Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם כך איפה כל ה-RX-8 שהכריחו את היבואן להביא? וה-RX-7? וה-CX-7?

הוא לא חייב לייבא כלום וגם הוכיח שאם אין דרישה אין יבוא.

אין מה לעשות אנחנו במילכוד 22, קהל שבוי או איך שלא תרצה לקרוא לזה אבל אין לנו ממש ברירה, גם ביבוא אישי המחיר לא יהיה זול יותר (לפחות לא בסכום משמעותי).

לצערי, הצעד היעיל היחיד שאתה יכול לעשות כדי לקנות רכבי ספורט במחיר שפוי זה להגר מפה.

הדגמים עם מנועי הוואנקל לא יובאו מחשש לבעיות אמינות.

ל-CX7 לא היתה תקינה אירופית.

גם יוניון לא רצו לייבא את ה-GT86 אבל לא היתה להם ברירה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הדגמים עם מנועי הוואנקל לא יובאו מחשש לבעיות אמינות.

ל-CX7 לא היתה תקינה אירופית.

גם יוניון לא רצו לייבא את ה-GT86 אבל לא היתה להם ברירה.

אוקיי, אם אתה מחפש דוגמא יותר רלוונטית גם ה-NA לא יובאה מההתחלה, רק כמה שנים טובות אחרי שהתחיל השיווק בעולם.

אבל עזוב דוגמאות, אתה יודע בוודאות שמאזדה הכריחה את דלק מוטורס ליבא את ה-MX-5 החדשה או שזו השערה?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
יש כבר מחירון?

כן, 235K. אתה מוזמן לקרוא את העמודים הקודמים, כולם דנים בנושא הזה.

אם אתה באמת מעוניין לקנות כדאי שתזרז, נשארו רק עוד 5 רכבים במלאי לשנה הקרובה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מה זה לשנה הקרובה? ל-2015? כי אם כן אז זה לא נורא. מעניין כמה לקוחות נשארו מעבר לשבויים שיקנו בכל מחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם ידוע מתי יסופקו המכוניות שנרכשו?

האם תהיה מכונית בתצוגה? לנהיגת מבחן? לעיתונאים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה זה לשנה הקרובה? ל-2015? כי אם כן אז זה לא נורא. מעניין כמה לקוחות נשארו מעבר לשבויים שיקנו בכל מחיר.

אני מהמר שהרבה.

אם הטויובארו נמכרה במחיר דומה, בלי גג נפתח, בלי אבזור ועם תאוצה טובה פחות, למיאטה צפויים חיים קלים.

צריך לזכור שבישראל 2015 מחלקים הלוואה לכל בר-נשימה. כמויות הג'יפים החדשים שנעים על הכביש מוכיחים שכל אחד יכול. והצעירים שפעם קנו קליאו ספורט משומשת ב-50K, היום קונים שירוקואים גולפים ג.ט.י בכפליים אותו כסף.

אז כן, גם אם יביאו 80 יח', הן יחטפו. גם ה-20 שיש כרגע זה עניין של מי מקבל אישור מהבנק יותר מהר..

פורסם

כנראה שבאוגוסט. מאמין שתגיע מכונית תצוגה כשהייבוא יהיה סדיר יותר ולא מוגבל בכמויות קטנות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני מהמר שהרבה.

אם הטויובארו נמכרה במחיר דומה, בלי גג נפתח, בלי אבזור ועם תאוצה טובה פחות, למיאטה צפויים חיים קלים.

צריך לזכור שבישראל 2015 מחלקים הלוואה לכל בר-נשימה. כמויות הג'יפים החדשים שנעים על הכביש מוכיחים שכל אחד יכול. והצעירים שפעם קנו קליאו ספורט משומשת ב-50K, היום קונים שירוקואים גולפים ג.ט.י בכפליים אותו כסף.

אז כן, גם אם יביאו 80 יח', הן יחטפו. גם ה-20 שיש כרגע זה עניין של מי מקבל אישור מהבנק יותר מהר..

זו כבר בעיה אחרת, והיא לא שמורה רק לישראל. גם באסטוניה הענייה (הכל יחסי) אני רואה פורשה, מרצדס וב.מ.וו יקרות בכל פינה, כולן שייכות לבנק. באופן אישי אני לא יכול לחיות ככה. מבחינתי זה לחיות מעל לרמת החיים שלי. כנראה שהרצון לרכב חדש ונוצץ מעביר אנשים על דעתם :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מהמר שהרבה.

מכונית אחת היא קופה 2+2, האחרת רודסטאר דו מושבית.

לא בהכרח אותם לקוחות.

המיאטה נמכרה בכמויות נאות כל עוד מחירה היה סביר(לכותב שורות אלו היתה NB ידנית מודל 2004 שנקנתה חדשה ב-160K). היתה גם תקופה שמחיר ה-NC ירד ל-178K.

ההימור שלך מעט פשטני, לדעתי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני מהמר שהרבה.

ביוניון מוטורס מהמלאי של GT86 לא הצליחו למכור כמעט כלום במשך שנה. אחרי זה בפברואר-מרץ 2013 הורידו מחיר ל 199000 לידני ו- 209000 לאוטומתית ומהר מאוד כל היחידות נחטפו. זה, כנראה מחיר הגיוני בארצנו למכונית ספורטיבית "עממית" בעלת הנעה אחורית. BRZ היום נמכרת במחיר דומה למיאטה החדשה. זה, כנראה אומר שסדר גודל 230-240000 הוא כדאי ליבואנים - עובדה שיוניון הפסיקו יבוא GT86 למרות ההצלחה של "מכירת חיסול" ולא המשיכו יבוא במחיר סביב 200000. דרך אגב, BRZ נמכרת בכמויות נמוכות ביותר. לכן אני בספק שימכרו הרבה מיאטות כאן. כן, יש משוגעים (במובן הטוב) שמיאטה - זה פולחן עבורם, והמחיר לא חשוב אבל הם לא רבים. בכל העולם מכירות מכוניות ספורט בירידה(כך טוענים ב CAR מגזין ,GT86 באנגליה, למשל, התחילו למכור בגרסה מוזלת עקב ביקוש נמוך. ובארץ בכלל אין סיבה לאופטימיות לגבי מכירות של רכבי ספורט.

פורסם

הברז והתאומה האמינה שלה סובלות מחוסר מובהק במנוע, ולכן לא נמכרות כמו לחמניות, עוד 50-70 סוסים והן היו עפות מהמדף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צפי למסירה אמצע אוגוסט.

לא בטוח שתהיה מכונית מבחן בין ה20 הראשונות.

• תוכן חדש...