Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה עם הקופון של אקספון,הם לא ממירים אותו לראוטר אחר,אני מניח הם מודעים ללקוחות שהקשרו והודיעו שאין במלאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחבר לראוטר,

אם זה WIRELESS:

תלחץ על Wireless ואז על Staton info,

זה יציג לך את כל המכשירים שמחוברים ב-WIFI, ואז אפשר לבודד את המצלמה הספציפית.

אם זה בחיבור קווי:

תלחץ על Device Info ואז על ARP.

זה יציג לך את כל המכשירים שמחוברים בחיבור קווי, ואז אפשר לבודד את המצלמה הספציפית.

אופציה נוספת, בחלק מהמצלמות ה-MAC Address יהיה מודפס על החלק האחורי של המצלמה.

יש לי שלושה מחכשירים בARP, איך אני יכול לדעת איזה מהם הוא הDVR? והכתובות אייפי סטטיות ב-DHCP זה בראוטר או בDVR? תודה :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
הם כן, לא קראת את השרשור?

אתה יכול לרכוש את הקסדה במחיר אקספון

לא קראתי הכול,בכול מקרה תודה,מחר נזמין טכנאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לי שלושה מחכשירים בARP, איך אני יכול לדעת איזה מהם הוא הDVR? והכתובות אייפי סטטיות ב-DHCP זה בראוטר או בDVR? תודה :)

לכבות הכל

להשאיר רק את ה-DVR מחובר

את ה-MAC ADDRESS של המחשב שלך אתה יכול לבדוק דרך ה-command line

getmac /v

----

פורסם

יש הגדרות שכדאי למבצע בראוטר כדי לקבל מהירות/איכות גלישה יותר גבוהה? יש שם עשרות הגדרות ואני מקבל 20 מתוך 40 המקסימלי לפי בזק. בנוסף מה העיניין עם ip קבוע/משתנה?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שאלה לאלו שעברו לאקספון,

הייתה לי תשתית בזק+ספק בזק בינלאומי, בוצעה הנחה שברגע שאני עובר לאקספון הם מסדירים את עניין הניתוק מול בזק,

כרגע קיימים שני חיובים של בזק בינלאומי ושל אקספון ,טרם ירדתי לשורש הבעיה כי לא ראיתי את החשבוניות.

האם ביצעתם ניתוק מול התשתית והספק הישן ? (ידוע שאקספון בתשתית בזק אבל זו כבר התנהלות שלהם מולם אם הבנתי נכון)

פורסם

אקספון מניידת אותך רק בתשתית. כך שהתשלום יעבור מבזק לאקספון.

את הספק תצתרך לנתק לבד.

השימור של בזק בינלאומי היה נורא נחוש להשאיר אותי אצלהם למרות שכבר עברתי לאקספון. הם מלכלכים על הירבים ללא בושה.

*יום שישי לא עושים ניתוקים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הזכרת לי, אני צריך להתקשר היום או מחר לבזב"ל ולבטל את הספק.

לא קיבלתי מייל עדיין מאקספון שהתשתית עברה אליהם ולא הודעה מבזק להחזיר את המודם.

אז כנראה אני עדיין אצל בזק ועבר קצת יותר משבוע, 9 ימים.

פורסם

לפני שבוע וחצי נרשמתי לחבילה של אקספון דרך האתר שלהם (כולל לתת אמצעי תשלום). לפני יומיים התקשרו לתאם התקנה (כלומר שבוע לאחר ההצטרפות באתר). היום הגיע הטכנאי של בזק והפעיל את הקו. אמר שהתשתית מתאימה ל-100 מגה לפי הצב"ד שלו.

עכשיו אני צריך לקנות את המודם/ראוטר. הבנתי שאין לבאג את ה-D-link במלאי, האם זה נכון?

האם יש סיבה לא לקחת את ה-Kasda? הוא נחות במשהו מה-D-link?

במידה ותגידו שאין איתו בעיה, אקנה אותו מחר או מחרתיים ואחזור לדווח איך הגלישה.

פורסם

ביום שני התקשרו אלי ושאלו באיזה יום השבוע נוח לי להתקנה. בבאג כצפוי אמרו שאין להם מושג איך נציג יכל להבטיח שיגיע DLINK כי לאף אחד אין צפי למלאי. בסופו של דבר מקוצר זמן רכשתי את הקסדה. מחר יבואו להתקין ונראה מה קורה.

פורסם

ראה סעיף 6.2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרגע סיימתי התחברות, בדקתי ב SPEEDTEST והוא הראה שאני מקבל 15 מגה. שיחה לשירות לקוחות, המהירות שודרגה ל100, השינוי יקרה תוך עד 10 ימי עסקים. שיטת מצליח או טעות תמימה? תהיו ערניים.

• תוכן חדש...