Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אחדד. סיטרואן C1, פיז'ו 107 וטויוטה אייגו הן אותן המכוניות (הטויוטה עולה יותר ומאובזרת פחות), המצוידות באותו מנוע (עם כיתוב טויוטה) ומיוצרות באותו מפעל (בצ'כיה). לפי ההגיון שלך, סביר שתבחר באייגו, כי היא יפנית.

אם זה מתכונת דומה לשתי אלו או לתאומות טויבארו (GT86 ו-BRZ) אז כמובן שההבדלים זניחים ובעיקר נוגעים לטעם במותגים וצבע אהוב, אבל אני הבנתי שמדובר על עיצובים שונים לגמרי, מנועים שונים (וכנראה גם תיבת הילוכים) וכד' אז זו לא אנאלוגיה כ"כ טובה.

בקיצור, נצטרך לחכות ליותר פרטים מפיאט.

מישהו מוכן להבהיר לי את נושא עלויות הביטוח על מיאטה חדשה (גיל 30+)

משער שיהיה קשה לרדת מ-10K בשנה וגם לא תמצא מבחר גדול של חברות שירצו לבטח אותך.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה..... אני היחיד שחושב שהרכב מכוער? (יחסית לרכב ספורט, לא יחסית לפיאט מולטיפלה)

הפרונט שלו נחמד והכל, כל שאר הזויות ממש לא לטעמי. אבל היות ועמוד 3 ואני היחיד שמגיב כך, כנראה שזו ממש לא דעת הרוב.

קיצר לטעמי המראה של הרכב זה דאונר רציני (דיל ברייקר בתכלס), בלי קשר לביצועים שלו שנראים אחלה, בעיקר אם לוקחים בחשבון אמינות ומחיר. נראה כמו אקזמפלר להיט למי שכן אוהב את הלוק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא מבין את ההקשר.

ובכל זאת, אמנם אני נוהג עם גיר מסונכרן (ואני גם לא מניע עם מנואלה), אבל בלי הגה מתוגבר ובלי ABS.

מאחד כמוך אשר כה מקפיד על טוהר המכונה לא הייתי מצפה לפחות...:roll:

אגב, גם בבוסו שהזכרת הייתה הנדסת סאונד.

אם זה מתכונת דומה לשתי אלו או לתאומות טויבארו (GT86 ו-BRZ) אז כמובן שההבדלים זניחים ובעיקר נוגעים לטעם במותגים וצבע אהוב, אבל אני הבנתי שמדובר על עיצובים שונים לגמרי, מנועים שונים (וכנראה גם תיבת הילוכים) וכד' אז זו לא אנאלוגיה כ"כ טובה.

בקיצור, נצטרך לחכות ליותר פרטים מפיאט.

העיצוב לא משפיע על אמינות למיטב ידיעתי, מה שכן, הם איטלקים - אני לא צופה אכזבות בתחום זה. בתחום ההנעה, אני מאוד מקווה שמנוע ה-1.75 טורבו (אם כן, א כנראה עם הספק מופחת) ימצא את דרכו לאבארט 124. לגבי תיבות הילוכים, TCT זה הימור בטוח ונותר לקוות שלא יזניחו את הגיר הידני.

אני מנחש שהאבארט תהיה קיצונית יותר מהמאזדה וכנראה שגם טובה יותר, אבל כנראה שגם יקרה יותר.

אז מה..... אני היחיד שחושב שהרכב מכוער? (יחסית לרכב ספורט, לא יחסית לפיאט מולטיפלה)

הפרונט שלו נחמד והכל, כל שאר הזויות ממש לא לטעמי. אבל היות ועמוד 3 ואני היחיד שמגיב כך, כנראה שזו ממש לא דעת הרוב.

קיצר לטעמי המראה של הרכב זה דאונר רציני (דיל ברייקר בתכלס), בלי קשר לביצועים שלו שנראים אחלה, בעיקר אם לוקחים בחשבון אמינות ומחיר. נראה כמו אקזמפלר להיט למי שכן אוהב את הלוק.

אני חייב להודות שלפני שראיתי את הרכב במציאות, לא כל כך התלהבתי. מאז נתקלתי בה בתערוכת פריז וג'נבה והעיצוב, לדעתי, יפה ומוצלח. הרכב מסתמן כחבילה מאוד אטרקטיבית (הלוואי והייתה גם גרסא סגורה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מאחד כמוך אשר כה מקפיד על טוהר המכונה לא הייתי מצפה לפחות...:roll:

אגב, גם בבוסו שהזכרת הייתה הנדסת סאונד.

לא הבנתי, מה הסיפור שלך?

