Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבארט 124 תצויד במנוע חזק יותר, תציע עיצוב שונה וכנראה שיהיו גם הבדלים בכיול.

מבחינת אמינות, בתור אחד שמכיר את שני היצרנים מקרוב, אני לא יכול להגיד שמאזדה בהכרח אמינה יותר, או שומרת על ערכה טוב יותר.

לגבי המיאטה, נראה שמאזדה עשו עבודה יוצאת מן הכלל. מצוין!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מצטער אבל אבראט 500, כמה שהוא רכב נחמד (והוא נחמד ללא כל ספק), לא מגיע לקרסוליים של המיאטה משום אספקט של הנאה מנהיגה. אם אין לך צורך במושבים האחוריים אין מה לחשוב פעמיים. הנעה אחורית, שילדה יותר טובה, יותר קלה (ב-100 קילו), יותר תאוצה, יותר פיל בהגה, יותר נמוך, יותר רחב, יותר מאוזן. כל זה עוד לפני שמדברים על יותר אמין, יותר חסכוני בדלק, שומר יותר טוב על ערך... איפה בדיוק ההתלבטות?

לגבי האבארט 124 אלא אם הם יצאו עם איזה משהו שאני לא מצליח לדמיין אני לא מבין למה לוותר על האמינות ושמירת הערך של מאזדה לטובת פיאט?

אל תצלוב אותי, אבל המיאטה לא עושה רעש של מכונה ספורטיבית.. :oops: ל-500 יש גם יתרון בדמות נוחות לאורך זמן וכניסה ויציאה קלים. אני משוכנע שכרכב ספורט טהור המיאטה עדיפה, אבל כרכב שעשועים שופע סגנון, צליל וצבע? לא בטוח.. ל-500 יש גם דגם קבריו, כזכור. ה-124 אבארט אמורה לשלב את הטוב בשני העולמות.

:idea:
פורסם
לגבי האבארט 124 אלא אם הם יצאו עם איזה משהו שאני לא מצליח לדמיין אני לא מבין למה לוותר על האמינות ושמירת הערך של מאזדה לטובת פיאט?

כשישימו לך C1 וטויוטה אייגו גם תבחר את האייגו כי היא יותר אמינה? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המיאטה לא עושה רעש

נכון. שזה בדיוק מה שהאבארת' עושה - רעש. לא צליל.

צליל זה בוסו, צליל זה מצגר, צליל זה קולומבו. "הנדסת פליטה" זה רק רעש.

פורסם
מבחינת אמינות, בתור אחד שמכיר את שני היצרנים מקרוב, אני לא יכול להגיד שמאזדה בהכרח אמינה יותר, או שומרת על ערכה טוב יותר.

אני לא מדבר על דעתי האישית כאן, אלא על מבחנים סטטיסטיים במשך עשרות שנים:

* פורבס - מקום 7 במצעד הכי אמינות

* סוכנות פיניקס - מיאטה מקום ראשון באמינות של רכבי ספורט

* אוטו אקספרס - מכונית הספורט האמינה ביותר

* וואט קאר - המכונית הכי אמינה בבריטניה

* קאר באייר - מקום 9 במכוניות הכי אמינות ב-2015

אל תצלוב אותי, אבל המיאטה לא עושה רעש של מכונה ספורטיבית.. :oops: ל-500 יש גם יתרון בדמות נוחות לאורך זמן וכניסה ויציאה קלים. אני משוכנע שכרכב ספורט טהור המיאטה עדיפה, אבל כרכב שעשועים שופע סגנון, צליל וצבע? לא בטוח.. ל-500 יש גם דגם קבריו, כזכור. ה-124 אבארט אמורה לשלב את הטוב בשני העולמות.

מצטער על ה"תוקפנות" :)

מסכים שאולי בפרמטר של הסאונד הפיאט עדיפה, אבל כנראה שגם זה "תוקן" במיאטה החדשה. מבחינת נוחות אני לא מרגיש שום בעיות במיאטה (שלי עוד מונמכת ומוקשחת) ועשיתי עליה כבר 80,000 ק"מ, בפקקים וגם בנסיעות דוך לאילת ושוב המיאטה החדשה אמורה להיות אפילו יותר נוחה. בכניסה וביציאה ללא ספק הפיאט תהיה נוחה יותר, אבל זה פרמטר כ"כ שולי (כל עוד אתה לא גריאטרי). קשה לי לקרוא ל-500 קבריו אמיתית, זה מין שענטז מוזר כזה בין גג שמש לבין קבריולט מלא, גם הלוק עם הוילון הזה מקופל מאחורה נראה קצת מגוחך. שוב אני *מאוד* אוהב את ה-500 אבראט ותמיד מחייך כשאני רואה אחת, אבל זה באמת לא אותה הליגה.

לגבי ה-124, כנראה שנצטרך לחכות קצת כדי חוות דעת קצת יותר מלומדת, אולי הספדתי אותה מוקדם מידי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
כשישימו לך C1 וטויוטה אייגו גם תבחר את האייגו כי היא יותר אמינה? :roll:

לא מכיר אף אחד משתיהן אז אני אפילו לא מבין את השאלה :-D

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
לא מכיר אף אחד משתיהן אז אני אפילו לא מבין את השאלה :-D

אחדד. סיטרואן C1, פיז'ו 107 וטויוטה אייגו הן אותן המכוניות (הטויוטה עולה יותר ומאובזרת פחות), המצוידות באותו מנוע (עם כיתוב טויוטה) ומיוצרות באותו מפעל (בצ'כיה). לפי ההגיון שלך, סביר שתבחר באייגו, כי היא יפנית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהגתי קצת במיאטה שלך וקצת יותר באבארט. זו האחרונה הוציאה יותר חיוכים וצחוקים. יכול להיות שאני לא בשל מספיק להעריך את יכולות הניהוג של המיאטה ומעדיף את הריגוש הזול של האבארט..

מעניין לספר, שחבר של חבר מכר מיאטה וקנה אבארט 500 לפני שבוע בערך. זו לא תזוזה מטה, אלא יותר הצידה כך שדווקא אותה אפשר להבין ולקבל (לעומת מעבר לפיאסטה ST או 208GTI לדוגמא).

:idea:
פורסם
נכון. שזה בדיוק מה שהאבארת' עושה - רעש. לא צליל.

צליל זה בוסו, צליל זה מצגר, צליל זה קולומבו. "הנדסת פליטה" זה רק רעש.

אני מקווה שהורדת את הסנכרונים מהגיר ושאין לך הגה כח...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מתישהו הייתי קונה מאזדה זו רק MX-5 ידנית. נראית טוב, אקרא ביקורות בקרוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אני מקווה שהורדת את הסנכרונים מהגיר ושאין לך הגה כח...

לא מבין את ההקשר.

ובכל זאת, אמנם אני נוהג עם גיר מסונכרן (ואני גם לא מניע עם מנואלה), אבל בלי הגה מתוגבר ובלי ABS.

• תוכן חדש...