Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מצד אחד קיבלתי יוזר וססמא ואני תכלס גולש על אקספון - אבל לא קיבלתי הודעת ניתוק מבזק, כלומר הניוד עוד לא הושלם?

ומה באמת הסיפור עם הקנס? אני מעדיף להשאיר אצלי את 6850U ולשלם 200 וזהו, השאלה אם בזה זה יגמר?

לפי התקנון שמופיע אצלהם באתר כעת זה אמור להסתיים ב 200 שקל (בהנחה וזה הלך לאיבוד...)

http://www.bezeq.co.il/media/PDF/TERMS/moving.pdf

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לא מדוייק

בחוזים שמול בזק רשום שזה רק מאתיים שקל.

קנס איחור מסמל שאם לא יוחזר עד שבועיים תשלמו קנס של 200 שקל. אם לאחר מכן יוחזר הראוטר עד לתקופה של חודשיים הקנס של ה200 שקל יוחזר אליכם.

אני מדגיש ואומר שזוהי השערה שלי. ממה שקראתי והבנתי. אני אחפש את החוזה שאני חתמתי מול בזק סטור ואנסה לראות מה בדיוק רשום שם.

לא דיברתי עם נציגי בזק לגביי זה אז אינני יודע מה המצב כיום.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
לפי התקנון שמופיע אצלהם באתר כעת זה אמור להסתיים ב 200 שקל (בהנחה וזה הלך לאיבוד...)

http://www.bezeq.co.il/media/PDF/TERMS/moving.pdf

תקרא את הסעיפים הבאים, כתוב שם שהם יכולים לעשות כל שביכולתם על מנת להחזיר לעצמם את הציוד, כלומר - גם להסגיר אותך לאיראנים זה אופציה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יוסי, שמח לשמוע :)

אם לחזור לנושא, איש מצלמות האבטחה שלי לא מצליח לתפעל את הקסדה ככה שיהיה אפשר להתחבר מרחוק למצלמות, טוען שלא ראה עוד ממשק כזה, מישהו מבין בזה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
יוסי, שמח לשמוע :)

אם לחזור לנושא, איש מצלמות האבטחה שלי לא מצליח לתפעל את הקסדה ככה שיהיה אפשר להתחבר מרחוק למצלמות, טוען שלא ראה עוד ממשק כזה, מישהו מבין בזה?

הממשק הזה דיי נפוץ ויש אותו בהמון ראוטרים,

כדי לעבוד By the book צריך:

א. להגדיר כתובות אייפי סטטיות ב-DHCP לפי ה-Mac address של המצלמה.

ב. להגדיר Port forward (בקסדה קוראים לזה Virtual IP) לפורט הנדרש לאייפי של המצלמה הספציפית (כפי שהגדרנו בסעיף א').

ג. לבצע גיבוי לכל ההגדרות ולשמור אצל הלקוח ואצל המתקין, על כל מקרה.

ככה נראה מסך הגדרות ה-Virtual IP:

שדג.PNG

----

פורסם

קראתי כאן את הדיון וחשבתי לקחת את המודם שיש עליו קופון ב018, ה-D-LINK ואני רואה שכל המלאי שלו נגמר אצל באג.

האם על קסדה יש גם כן הנחה?

אני אישית צריך רק מודם. יש לי ראוטר משלי.

עברתי לאקספון אבל עדיין עם המודם של בזק (לדעתי הניוד עדיין לא בוצע).

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הממשק הזה דיי נפוץ ויש אותו בהמון ראוטרים,

כדי לעבוד By the book צריך:

א. להגדיר כתובות אייפי סטטיות ב-DHCP לפי ה-Mac address של המצלמה.

ב. להגדיר Port forward (בקסדה קוראים לזה Virtual IP) לפורט הנדרש לאייפי של המצלמה הספציפית (כפי שהגדרנו בסעיף א').

ג. לבצע גיבוי לכל ההגדרות ולשמור אצל הלקוח ואצל המתקין, על כל מקרה.

ככה נראה מסך הגדרות ה-Virtual IP:

[ATTACH=CONFIG]424942[/ATTACH]

קרנל תודה, אני מנסה לעשות את זה לבד, כיצד אי מוצא את הMAC ADDRESS של המצלמה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
קרנל תודה, אני מנסה לעשות את זה לבד, כיצד אי מוצא את הMAC ADDRESS של המצלמה?

תתחבר לראוטר,

אם זה WIRELESS:

תלחץ על Wireless ואז על Staton info,

זה יציג לך את כל המכשירים שמחוברים ב-WIFI, ואז אפשר לבודד את המצלמה הספציפית.

אם זה בחיבור קווי:

תלחץ על Device Info ואז על ARP.

זה יציג לך את כל המכשירים שמחוברים בחיבור קווי, ואז אפשר לבודד את המצלמה הספציפית.

אופציה נוספת, בחלק מהמצלמות ה-MAC Address יהיה מודפס על החלק האחורי של המצלמה.

----

פורסם

אפשר המלצה למודם+רואטר זול מKSP או באג בשביל 100 מגה,רצוי כמה שיותר זול,לא צריך משהו עם הרבה אופציות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...