Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני החלפתי את הקסדה הנוראי בtplink והכל מתנהל על מי מנוחות מאז.

אשמח לדעת מה הגדרת ב-TP LINK כדי שיעבוד.

אם עשית משהו חריג.

אצלי הTP LINK לא עובד מהרגע שקניתי אותו.

דיברתי עם התמיכה שלהם וכלום לא עזר (שעתיים על הקו).

אתמול התקשרתי שוב פעם, ניסו לעזור, אמרו יתקשרו לבזק ויחזרו אלי תוך חצי שעה - לא חזרו בכלל.

אז אני לא יודע אם הבעיה בקו, בראוטר הזה.

אני היום עם המודם של בזק. אז אם זה עובד, למה הראוטר הזה לא עובד? :|

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת? ניסיתי להגדיר לבד, לא עבד.

התקשרתי אליהם - אחרי יומיים השגתי את התמחכה הטכנית [emoji37] - 5 דק׳ והוגדר.

נסה אולי ליצור קשר עם בנדה היבואנית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם שוב

לאחר שעברתי ל 018 ואני משתמש ב TP LINK כמו שהביאו בבאג, אני מעוניין להעביר גם את הוריי.

הבעיה כרגע שאקספון משווקים רק את KASDA הנוראי! הם עדיין מוכרים את ה TP-LINK אך הוא לא במבצע כבר, רק במחיר המלא.

יש לי ראוטר טוב ללא מודם, אשמח להמלצה למודם טוב שייתמוך ב VDSL2 של בזק שאוכל לחבר אותו לראוטר.

בתודה מראש ובברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני הייתי שוקל אחת מכמה אופציות:

הראשונה לרכוש את הtp link במחיר מלא.

השנייה לרכוש מודם של zyxel 1312

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VMG1312-B

השלישית לחכות מעט, הבנתי שהולכים לשנות את המודם שבמבצע ל9970.

בגדול - ממליץ מאוד לא לנסות לחסוך את ה100₪ ולקחת אץ הקסדה, שק של כאבי כאבי ראש

פורסם

שלום ותודה על התגובה

אני מחפש לקנות רק מודם! ללא הראוטר. יש לי ראוטר משלי שהוא מצויין.

לגביי הקסדה אני מודע לכך שהוא זבל היה לי אותו לפני הקנייה שביצעתי של ה TP LINK מחול. החזרתי אותו וקיבלתי את כספי בחזרה.

יש המלצות למודמים בטווח המחירים של 100-200 שקל??? עדיפות ללא משומשים.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

עברתי לאקספון לפני כחצי שנה ואני מרוצה. עבל החלטתי לא לא לשדרג ל-100 מגה עדיין. 15 מספיק לי ואני כבר אחכה לסיב אופטי.

פורסם

האמת? אני התאכזבתי...

לא קראתי את כל התגובות כאן, אבל אציין שהייתי ב:

הוט + הוט נט (100 + 20 שקל) - במהירות 100MB

והתחברתי לאקספון (תשתית+ספק 69 שקל) - גם במהירות 100MB.

המשכתי לעבוד במקביל מול שתי התשתיות, ובמעבר ביניהן ביצעתי מבחני מהירות,

התוצאות היו דיי מדהימות: הוט לקחו את אקספון בהליכה!

בארץ - הוט נתנו כ95MBPS הורדה, ואקספון לא עברו את ה-65MBPS. (בארץ!!)

כשהתקשרתי לאקספון - אמרו לי שזה תקין לחלוטין ושיש לקוחות שמקבלים הרבה פחות (לדברי הנציג המהירות היא עד 100 מגה).

בבדיקות לחו"ל - המצב רק הלך והחמיר,

לניו-יורק:

הוט - 42.5 MBPS

אקספון - 8.9 MBPS

ללונדון:

הוט - 67.9 MBPS

אקספון - 19.52 MBPS

את כל המבחנים ביצעתי בשעות הערב המאוחרות יחסית, ובהפרשים של מספר דקות בין חיבור לחיבור.

