Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שקונה הוא חמור?

נו באמת..

ב-180 גם אני הייתי קונה. ועוד כמה שחיכו לרכב הזה, ועכשיו גילו שהוא לא רלוונטי עבורם.

כן. מי שקונה ב-235 הוא חמור.

שימו לב לדבר המדהים שקורה כאן.

בחו"ל, מחירי המיאטות כמעט ולא זזים מדגם לדגם(בדולרים. תבדקו). כאן מקפיצים את המחיר באופן שערורייתי-ואתם עוד מודים ליבואן על שנאות בטובו לייבא את 20 היחידות שלטענתו הוקצו לו. ממש סינדרום אוסלו.

לא תקנו, המחיר יירד. כך היה גם עם פוקוס ST, טויוטה GT86 ועוד אי אילו דוגמאות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נקנה, היבואן לא ייבא יותר.

שכחת מה קרה עם ה-NC שהייבוא שלה הופסק ב-2012 ומאז לא ראינו אותה בסוכנויות?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ממש לא חושב שהיצרן מכריח לייבא (למה אין כאן מאזדה 8/MPV, איפה כל שאר דגמי מאזדה שנמכרים בעולם?). בדוק את העניין עם המיאטה מהדור השני שהגיעה אלינו רק ב-2003 וזאת מתוך לחץ שחובבי הדגם ועיתונאים הפעילו על היבואן באותה תקופה.מבחינת הדגם, אנחנו שוק פצפון למאזדה.

אם נעשה השוואת מחירים, אז שער הין ב-2006 (אותה שנה שה-NC התחילה להמכר) היה גבוה יותר מהיום אך המע"מ היה כ-15.5 אחוז. היום שער הין נמוך יותר מבעבר אך המע"מ כ-18 אחוז.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
כן. מי שקונה ב-235 הוא חמור.

שימו לב לדבר המדהים שקורה כאן.

בחו"ל, מחירי המיאטות כמעט ולא זזים מדגם לדגם(בדולרים. תבדקו). כאן מקפיצים את המחיר באופן שערורייתי-ואתם עוד מודים ליבואן על שנאות בטובו לייבא את 20 היחידות שלטענתו הוקצו לו. ממש סינדרום אוסלו.

לא תקנו, המחיר יירד. כך היה גם עם פוקוס ST, טויוטה GT86 ועוד אי אילו דוגמאות.

GT86 הוצעה לי לקראת סוף היבוא דגם אוטמאטי ב 199.000 שקלים

פורסם

504L, אני לא מודה ליבואן. להפך - אני מאוד מאוכזב.

אני מנחש שאת הקונים זה לא מעניין כל כך. אפשר להתעצבן עליהם, אבל נראה לי כמו בזבוז זמן בעיקר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הוא ייבא, מפני שהיצרן מכריח אותו לייבא.

לפחות בשנים הראשונות של הדגם.

אם כך איפה כל ה-RX-8 שהכריחו את היבואן להביא? וה-RX-7? וה-CX-7?

הוא לא חייב לייבא כלום וגם הוכיח שאם אין דרישה אין יבוא.

אין מה לעשות אנחנו במילכוד 22, קהל שבוי או איך שלא תרצה לקרוא לזה אבל אין לנו ממש ברירה, גם ביבוא אישי המחיר לא יהיה זול יותר (לפחות לא בסכום משמעותי).

לצערי, הצעד היעיל היחיד שאתה יכול לעשות כדי לקנות רכבי ספורט במחיר שפוי זה להגר מפה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הדגם שמגיע כולל מושבי עור מחוממים וחיישני סטיה מנתיב. לפי המפרט האירופאי זה הדגם הבכיר - ספורט.

בואו נקווה שבהמשך יגיע הדגם האמצעי ויעלה פחות.

פורסם
הדגם שמגיע כולל מושבי עור מחוממים וחיישני סטיה מנתיב. לפי המפרט האירופאי זה הדגם הבכיר - ספורט.

בואו נקווה שבהמשך יגיע הדגם האמצעי ויעלה פחות.

תיקון: במפרט האירופאי אין דגם אמצעי למנוע 2.0 יש רק שני דגמים SE-L וספורט.

פורסם
ממש סינדרום אוסלו..

אוסלו?

אולי סטוקהולם?

בכל מקרה, מסכים איתך על העיקרון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוסלו?

אולי סטוקהולם?

בכל מקרה, מסכים איתך על העיקרון.

אין לי שום דבר טוב להגיד על היבואן, אבל אין גם שום דבר רע, זה גוף למטרות רווח (לא למטרת קידום הספורט המוטורי) ובעקבות נתוני המכירות (תוך פחות משבוע הוא מכר 75% מההקצאה השנתית שלו) הוא עשה את ההחלטה הנכונה מבחינתו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...