Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
גם אם היו מעלים את המחיר של ה BRZ למחירה של המיאטה עדיין ה BRZ הייתה עדיפה בכל פרמטר, כשמשווים את אותו נפח המנוע בשתיהן כמובן:

מנוע (שתוכנן בשיתוף פעולה בין טויוטה לסובארו[!!]) חזק יותר, מרכז כובד נמוך יותר, שלדה מאוזנת יותר, היגוי טוב יותר, LSD כסטנדרט, 4 מושבים, 5 שנים אחריות ועיצוב, שגם אם אי אפשר להתווכח עליו אפשר לראות שהוא בסקאלה אחרת לגמרי.

התמחור הגבוה שומט את הקרקע מהטיעון המיאטי הקדמון של "המיאטה הוא רכב נהיגה פרופר, במחיר משתלם".

1. המיאטה היא רכב קבריולט, כל רכב בישראל שיש לו גם גרסאת קבריולט הקפיצה במחיר היא לרוב בסביבות ה-50K מול גרסה סגורה.

2. המיאטה הרבה יותר מתקדמת טכנולוגית, הקוק-פיט של ה-BRZ עם רמת ה"פינוקים" שלו מרגיש כאילו אתה יושב בצינוק של ימי הביניים.

3. המיאטה החדשה מהירה יותר במבחן האחרון של מוטורטרנד וגם זכתה בהשוואה הישירה מול ה-BRZ.

4. המיאטה קלה במעל 200 ק"ג! זה הבדל עצום בחווית נהיגה.

5. רודסטר תמיד מרגיש יותר מיוחד וגם זה מגולם במחיר.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חייבים לראות שקילה עצמאית של המיאטה, של איזה מגזין רכב. אם היא באמת מגרדת את ה-1100 ק"ג זו לא פחות ממדהים. 200 קילו (מול כל רכב מיינסטרים כמעט) הם המון, אסור לזלזל בזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין צורך.

למה מה אתה חושב, מאזדה משקרת על נתוני המשקל ?

:lol:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כי יצרני רכב מעלים תמיד נתונים אותנטיים ומדויקים על המ"מ :lol:

זה ממש לא אישי נגד מאזדה, מה גם שאין לי שום דבר נגד מאזדה בכלל, ומיאטה על אחת כמה וכמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מיאטה בארה״ב בסיסית מתחילה מ24,000 דולר.

500 אבארט בסיסית מתחילה מ23,000 דולר.

בישראל

מיאטה מתחילה מ235 אלף.

500 מתחילה מ160 וקצת אלף.

למה? איך 1000 דולר מתורגמים לפער כזה ענק בארץ?

משאיר לכם לחשוב על זה.

יכול להיות שה-20 מכוניות הראשונות הן חלק מה-launch edition שבארה"ב נמכרת ב-30500 דולר?

http://www.longlivetheroadster.com/pdf/2016_MX5_GT_Features_Specs.pdf

אם מה שכתוב כאן נכון אז הלאונצ' מבוססת על גרנד טורינג ולא על הקלאב ולכן אין לה LSD, מה שאומר שהיא לא מעניינת לחובבי הנהיגה אלא רק לחובבי הפוזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבל שלא מייבאים את הדגמים הסגורים (יש מעטים, אם אני זוכר נכון בעיקר NC?).

מיאטה זה רכב שאני מאוד אוהב לנהוג בו ומעולם לא הייתה לי ולעולם לא תהיה לי כי אני שונא כל אספקט קיים ברכבי קבריולה.

למזדה החדשה יש בכלל דגם סגור?

אם מה שכתוב כאן נכון אז הלאונצ' מבוססת על גרנד טורינג ולא על הקלאב ולכן אין לה LSD, מה שאומר שהיא לא מעניינת לחובבי הנהיגה אלא רק לחובבי הפוזה.

אז נקנה אותה כיד 2-3 ונשקיע בקיט דפרנציאל אחורי.

