Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין עדיין משהו קונקרטי. ידוע רק שהיא תיוצר בהירושימה, יפן, לצד המיאטה, אך עם יחידות הנעה ותמסורת איטלקיות - וכמובן עם עיצוב מבית.

:idea:
פורסם

המיאטה החדשה מאוד מסקרנת. כרכב ספורט לעניים תמיד היה עניין סביבה.

אני מפחד להגיד משהו על רכבים איטלקים, שמא יבוא לי חבר פורום או שניים בחלום, אבל רק אומר שבעיניי לא נכון להשוות את המיאטה ל-500. שתי מכוניות עם תכלית שונה. מה גם שהמאזדה טרם יצאה, אז לא באמת יודעים כמה טובה היא, כמה תעלה ובאופן כללי מה השתפר מהדור הקודם בתחושת הנהיגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני ממש לא מתוסכל - חי עם החשמלי בשלום. אתה לעומת זאת...

בוודאי שהייתה הנדסת סאונד גם בבוסו. גם בפרארי וגם במזראטי יש הנדסת סאונד.

אני מה? אני לא מתוסכל מהיגוי חשמלי. דווקא נהגתי על טובים (BRZ למשל).

אתה הוא זה שהעלה את הנושא. אני בכלל כתבתי על צליל מנוע לעומת רעש מהונדס מהמפלטים - שבפעם השלישית, אין בבוסו.

אני מפחד להגיד משהו על רכבים איטלקים, שמא יבוא לי חבר פורום או שניים בחלום

כבר הספקתי לשכוח שאסור לבקר תוצרת-איטלקית-מודרנית בקארספורום.

פורסם
המחיר הגיוני למדינה הגיונית, אנחנו לא במדינה הגיונית. אני לא מאמין שהיא תתומחר בפחות מ-220-230 אבל הנבואה לשוטים, נחכה ונראה.

המחיר של המיאטה הקודמת, אותה דלק לא באמת ניסו למכור, עמד על קצת פחות מ-200,000. אני לא רואה סיבה לכך שזו תעבור את הרף הזה.

האיטלקים מדברים על 2016. בתרגום לעברית זה 2017.. בכל אופן, אני נאלץ להצטרף לרואי השחורות בנוגע לתמחור המיאטה. אם היא עוברת את ה-200 אלף, ההשוואה בינה לבין ה-500 אבארט הופכת עקרה באופן אוטומטי.

זה תלוי, אם הרכב יוצג בסוף 2016, אז זה הגיוני שיגיע לארץ ב-2017. אם יוצג מתישהו עד אמצע 2016, יש סיכוי שנראה אותה כבר ב-2016 בארץ. באופן דומה, הג'וליה תוצג בעוד פחות מחודש ימים וזו צפויה להגיע לארץ לקראת סוף שנה. למרות שאני מניח שלא יהיו לקוחות שיבחרו לקבל לפני ינואר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בוודאי שאין שום קשר בין ה500 לבין המיאטה.

שוב, כל השמועות דיברו על או רק גרסה בסיסית בישראל, או תג מחיר הדומה לברז - למעלה מ-200 אשח.

לצערי, גם בשבילי זה יהפוך אותה ללא רלוונטית.

אגב, קשה לי מאוד להאמין ש-124 תעלה פחות בגרסת אבארט', אם תהייה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
המחיר של המיאטה הקודמת, אותה דלק לא באמת ניסו למכור, עמד על קצת פחות מ-200,000. אני לא רואה סיבה לכך שזו תעבור את הרף הזה.

אתה מדבר על המחיר לקראת סוף היבוא כשהם ניסו להיפטר מהמכוניות שנשארו וגם זה כבר לפני חצי-עשור. אם מתחשבים בזה שמדובר על דגם חדש לחלוטין בתוספת קצת אינפלציה ויוקר מחייה אני לא מאמין שזה ירד מ-220 אבל אשמח (מאוד!) להתבדות ולהתחדש :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
אני מה? אני לא מתוסכל מהיגוי חשמלי. דווקא נהגתי על טובים (BRZ למשל).

אתה הוא זה שהעלה את הנושא. אני בכלל כתבתי על צליל מנוע לעומת רעש מהונדס מהמפלטים - שבפעם השלישית, אין בבוסו.

כבר הספקתי לשכוח שאסור לבקר תוצרת-איטלקית-מודרנית בקארספורום.

אתה מתוסכל בכללי, לא מהיגוי חשמלי דווקא.

לגבי הבוסו, בוודאי שיש, תגדיר הנדסת סאונד לצורך העניין.

הדיון כאן הוא לא על תוצרת איטליה למקרה שהתבלבלת.

פורסם

אני לא מתוסכל. פשוט כתבתי משהו קצת ביקורתי על מכונית של פיאט. כהרגלך, נקראת לדגל.

אני גם לא מבולבל. איתך, הדיון הוא תמיד על תוצרת איטליה. למקרה שהתבלבלת.

פורסם

מרוב בלבול אינך מצליח להבין מה אתה קורא, או כותב. אנסה להסביר: במקרה הנ"ל, לא מעניין אותי שמדובר על אבארט. אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, אז בוא נעבור לדבר על הסאונד המהונדס של AMG.

פורסם
רק לי נתוני ההאצה נשמעים מופרכים לחלוטין?

לא.

עיתונות הרכב האמריקאית ידועה בהגזמתה הקלה. כך האיצו כל דגמי הטויובארו ל-60 מייל ב-6.4 עד 6.6 שניות, נתון מופרך קמעא.

אם המיאטה החדשה שוקלת 1060 ק"ג בגרסת 2 הליטר ויש לה רק 155 כ"ס, אין סיכוי שהיא יורדת מ-6 שניות ל-60 מייל.

סורי. ריאליטי צ'ק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ברור שלא, היא כנראה עושה במציאות סביב 7.5 למאה. במיוחד אם ההילוך השני לא מגיע ל-100 קמ"ש, מה שאומר שתי החלפות הילוכים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...