Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באנגליה האבארט 160 (טוריזמו?) זולה בכ2000 פאונד מהמיאטה 2.0 SE-L (שההבדל בינה לבין היקרה יותר מסתכם בהתראה סטייה מנתיב ועוד כמה שטויות)

מחיר ריאלי למיאטה צריך להיות 200K, זה רכב שאמור להיות בגזרת המחיר של הוא האצ' בהגדרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפשר גם למקד את זה רק למכוניות של דלק מוטורס.

באנגליה, גרסאות ה-2.0 נמצאות בסביבת המחיר של ב.מ.וו 118i.

פורסם

באמת סליחה שאני אומר לכם את זה אבל לא רק שאתם טוחנים מים, אתם גם מדברים שטויות.

מה הקשר הקלוש בכלל בין יבואן ישראלי שבדחילו ורחימו אישרו לו 20 יחידות והוא משלם עליהן מחירון כמעט מלא לבין היבואן הבריטי שיש לו כח מכירה של כמה אלפי מיאטות והוא בא לשולחן הדיונים עם מזדה בצורה אחרת לחלוטין?

שום קשר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נסתכל על זה בצורה אחרת. הקשר של מאזדה ליבואן בישראל הוא קשר די הדוק הייתי אומר. אז מי אמר לך שהיבואן לא קיבל תמחור טוב על הכמות הקטנה בגלל הקשר ארוך השנים הזה והעבודה הטובה שנעשית בארץ.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
באמת סליחה שאני אומר לכם את זה אבל לא רק שאתם טוחנים מים, אתם גם מדברים שטויות.

מה הקשר הקלוש בכלל בין יבואן ישראלי שבדחילו ורחימו אישרו לו 20 יחידות והוא משלם עליהן מחירון כמעט מלא לבין היבואן הבריטי שיש לו כח מכירה של כמה אלפי מיאטות והוא בא לשולחן הדיונים עם מזדה בצורה אחרת לחלוטין?

שום קשר!

תודה!

סוף סוף מישהו הגיוני.

מיללים פה על תימחורים הזויים ורק שוכחים שכמות המכוניות שנקנות פה היא פסיק קטן באיזה אקסל בקושי.

20 יחידות מה רציתם שימכרו אותם ב 150 אלף ומבצע חבר?

מי שרוצה להיות ראשון משלם, וזה נכון לכל תחום ובכל מקום.

בוא נסתכל על זה בצורה אחרת. הקשר של מאזדה ליבואן בישראל הוא קשר די הדוק הייתי אומר. אז מי אמר לך שהיבואן לא קיבל תמחור טוב על הכמות הקטנה בגלל הקשר ארוך השנים הזה והעבודה הטובה שנעשית בארץ.

ומי אמר לך שכן?

זה הכל תיאוריות קונספירציה.

ואולי בכלל מאזדה שילמו לדלק למכור פה את המכוניות???

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לא נראה לי שלמישהו כאן יותר מדי איכפת דווקא מ-20 היחידות הראשונות.

מה שמעניין הוא מה יהיה הלאה, אם יהיה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צ'מפיון הוכיחו שאפשר להצליח למכור בארץ מבחר מרשים של דגמים ספורטיביים. אם דלק ירימו את הכפפה, לדעתי זה בהחלט יכול להשתלם להם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שני דברים,

1. זה לא בדיוק "כפול 2", אחרת הכל בארץ צריך להיות יקר ממה שהוא עכשיו פחות או יותר. מניח שחישוב המיסוי זה מהמחיר שהיבואן משלם ליצרן או משהו כזה.
  2. על מה הרעש? איך פער של 8000 דולר (30 אלף ש"ח) במחירים האמריקאים, תורגם לפער של 75 אלף ש"ח במחירי ישראל? (שוב, סתם כי לקחנו לדוגמא את ה500). מאיפה הגיעו עוד 35 אלף שקל תוספת?

שוב, כמובן שזה לא שחור ולבן. אבל התמחור הזה פשוט גבוה מידי. יש כאן תחושה חזקה מאוד של "אנחנו יכולים למקסם רווח על כל רכב, אז אנחנו עושים את זה".

אני יודע שזו טחינת מים אבל בהשוואת המחירים בין האבארט למיאטה זה לא נכון להכפיל פי 2.

בפועל ובאופן מופשט (החישוב האמיתי קצת יותר מורכב) למחיר של הרכב ליבואן מוסיפים 83% מכס, משם מורידים את ההחזר בשקלים של המיסוי הירוק (אני חושב, לא בטוח. אולי עושים את ההורדה אח"כ). לזה מוסיפים רווח של היבואן ואז מע"מ.

למשל, אם המיאטה עולה ליבואן 100000 שקלים (סתם ניחוש), אז חישוב אפשרי הוא 183000 פחות 10000 החזר על מיסוי ירוק, פלוס 26000 רווח כפול 1.18 למע"מ = 235000

עם האבארט נניח שהיא עולה 70000 ליבואן, ואז 128000 פחות 10000 פלוס 14000 רווח (נניח שהם פחות חזירים) כפול 1.18 ומקבלים 156000.

כמובן שהמספרים עשויים להשתנות משמעותית בהתאם לעלות האמיתית של הרכב ליבואן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא נראה לי שלמישהו כאן יותר מדי איכפת דווקא מ-20 היחידות הראשונות.

מה שמעניין הוא מה יהיה הלאה, אם יהיה.

יבגני, צר לי לאכזב אותך אבל אם להסתמך על ממוצע המכירות השנתי של ה-NC בישראל, 20 יחידות זה כ-50% מהסך הכולל שלהן. מה שאני מנסה לומר הוא ש-20 היחידות הללו הן לא מן גישוש או ניסוי שלאחריו תמוצב אסטרטגיית מכירות מאסיבית (יחסית), אלא זה הסיפור עצמו.

בקיצור, אם אתה הולך על זה לבסוף אשמח לקבל ה"פ על האוטו שלך בסגנון "יד ראשונה, מהיסטוריון". ;)

:idea:
פורסם
רגע, רגע, אני רוצה רק להכניס פה משהו לפרופורציה.

אופל קסקדה עולה 300K...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Carry on

1100.jpg

280,000 תווים

ios-(2)_wa.jpg

350,000 תווים

עכשיו אפשר להמשיך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
המנוע רק יותר חזק בתאוריה ,לא מרגיש כמו 200 כוח סוס

הבעיה היותר גדולה היא ,שאיכות החומרים ב GT86\BRZ לא מתקרבת לזו של המאזדה .(לדעתי כמובן)

השם ירחם, לאן הגענו שרושמים בפורום מילה טובה על הפלסטיקה במיאטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

השאלה אם זה כולל דגמי נישה. מיאטה זו לא 3.

235 זה מוגזם לדעתי. חבל מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...