אל מכוני הבדיקה, שטיפת הרכב, שינועו על מנת לצלמו מכמה זוויות ועוד. חלוקת העבודה מתבצעת על פי סידור עבודה שנקבע מראש, ולא נוכל לתאם מראש נהג ספציפי שיטפל באוטו אחד לאורך כל השלבים. מוכר או קונה שמעוניין לבצע את כל התהליך בעצמו- ככל הנראה לא יגיע אלינו להינות משירות שבו עושים הכל עבורך.

אם יש בעיה כלשהי שאנשים אחרים ינהגו ברכבך, לצערי, לא נוכל לבצע עבורך את השירות.

עם זאת, אין כל בעיה להיות נוכח במתחם שלנו בפי גלילות בזמן התהליך, שאורך עד 4 שעות. תוכל להתארח באחת מפינות ההמתנה שלנו, להנות מקפה איכותי ומאינטרנט אלחוטי בכל המתחם, ולהמתין לסיום תהליך קליטת הרכב.

למוכרים שבוחרים שלא להישאר כאן, אנחנו דואגים להזמין מונית על חשבוננו ליעד המבוקש על ידם- בית או מקום עבודה. ומשיבים להם את הרכב לאחר 4 שעות מקסימום.

אם תרצה, נשמח לארח אותך בשנית. לתיאום פגישה אתה מוזמן לדבר איתנו ב 2787*

פורסם

asafasraf שלום, סינון התקן שלנו לא כולל סינון על פי דגמים, כל עוד מדובר ברכבים מסוג: מיני, משפחתי, ג'יפים, SUV.

אשמח להבין על איזה רכב מדובר, ואבדוק מדוע לא הצענו לך את השירות

פורסם

לדעתי - מיזם יפה.

בואו נוציא את סוויצ' מהמשוואה, מהן האפשרויות של אדם פרטי המוכר את רכבו? 1. יד2 , 2. מגרש , 3. טרייד אין

לדעתי 1 הכי טוב, אבל יש אנשים שלא רוצים את ההתעסקות הזו וזה לגיטימי.

2 ו-3 בד"כ גובים ממך הרבה יותר מ2.5%.

באו סוויצ', הציעו שיטה שונה שיושבת ב"ואקום" הזה בין סעיף 1 ל2 ו-3. לא רואה כאן שום דבר פסול, מי שלא מתאימה לו השיטה שלא ישתמש בה.

חבל שרוב השאלות כאן נכתבו בטעם אגרסיבי/ציני, בסה"כ השירות שלהם נראה עם פוטנציאל טוב יחסית לנו הן כלקוחות והן כמוכרים.

ולמען הסר ספק: אני לא לקוח של סוויצ', לא קשור אליהם בשום צורה, ולא מתכנן למכור את הרכב שלי דרכם (אין לי בעיה עם יד2). אני פשוט סבור שמה שהם מציעים לגיטימי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני דווקא התרשמתי לטובה מסוויץ', מיזם יפה שהם לוקחים עליהם הרבה סיכון כולל אפשרות החזרת רכב, וגם כל העלויות של הכנסת רכב למכירה שלרוב עולה יותר מה2.5$ במכוניות של ה20K-30K שיש להם באתר.

גילוי נאות- אחיין שלי קנה את הגרנדה 2009 מהם -פתחתי דיונים כאן בפורום, התהליך היה ממש קל ומסודר, והמחיר היה אטקרטיבי והוצג בפנינו כל הסטורייית הטיפולים, בינתיים ברוך השם הכל בסדר והוא מרוצה מהרכב, רק נישאר ליבדוק עוד חודשיים עם סימני הנזילה מהרובוט חזרו או לא, בכל מיקרה הם הבטיחו לנו שהרובוט ניכלל באחריות, כמובן ואעדכן אם יהיו התפתחויות.

לאנשים שלא יודעים להיתעסק בעצמם בקנייה מיד2 וכו' מצד אחד אבל לא רוצים לשלם פרמיה גדולה למגרשי רכב הגדולים מצד שני זו האפשרות הכי טובה לדעתי עבורם, אם אתם זוכרים את הדיון שהיה כאן על התחמנים שמחבלים ברכב לפני הקנייה וכו'- כאן כל הסיכונים האלה אינם, העברת הכספים בצורה בטוחה ובמיקרה של בעיה יש למי ליפנות- וזה נושא שבעתיד הקרוב נוכל לישמוע אם הם עומדים במילה שלהם או לא.

לדעתי מיזם שכזה זה טוב בשבילנו הצרכנים, בין אם תיהיו הלקוחות שלהם או לא עדיין כולנו נרוויח כי הם יוצרים תחרות בשוק ומהתחרות הזו כולנו נרוויח.

לנציג של סוויץ, אני שמח שסוף סוף הגעתם לפורום הזה, זה יעזור להרבה אנשים כאן לקבל מידע ושירות והתייעצות.

בכל מקרה בהצלחה :-).

נ.ב- בנוגע אפשרות של עיגול פינות בשביל לימכור יותר, אני כמובן לא יודע בידיוק מה קורה מאחורי הקלעים ותמיד ממליץ ליבדוק בשבע עיניים- אבל תסכימו איתי שחברה שמרוויחה רק 2.5% מהמכירה והמכוניות לא שלה יש לה פחות סיבות לעגל פינות מאשר למיגרש שהמכוניות בבעלותו והן מתייבשות בשמש ומפסידות כסף רב כל דקה ? :roll:.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נבדוק לך את הרכב, נשטוף אותו שיהיה חתיך, נצלם ונפרסם אותו לאלפי קונים רציניים – כל זאת ללא התחייבות מצדך.

צר לי אם אני נשמע קצת סקפטי אבל אני מחפש בתמונות שצירפתי על איזה סטנדרט מדובר? ולא מצליח למצוא....

אגב הרכב עדיין מופיע באתר שלכם וכנראה שכבר נמכר העלתי תצלומי מסך למקרה שהדף "ימחק"

https://switch.co.il/cars/seat/mii/2014/3749.html

6-4-2015 9-07-38 AM.jpg6-4-2015 9-06-55 AM.jpg6-4-2015 9-05-52 AM.jpg

פורסם

עברתי קצת על האתר ודווקא עצם העובדה שהם מצלמים בצורה מאוד ברורה לעין גם את ה"פאקים" של הרכב - משדר אמינות בעיניי וכנות.

הם מראים לך גם את הדברים הטובים ברכב וגם את הדברים הרעים ברכב.

תשיב לב שהם מתמקדים בעיקר ברכבים שהגיל שלהם הוא עד 8 שנים ויד ראשונה.

רוב הרכבים היום אם ננהגו על ידי אדם ממוצע, שפוי וטופלו לפי הספר - מחזיקים באמינות גבוהה מאוד לפחות את חמשת שנות חייהם הראשונות, רוב הרכבים שראיתי שם הם לא מתחת לשנתון 2009-2010 לישנים שהצלחתי למצוא.

מה שלא ברור לי זה מה שווה הבדיקה של הרכב, אם המוכר ממשיך לנסוע בו בזמן הזה עד המכירה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...