Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החלפתי את הקסדה בtp link.

ניסיתי להגדיר. לבד. לא הצלחתי.

התקשרתי לאקספון, הייתי מספר 3 וזמן ההמתנה עמד על 10 דק׳.

אחרי 45 דק׳ הם ניתקו אותי...

נתקשר שוב מחר, כבר אין לי כוח.

אתה זוכר אולי מה הנציג עשה על מנת שהמודם יעבוד?

אצלי פשוט היה צריך לבחור בזק VDSL במקום אקספון. לא יודע אם הוא עשה משהו במערכת שלהם במקביל.

פורסם

ניסיתי את זה - לא הצליח.

התקשרתי - עשינו את זה יחד - הצליח.

בעיות חדשות: למרות שאני במסלול של 40 מגה, קצב ההורד באתר speed test הוא 15-16 מגה בערך.

לטענת הנציג הראוטר מקבל 40 והבעיה אצלי במחשבים או בכבל בין המחשב לראוטר (היא לא).

אז מה עושים?

פורסם

הצטרפתי לפני כחודש יחד עם קניה של הראוטר בהטבה. מאוד מרוצה מהתהליך ההצטרפות, מהתמיכה ומהמהירות.

פורסם
ניסיתי את זה - לא הצליח.

בעיות חדשות: למרות שאני במסלול של 40 מגה, קצב ההורד באתר speed test הוא 15-16 מגה בערך.

לטענת הנציג הראוטר מקבל 40 והבעיה אצלי במחשבים או בכבל בין המחשב לראוטר (היא לא).

אז מה עושים?

תעלה צילום מסך של דף הסטטוס.

פורסם

ב-18.05 הצטרפתי לאקספון דרך האתר. מסתבר שב-19.05 הניוד כבר בוצע בהצלחה

אך לא קיבלתי הודעה מבזק שעזבתי אותם ושצריך להחזיר את המודם.

לא ידעתי שבוצע הניוד בכלל.

שלחתי לאקספון מייל (כי שמעתי פה שזמן ההמתנה הזוי) ולא ענו, ועברו כמעט שבועיים.

אז עכשיו התקשרתי אליהם ואכן הניוד בוצע ב-19.05, ככה אמרו לי.

רק מקווה שבזק לא ידרשו איזה קנס איחור כי לא קיבלתי שום הודעה במייל/טלפון/דואר על זה.

והמתנתי בקושי 2 דקות לשירות לקוחות. כל השיחה כולל ההמתנה, עדכון ת.ז, שדרוג ל-100 מגה ובדיקה על ניוד, כל השיחה לקחה 6 דקות ו-2 שניות.

יכול להיות שיצא לי במזל שלא חיכיתי הרבה זמן.

פורסם

כנ"ל

אצלי הניוד בוצע ב 20.5 ולא קיבלתי שום אינדיקציה לכך שזה קרה או בקשה מבזק להחזיר את המודם.

ב27 התקשרתי לבזק במטרה לנתק גם את הטלפון הקווי ואיימו עליי שיש לי 14 יום (החל מה20) להחזיר את המודם.

בשורה התחתונה - היום נגמרו 14 ימי עסקים , החזרתי להם את המודם וקניתי מודם זהה ממישהו ביד 2.

לכלכו על 018 בפניי , אמרתי להם תודה וזהו.

נ.ב. את המודם זרק הבחור בבזק סטור לארגז במרחק כמה מטרים טובים ואת השנאי לפח. אני לא אתפלא אם כל המודמים האלה נגרסים בכלל . הם סתם מנסים לייצר חסם לצרכן לעבור .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז במקרה שלי עברו 14 ימים אבל לא קיבלתי שום הודעה מבזק.

אז אם ירצו קנס, שיוכיחו ששלחו התראה על זה.

אני כן מקבל מבזק מיילים של חשבונית חודשית אבל לא קיבלתי שום דבר אחר.

פורסם

אייל\d30DK - איזו מהירות אתם מקבלים בפועל? חבילת 100 זה יפה,השאלה כמה כל אחד מקבל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ניסיתי את זה - לא הצליח.

אז מה עושים?

היה לי את אותו הסיפור, אחרי שישבתי שעה על הקו עם נציג טכני התברר שהבעיה הייתה בהגדרות של בזק. הנציג טען שזאת פעם ראשונה שהוא נתקל בדבר כזה.

• תוכן חדש...