Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל\d30DK - איזו מהירות אתם מקבלים בפועל? חבילת 100 זה יפה,השאלה כמה כל אחד מקבל.

אני כרגע על 40 מגה, אמרו שהשדרוג של ה100 יכנס לתוקף תוך 10 ימים.

בטורנטים אני מוריד על 4-4.8 מגה לשניה. תלוי בטורנט כמובן.

אני מאוד מרוצה מהחיבור של ה-40 מגה.

התשתית שלי מוגבלת ל-50 מגה, אז לפחות אקבל 50 מגה בקרוב.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי לא מובן גם 100 מגה אמנם המחשב מוחבר באלחוטי למודם, בבדיקות אני מקבל גג30 לפעמים גם פחות מ10.

איך יכול להיות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ככה זה עם נזק,כל אחד מקבל אחרת :( (וכמה שאתה יותר רחוק,ככה תקבל פחות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אלו יוזרים שבודקים נטו תשתית (חיבור ישיר לDSLAM)

ככה אתה אמור לראות כמה אתה מקבל נטו תשתית מבזק,זה גם נותן לך אייפי פנימי במערכת שלהם ככה שאין אינטרנט החוצה.

אם שם יש לך בעיה ואתה לא מקבל מה שמוצהר\אמור להיות לך,הם אמורים לשבור את הראש ולתקן.

(ברגע שזה בגדר תקלת לקוח בלי ביסוס אפשר יעני לערבב אותו,כשיש הוכחה שכזו עם התשתית,הם חייבים לפעול..)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

תכנס לראוטר,והיכן שאתה מזין שם משתמש וסיסמה שקבלת מ018\ספק האינטרנט שלך,תחליף את השם משתמש ל 1@1 וזהו (אין צורך בהזנת סיסמה)

תשמור ותאתחל את הראוטר והוא יתחבר

יש גם דף שאתה אמור לכנס אליו (147.235 משהו) אבל לא מוצא אותו כרגע (כאמור כשאתה מחובר בתשתית,אין אינטרנט מלבד הדף של בזק לבדיקת מהירות)

עריכה נראה לי זה זה - https://www.virustotal.com/en/ip-address/147.235.246.92/information/

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

טוב אז הלכתי לבזק להחזיר להם את הראוטר (הם באמת זורקים אותם לקופסא כמו זבל), על הדרך ביקשתי לבדוק מה התשתית בשכונה שלי, היא הזינה כתובת וזה כתב לה 100 מגה, אני באקספון בתכנית 40, אבל הראוטר (TPLINK) מקבל רק 26, מה דעתכם?

עריכה:

ניסיתי להחליף את היוזר ל1@1 ולהשאיר ריק בססמא, זה לא עובד - לא מתחבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001043110#fromelement=hp_firstarticle

[h=1]רפורמת האינטרנט: תלונות על תקלות בחיבור וניתוקים בגלישה[/h][h=2]מחירי האינטרנט אמנם ירדו הודות לרפורמה שמטרתה לאחד את שירותי התשתית והספק, אך יותר מדי צרכנים מתלוננים ■ מי אשם? תלוי את מי שואלים ■ בתווך, בין חילופי ההאשמות, הצרכנים כמובן נופלים בין הכיסאות[/h]

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הצקשרתי ל018 היום, אף אחד שם מהתמיכה לא הבין מה זה CGN ומה אני רוצה מהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

"שלום יש לי בעיה עם הפניית פורטים לא עובד לי השליטה מרחוק"

זה כל מה שהיית צריך להגיד :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...