Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הברז והתאומה האמינה שלה סובלות מחוסר מובהק במנוע, ולכן לא נמכרות כמו לחמניות, עוד 50-70 סוסים והן היו עפות מהמדף.

עוד 50-70 כ"ס - זה אומר עוד 50-70 אלף ש"ח. זה לא ישפר מכירות.

הוספת supercharger פותרת בקלות ולא ביוקר את בעיית הכוח (למרות שהוא לא חסר לנהג מצוי - והרוב כאן הם כאלה).

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוהג על קליאו ספורט, לי היה חסר כח, בוא נניח והיה לי את הכסף - אני לא נראה לך כמו קהל יעד?

לגבי הסופרצ'ארג'ר - אתה מוציא סכום מסויים על רכב חדש רק בשביל להוציא עליו עוד 20% מאותו הסכום בשיפורים אח"כ? הרוב יוסיפו עוד כמה לירות ויקנו רכב מוכן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הוספת supercharger פותרת בקלות ולא ביוקר את בעיית הכוח (למרות שהוא לא חסר לנהג מצוי - והרוב כאן הם כאלה).

אם 40,000 ש"ח (או יותר) זה לא ביוקר בשבילך אני מקנא בך :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לדעתי הוא ב"לא ביוקר" הוא התכוון יחסית לאפשרויות האחרות: רכישה של רכב סטוק יותר חזק יקרה משמעותית יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני נוהג על קליאו ספורט, לי היה חסר כח, בוא נניח והיה לי את הכסף - אני לא נראה לך כמו קהל יעד?

לגבי הסופרצ'ארג'ר - אתה מוציא סכום מסויים על רכב חדש רק בשביל להוציא עליו עוד 20% מאותו הסכום בשיפורים אח"כ? הרוב יוסיפו עוד כמה לירות ויקנו רכב מוכן.

אני לא מכיר אותך מספיק כדי לקבוע האם אתה "קהל יעד". באופן כללי בעלי hot hatch הם לא קהל יעד של GT86.אנשים שמחפשים כוח ועוד כוח הם לא מבינים את הראיון שעומד מאחורי זוג המכוניות האלה.

למיטב מהנדסי סובארו וטויוטה הכוח הספיק, למיטב עיתונאי רכב גם היה מספיק כוח, לנהג מרוצים בן ברוך (בעלים של BRZ) ולמעריצים רבים של המכוניות האלה בעולם גם מספיק כוח. אז אולי סיאט קופרה או מגאן RS מתאימים לך יותר.

פורסם
אם 40,000 ש"ח (או יותר) זה לא ביוקר בשבילך אני מקנא בך :)

תודה, אני באמת לא סובל:lol:

זה יותר זול בהשוואה לאופציה של מנוע 250-270 כ"ס מקורי שהוי מוכרים בארץ ב 270000 ש"ח, כפי שכבר ציין shugiflex

פורסם

יש קונפיגורטור חדש לשוק האנגלי:

http://www.mazda.co.uk/coming-soon/new-mazda-mx-5/mazda-mx-5-pre-order/configurator/

בהתחלה היה לי כיף לשחק בזה, אח"כ כשהגעתי לכפתור "Continue Order" הזלתי דמעה.

פורסם
כמה עולה ה-MX-5 הישראלית לפי הקונפיגורטור הזה?

שאלה טובה.

עדיין לא ראיתי מפרט מלא של התת-דגם הישראלי אז לא יודע איך לענות.

פורסם

אהבתי שההבדל בגרסת הספורט הבכירה בין ה-1.5 ל-2.0 הוא 850 פאונד, או 4 אחוזים ממחיר הרכב. בארץ ההבדל בטח היה 30000 שקל...

הגרסה "שלי" עולה 24185 על הכביש, או 143 אלף שקלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מבין מה עצוב? אם אף אחד לא היה קונה המחירים היו צונחים למטה,כל הזמן אנחנו יורדים על היבואנים מבחינת תמחור, ועל המדינה מבחינת מיסוי ,כשבעצם אנחנו הדלק לכל ההשתוללות הזו.לצערי זה כמו תסמונת האשה המוכה,בוכה בוכה ושמגיעה למשטרה אומרת שלא היה כלום!

את השינוי אנחנו צריכים להתחיל ,לעניות דעתי היבואנים והמדינה יגררו אחרינו.

פורסם
אני לא מכיר אותך מספיק כדי לקבוע האם אתה "קהל יעד". באופן כללי בעלי hot hatch הם לא קהל יעד של GT86.אנשים שמחפשים כוח ועוד כוח הם לא מבינים את הראיון שעומד מאחורי זוג המכוניות האלה.

למיטב מהנדסי סובארו וטויוטה הכוח הספיק, למיטב עיתונאי רכב גם היה מספיק כוח, לנהג מרוצים בן ברוך (בעלים של BRZ) ולמעריצים רבים של המכוניות האלה בעולם גם מספיק כוח. אז אולי סיאט קופרה או מגאן RS מתאימים לך יותר.

גם למיאטה החדשה יש מספיק כח ועדיין, הברז היא "עגלה מתה". אם האבארט 124 תציע מיאטה + מנוע זה יהיה רכב נהדר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...