Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות שה-20 מכוניות הראשונות הן חלק מה-launch edition שבארה"ב נמכרת ב-30500 דולר?

http://www.longlivetheroadster.com/pdf/2016_MX5_GT_Features_Specs.pdf

אם מה שכתוב כאן נכון אז הלאונצ' מבוססת על גרנד טורינג ולא על הקלאב ולכן אין לה LSD, מה שאומר שהיא לא מעניינת לחובבי הנהיגה אלא רק לחובבי הפוזה.

מקווה שזה אכן המצב.

בכל מקרה, המחיר גבוהה מדי.

מאוד מאוד מקווה לגלות שבייבוא אישי זה יותר ריאלי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
וכן, אני מאמין שיהיה לנו דיפ' LSD במיאטה הישראלית. במחיר הזה זה חייב להיות.

בישראל כלום לא חייב להיות. המחיר הזה הוא מחיר של ״אנחנו יכולים״. אני בספק שהמחיר שהם קיבלו מהיצרן עד כדי כך גבוה.

גם אם מדובר בדגם שעולה 30 אלף דולר, עדיין הפער לא הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם
רוני, אין 2.0 אירופאית בלי LSD.

אגב, לגרסה האירופאית 160 כ"ס.

האתר הבריטי אומר 160 אבל PS, בעוד בארה"ב זה 155 HP ששווים ערך ל-157 PS. אולי יש שינוי קטן במערכת הפליטה שתורם לשיפור. נחכה לראות מה שאר האתרים האירופאיים אומרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בנימה אחרת - אם דלק מוטורס מביאה 20 מכוניות ראשונות בלי LSD, זה אומר שהם לחלוטין לא מבינים את הקהל שלהם. בשביל רבים מאוד מרוכשי המיאטה זה מאסט והם פשוט לא יקנו. התוצאה תהיה מכירה איטית של 20 המכוניות הראשונות (כי נשארו רק חובבי הפוזה, וכי המחיר גבוה) והופ - "אנחנו לא מביאים יותר כי לא מספיק אנשים קנו".

אם הייתה תיבה אוטו', אני מניח שלא הייתה להם כל בעיה למכור את המלאי ובקלות יחסית, בסופו של דבר היצע דגמי הקבריולט בישראל שאוף לאפס ובמחיר הזה היא אטרקציה לסגמנט מכוניות הקבריולט/רודסטר.

דרך אגב, נתון התאוצה הרשמי של מאזדה עומד על 7.3 שניות 0-100 קמ"ש.

פורסם
יכול להיות שה-20 מכוניות הראשונות הן חלק מה-launch edition שבארה"ב נמכרת ב-30500 דולר?

http://www.longlivetheroadster.com/pdf/2016_MX5_GT_Features_Specs.pdf

אם מה שכתוב כאן נכון אז הלאונצ' מבוססת על גרנד טורינג ולא על הקלאב ולכן אין לה LSD, מה שאומר שהיא לא מעניינת לחובבי הנהיגה אלא רק לחובבי הפוזה.

רוני, הדור הקודם גם הוא נמכר ביחס של 2:1 לעומת ארה"ב, כך שנראה לי שההשערה שלך לא נכונה. האבארט פשוט מתומחרת טוב יותר.

:idea:
פורסם
האתר הבריטי אומר 160 אבל PS, בעוד בארה"ב זה 155 HP ששווים ערך ל-157 PS..

אכן. לפי תקן DIN, לאירופאית 160 כ"ס ולאמריקאית 157 כ"ס.

מוזר. ב-NC המצב היה הפוך.

פורסם
רוני, הדור הקודם גם הוא נמכר ביחס של 2:1 לעומת ארה"ב, כך שנראה לי שההשערה שלך לא נכונה. האבארט פשוט מתומחרת טוב יותר.

לא הבנתי כלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מישהו מוכן לפרט מהו מרכיב המחיר?

כמה אחוז מיסים משלמים וכמה בסוף נשאר ליבואן על כל יחידה?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
התכוונתי שגם בדור הקודם יכולת לקנות שתי מיאטות בארה"ב בעבור הסכום של מיאטה ישראלית.

כמו כול דבר שיש עליו 100% מס...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אז אתה אומר שסמל"ת מוכרים במחירי הפסד?

אני לא יודע איך אתה יכול להתווכח על העובדה שיש 100% מס.

אתה רוצה לטעון שההנחה של סמל"ת על אבארט יותר גדולה מההנחה של דלק על המיאטה? או שאולי דלק מרוויחים יותר כסף על כול מיאטה?

(אגב בארהב 500 אבארט עולה 22.5K$ , משהו כמו 86 אלף שקל כפול 2 יוצא 172.)

לפי החישוב שלך, 86 אלף שקל כפול 1.5 129 אלף שקל, אז להזמין ואם יש הפרש אז אתה משלם אותו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

יש רכבים שנמכרים אפילו בתמחור טוב יותר.. קח את הפנדה (כיום), או להבדיל - סיאט לאון 1.2. זו האחרונה עולה אותו דבר (כמעט) כמו באנגליה. איך הם עושים את זה? קטונתי, אבל אני מניח שזה שילוב של מחירון אירופאי (גבוה משמעותית מהאמריקאי המקביל, אם הוא קיים) + התחננות ליצרן למחיר נמוך ונכונות שלו לגלות הבנה לגזרות השוק + הפחתת שולי הרווח. עריכה: אוקי, אז אם האבארט פי 2, המיאטה כבר פי 2.5 לפחות!

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:

• תוכן חדש...