את תסכולי ההגה החשמלי והבקרות הלא מתנתקות תוציא על מישהו אחר.

בבוסו לא הייתה הנדסת פליטה לשם יצירת סאונד מלאכותי.

פורסם

ולמוטורטרנד יש כמה נתונים מעניינים לחלוק.

למשל, נתוני התאוצה לא כ"כ מרשימים כמשווים ל-NC, שמשום מה מקבלת אצלם מספרים מאוד טובים.

הילוך שישי ביחס 1:1. מרבית ההילוכים מציעים ביצועים טובים יותר, למעט 3 ו-6.

חבילת המתלים/בלמים מורידה כמה קילו של משקל בלתי מוקפץ.

כדאי להיזהר ולא להחליף רולבארז לעבים יותר - זה יפגע בהיגוי.

יותר נוחה לנהגים גבוהים

ועוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מנחש שהאבארט תהיה קיצונית יותר מהמאזדה וכנראה שגם טובה יותר, אבל כנראה שגם יקרה יותר.

אבל זה בדיוק הקטע של המיאטה, יחס גבוה של כיף ותמורה למחיר הסביר.

ברור שיש רכבים יקרים ומהנים יותר, יש ויהיו, בזה אין ספק אבל בטווח מחירים שלה? עם גג נפתח?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מתי לאחרונה רכב של פיאט היה יותר טוב מרכב מקביל של מאזדה? בוא נגיד שהסטטיסטיקה לא לטובת האיטלקים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבראבו הייתה טובה יותר מהמאזדה 3 הקודמת בה היא התחרתה.

לדעתי הפונטו איבו היא גם רכב טוב יותר מהמאזדה 2 היוצאת בכל פרמטר שתבחר פרט למנוע(זה מה שהביא היבואן יש טובים משל המאזדה).

הם פחות הצליחו על זה אי אפשר להתווכח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מסכים שיש משהו קצת מוזר בעיצוב החדש אבל הרבה אומרים שהחוויה שונה לטובה פנים מול פנים, נצטרך לחכות לראות.

פורסם
לא הבנתי, מה הסיפור שלך?

את תסכולי ההגה החשמלי והבקרות הלא מתנתקות תוציא על מישהו אחר.

בבוסו לא הייתה הנדסת פליטה לשם יצירת סאונד מלאכותי.

אני ממש לא מתוסכל - חי עם החשמלי בשלום. אתה לעומת זאת...

בוודאי שהייתה הנדסת סאונד גם בבוסו. גם בפרארי וגם במזראטי יש הנדסת סאונד. זה לכשעצמו עדיין לא הופך את הצליל שלהם למלאכותי. לעומתם, כאשר מתקינים רמקול ייעודי אשר מייצר ויברציות בתדר מסוים (גולף GTI), זה מלאכותי. בתחתית הבור נמצא את ב.מ.וו ורנו (קליאו ספורט החדשה) אשר מנגנות לך סאונד מהרמקולים, אם כי רנו לקחו את זה לרמה אחרת ומאפשרים לך לבחור את הצליל המבוקש.

אבל זה בדיוק הקטע של המיאטה, יחס גבוה של כיף ותמורה למחיר הסביר.

ברור שיש רכבים יקרים ומהנים יותר, יש ויהיו, בזה אין ספק אבל בטווח מחירים שלה? עם גג נפתח?

אני לא בטוח שהבנתי את הנקודה שלך.

200 בחלומות הוורודים אולי. אם כן אחת' date=' בשחור בבקשה[/quote']

למה בחלומות? לדעתי זה מחיר הגיוני.

מתי לאחרונה רכב של פיאט היה יותר טוב מרכב מקביל של מאזדה? בוא נגיד שהסטטיסטיקה לא לטובת האיטלקים...

כשאתה לוקח פלטפורמה של מאזדה ומתקין עליה מנוע טוב יותר, כבר הצלחת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

למה בחלומות? לדעתי זה מחיר הגיוני.

המחיר הגיוני למדינה הגיונית, אנחנו לא במדינה הגיונית. אני לא מאמין שהיא תתומחר בפחות מ-220-230 אבל הנבואה לשוטים, נחכה ונראה.

פורסם
מתי עתידה לצאת ה124?

האיטלקים מדברים על 2016. בתרגום לעברית זה 2017.. בכל אופן, אני נאלץ להצטרף לרואי השחורות בנוגע לתמחור המיאטה. אם היא עוברת את ה-200 אלף, ההשוואה בינה לבין ה-500 אבארט הופכת עקרה באופן אוטומטי.

:idea:

• תוכן חדש...