Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא לא עגלה מתה. פשוט אין מחץ בשום מצב וגם אין מומנט. לא משנה אם ידני או אוטומט. המיאטה ככל הנראה לא תהיה הרבה יותר טובה, אבל זה גם לא הקטע שלה (that being said, לא הייתי מתנגד לעוד כוח).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פרספקטיבה מסויימת:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני לא מכיר אותך מספיק כדי לקבוע האם אתה "קהל יעד". באופן כללי בעלי hot hatch הם לא קהל יעד של GT86.אנשים שמחפשים כוח ועוד כוח הם לא מבינים את הראיון שעומד מאחורי זוג המכוניות האלה.

למיטב מהנדסי סובארו וטויוטה הכוח הספיק, למיטב עיתונאי רכב גם היה מספיק כוח, לנהג מרוצים בן ברוך (בעלים של BRZ) ולמעריצים רבים של המכוניות האלה בעולם גם מספיק כוח. אז אולי סיאט קופרה או מגאן RS מתאימים לך יותר.

מאגן RS בטוח מתאימה לי יותר, את הסיאט תשמור לעצמך.

כל המסקנות שלך מאוד מעניינות, חוץ מבעיה אחת. אין לך מושג מה זה קליאו ספורט, שזה בעצם כל הבסיס לתגובה שלך לא?

אני מציע שתעשה קצת שיעורי בית על ההבדל בין הרכב שהבאתי אני בתור דוגמא, לאיביזה טורבו שאתה ציירת לעצמך בראש ותחזור אלינו עם מסקנות מחודשות.

ובאשר למהנדסים - הם מתכננים את הרכב בהתאם לדרישות ולתקציב, הם הוציאו המון כח ממנוע אטמוספרי בנפח 2.0 - ואת זה הורידה להם ההנהלה, אם ניקח את המחשבה הזאת ונעמיק, מגיע למהנדסים האלה שאפו! הם הבינו שיצאה להם עגלה ושמו פלסטר בדמות צמיגי פריוס דקיקים כדי שיהיה אפשר ליהנות ממנה איכשהו.

שלי עולה 24,035 שהם 146K ש"ח, לקחתי את הספורט בגלל המתלים ואת הצבע הכחול, תכלס - אם הייתי מתפשר על עור שחור אפשר לחסוך 800 פאונד (כי מערכת ניווט זה לחלשים :D).... ואז התעוררתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שמועות חדשות מדברות על שימוש בשילדה החדשה של המיאטה לא רק בשביל האבארט רודסטר אלא גם בשביל ה-GT86 החדשה:

http://www.worldcarfans.com/115062195584/next-generation-toyota-gt86-could-use-mazda-mx-5-platform

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

תמונות ריגול חדשות לפיאט 124, לא ניתן לטעות עם הכונס אוויר על מכסה המנוע שמדובר במנוע מוגדש. כנראה ה-1.4 ליטר שיש היום באבראט 500.

fiat_124_spied.jpg

לכתבה:

http://www.autoguide.com/auto-news/2015/06/2017-fiat-124-spider-spied-for-the-first-time.html

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...