Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כרגע תקוע בכביש אחרי נסיעה של שעה

שעברה חלק פתאום הטורים עלו לבד והאוטו נסע בקושי

לא הבנתי למה נסעתי איזה 600 מטר עצרתי בצד

ואני רואה כל השמן גיר יצא.

החלפתי רדיאטור לפני שבוע יש קשר?

האים הנסיעה הזאת של ה600 מטר הרסה לי את הגיר?f177e27a9f139d0c4db39732f64ef5a4.jpg897effd7c23d3b451cb08f9c1b4c4f6f.jpg

מצורפות תמונות

כל עזרה תתקבל בברכה

imprza new age

פורסם

בתמונה השניה רואים את צינור השמן גיר שהולך לרדיאטור.

תוכל לצלם מלמטה אם הוא מחובר היטב לרדיאטור?

איפה אתה תקוע כרגע?

Stay Dirty

פורסם (נערך)

תכניס את הטלפון מתחת לרכב בקטע שאין מגן, לאיפה שסימנתי באדום, ותצלם כלפי מעלה לנקודה שהצינור מתחבר לרדיאטור:

897effd7c23d3b451cb08f9c1b4c4f6f.jpg

יש עוד צינור כזה לא רחוק ממנו, תצלם גם אותו.

עריכה: סליחה כנראה שכן יש מגן על כל החלק התחתון, נסה להכניס את הטלפון דרך החלק העליון של תא המנוע לנקודה בתמונה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אכן חור בצינור.

צריך להחליף אותו וגם את השני על הדרך, למלא דקסרון 3, לפחות 6.5 ליטר ולקוות שלא נגרם נזק

Stay Dirty

פורסם

יש סיכוי גבוה שפשוט בהחלפת הרדיאטור והכנסת צינור הגיר אל הרדיאטור פצעו את הצינור כי זה לא ניראה כמו חור מיקרי. תחליף את הצינור כמו שאמר אסף תמלא שמן גיר ופשוט תקווה לטוב.

פורסם

אל תניע בכלל את הרכב כשאין שמן גיר בפנים, זה רק יגרום ליותר נזק, גרור את הרכב לבית\מוסך החלף את הצינור, מלא את השמן המתאים ותקווה שהגיר בחיים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

עדכון

הרכב היה היום במוסך הוחלף הצינור גיר בחדש

הוספו 4 קילו שמן הגיר עובד חלק

השאלה כאן אים נגרם נזק ואלי לא יודע או שאים האוטו נוסע אז הגיר בסדר?

עלות עבודה כולל שמן 320 שח

imprza new age

פורסם

לא קרה לי מעולם, הצינורות שלי ממתכת.

נורא מוזר לי שאצל האדון הצינור מגומי, או שהתרגלתי לסטנדרט אחר? הייתי בטוח תמיד שמובילי השמן גיר לרדיאטור הם מתכתיים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...