אגב - הראוטר/מודם נקנה במיוחד TP-LINK N600 (ראוטר/מודם מעולה לכל הדעות).

החלטתי לתת זמן הרצה של שבוע לאקספון, וגם אפשר להגיד שהרגשתי ירידה באיכות וקצב הגלישה.

שבוע הבא מבטל את המנוי באקספון (למרות המחיר המפתה).

בברכה!

יונתן.

פורסם (נערך)

מה רע בראוטר של קאסדה?

במחשב שמחובר עם כבל אני מקבל באזור ה-55MBPS, בסלון אני מקבל בוויפיי 20-25MBPS (הראוטר נמצא בממ"ד) (בדיקה לשרת בארץ... מה שעושים רגיל בספיד טסט)

אני רוצה לציין שלקחתי אותו אחרי חודש וחצי שחיפשתי בסניפים שונים של באג את ה-PT-LINK

יש מצב שגם שאלתי פה בזמנו אם יש משהו מומלץ אחר ללא מענה.

בינתיים חודשיים בערך הוא עובד טפו טפו טפו

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת מה מצב החברים כאן המחוברים לאקספון.

המצב אצלי הידרדר בחודש האחרון.

יש אתרים שעולים, יש כאלה שלא (מקבל הודעה כאילו אין אינטרנט), ורק ברענון נוסף חלקם עולים באופן מלא וחלק לא.

ואני מדבר על אתרים מוכרים כמו איביי, אלי אקספרס, ועוד פורומים בארץ..

אקספון טענו שאין שום בעיה מהצד שלהם ואיכשהו הבעיה נפתרה... באותו רגע. אבל אחרי כמה ימים זה שוב חזר.

ועכשיו זה יותר גרוע כי אני עובד ברימוט מול שרת בארה"ב ויש לי ניתוקים, העבודה איתו איטית מאוד, כל תגובה שאני עושה מבצעת אחרי כמה שניות טובות (5-10) מה שהופך את העבודה לבלתי נסבלת :x

שלחתי להם מייל שלשום וללא מענה.

אני חושש שהשירות שלהם הידרדר, אולי מנתבים תעדוף פורטים או תעבורה מסוימת. אני לא יודע.

שוקל לעבור כבר לטריפל סי. עולה 10 שקלים יותר לחודש בחישוב שנתי אבל אולי יהיה טוב יותר.

פורסם

לי יש עדכון רע מאד בקשר לטריפל C.

הייתי בחודשים האחרונים בבאנדל של נטויז'ן בשוק הסיטונאי, 15 מגה, עם הנטבוקס שלהם. עבד סביר, ראיתי סרטים בג'נסיס בקודי בלי בעיה, הבעיה איתם שהם לא היו מסוגלים לתת לי יותר מ-15 מגה ובנוסף הנטבוקס שלהם לא מסוגל לעבוד כמודם, מה שאומר שהראוטר שלי לא היה מאד שימושי.בזק התקשרו והציעו לי לעבור אליהם בשוק הסיטונאי עם ספק לבחירתי, במהירות 40 מגה, 100 ש"ח. הלכתי על זה, עם ספק CCC. הלכתי לקחת מודם חדש חינם בבזקסטור (DSL-225), הוגדר בהצלחה בשלב ראשון כנתב ומודם.

קיבלתי מהירות של 26 מגה בלבד, בניגוד להבטחות של בזק, אבל מילא, זה לא העניין, יותר חשוב לי שהאפלואד עלה ל-3M במקום 0.8 מגוחך.

אמממה - פתאום אני שם לב שהזרמת סרטים בקודי לא עובדת כמעט, הBUFFERING בהתחלה לוקח אינסוף זמן. אם קודם הייתי מתחיל סרט תוך 2-3 שניות, (בכלל לא הייתי מספיק לראות את ההתקדמות של הBUFFER ל-100%), אחרי השינוי זה הפך לאיטי ברמה של 1% כל דקה בערך ! חשבתי שזה בעיות בשרתים והנחתי לזה בינתיים, נסעתי לחו"ל, וכשחזרתי ראיתי שהמצב לא השתנה.