רק שיהיה עם גג סגור.:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלילי, הגימור הבסיסי לא מגיע עם LSD וגם לא הגרסאות האוטומטיות.

בשוק האירופאי יש שתי גרסאות ל-2.0, SE-L וספורט.

שתיהן מגיעות עם דיפרנציאל מוגבל.

ה-1.5 לא מגיעות איתו.

(האוטומטיות זה כבר סיפור אחר)

פורסם

לפי האתר החדש של מאזדה ישראל התמונה של פנים המיאטה אכן קשורה לגרסאת ה-Launch Edition.

ואכן, היא מבוססת על ה-Gran Touring הכי מאובזרת אבל ללא LSD. כרגע בארה"ב רק ה-Club Edition שעוד לא התחילה להמכר תהיה עם LSD.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
בשוק האירופאי יש שתי גרסאות ל-2.0, SE-L וספורט.

שתיהן מגיעות עם דיפרנציאל מוגבל.

ה-1.5 לא מגיעות איתו.

(האוטומטיות זה כבר סיפור אחר)

לא מכיר את הגרסאות האירופאיות, בארה"ב (שאליה מגיעות רק ה-2.0 ליטר) הגרסה הבסיסית ב-24K דולר לא כוללת LSD.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
גם אם היו מעלים את המחיר של ה BRZ למחירה של המיאטה עדיין ה BRZ הייתה עדיפה בכל פרמטר, כשמשווים את אותו נפח המנוע בשתיהן כמובן:

מנוע (שתוכנן בשיתוף פעולה בין טויוטה לסובארו[!!]) חזק יותר, מרכז כובד נמוך יותר, שלדה מאוזנת יותר, היגוי טוב יותר, LSD כסטנדרט, 4 מושבים, 5 שנים אחריות ועיצוב, שגם אם אי אפשר להתווכח עליו אפשר לראות שהוא בסקאלה אחרת לגמרי.

התמחור הגבוה שומט את הקרקע מהטיעון המיאטי הקדמון של "המיאטה הוא רכב נהיגה פרופר, במחיר משתלם".

1. לא נהגת על המיאטה החדשה, כך שמה שאתה כותב חסר ערך.

2. מנוע חזק יותר על הנייר לא מיתרגם לביצועים טובים יותר. המיאטה קלה בכ-200 קילו.

3. מרכז הכובד נמוך יותר? באמת? תוכיח.

4. שלדה/היגוי - שוב, לא נהגת.

5. LSD כסטנדרט - בעיה. חובבי נהיגה אמיתיים לא יקנו את 20 המכוניות הראשונות.

6. 4 מושבים - כן, כי מאזדה באמת כיוונה את המיאטה להיות ארבע מושבית, הם פשוט לא הצליחו :-P

7. עיצוב- בעיני המתבונן.

8. התמחור הגבוה הוא בעיה ישראלית, לא בעיה עולמית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
שמוליק והייפר, ברור לכם שאנחנו מקבלים גרסאות אירופאיות, כן?

לא אמרתי שלא, אני התייחסתי למה שרוני כתב.

וכן, אני מאמין שיהיה לנו דיפ' LSD במיאטה הישראלית. במחיר הזה זה חייב להיות.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

פורסם

בנימה אחרת - אם דלק מוטורס מביאה 20 מכוניות ראשונות בלי LSD, זה אומר שהם לחלוטין לא מבינים את הקהל שלהם. בשביל רבים מאוד מרוכשי המיאטה זה מאסט והם פשוט לא יקנו. התוצאה תהיה מכירה איטית של 20 המכוניות הראשונות (כי נשארו רק חובבי הפוזה, וכי המחיר גבוה) והופ - "אנחנו לא מביאים יותר כי לא מספיק אנשים קנו".

בקיצור, אני מתחיל לחשוב על להישאר בחו"ל 4 שנים (או כמה שצריך) בשביל להביא איתי אחת כשאחזור... (אין עדיין מחירים אבל סביב 30000 יורו לגרסה המתאימה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...