במקביל אני שומע מחברים שאין להם בעיות כאלה.

בדקתי בכמה מכשירים שונים בבית - לפטופ, מיני PC, סטרימר אנדרואיד - הכל אותו דבר. בדיקת מהירות תקינה, רק הסטרימינג בג'נסיס לא עובד. בדפדפן הכל עובד, גם יוטיוב בHD זורם בלי בעיה. מוזר...

עשיתי נסיון, על סרט ספציפי, שרת ספציפי, שלא הזרים (כמו כולם), פתחתי הוטספוט בטלפון, התחברתי אליו, והפלא ופלא - הזרימה חזרה להיות מיידית כמו פעם !

לשמחתי עדיין לא ביטלתי את הספק בנטויז'ן כי לא הספקתי, אז פשוט שיניתי במודם את המשתמש לנטויז'ן - והכל הסתדר ! החזרתי חזרה לCCC - שוב לא עובד ! הזוי.

אז אני חוזר לנטויז'ן כספק.

אגב - דיברתי עם התמיכה של CCC, ניסו לעשות כל מיני שטויות לא קשורות, כמו הגדרת DNS, שינוי MTU , ריסטים למיניהם, לא עזר כלום. לא נראה שיש להם הרבה מושג מעבר לתקלות בסיסיות.

בסופו של דבר גם הצלחתי להגדיר את הנתב של בזק כמודם בלבד ועכשיו הנתב שלי חזר לשימוש והכל עובד מצויין.

אז אני ממליץ בגדול ללכת על באנדל של בזק עם נטויז'ן (עולה קצת יותר), ולקחת מהם מודם/ראוטר בחינם לשנתיים, ולהגדיר אותו כמודם בלבד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש אתרים שעולים, יש כאלה שלא (מקבל הודעה כאילו אין אינטרנט), ורק ברענון נוסף חלקם עולים באופן מלא וחלק לא.

אקספון טענו שאין שום בעיה מהצד שלהם ואיכשהו הבעיה נפתרה... באותו רגע. אבל אחרי כמה ימים זה שוב חזר.

לגמריי המצב אצלי.

יש לי גם ראוטר לא הכי מוצלח. (ADSL2+ ולא VDSL), בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות עכשיו :brickwall::brickwall:

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ועכשיו זה יותר גרוע כי אני עובד ברימוט מול שרת בארה"ב ויש לי ניתוקים, העבודה איתו איטית מאוד, כל תגובה שאני עושה מבצעת אחרי כמה שניות טובות (5-10) מה שהופך את העבודה לבלתי נסבלת :x

שלחתי להם מייל שלשום וללא מענה.

אני חושש שהשירות שלהם הידרדר, אולי מנתבים תעדוף פורטים או תעבורה מסוימת. אני לא יודע.

שוקל לעבור כבר לטריפל סי. עולה 10 שקלים יותר לחודש בחישוב שנתי אבל אולי יהיה טוב יותר.

כנ"ל גם אצלי

עשו כביכול תיקון וזה חזר לאחר מספר ימים...

אצל ההורים וחמותי אין תלונות לבינתיים

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

ניסיתם למחוק קבצי קוקי וקש בדפדפן ?

אני עם אקספון איזה שנה והכל בסדר איתם. הראוטר של בזק - די מעפן אבל סה"כ עושה את העבודה

פורסם

הבעיה אצלי גם בכניסה לאתרים שלא ביקרתי בהם מעולם, במחשבים שונים, תקיעות אינסופיות בצפייה ישירה

החלק האחרון כנראה בגלל הראוטר החלש מאוד שלי שמגביל אותי ל15 מגה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...