Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באג מייבאים את מוצרי D-LINK.

אני התעקשתי וקיבלתי את ה D-LINK. אם הפסדתי או הרווחתי, אני לא יודע לכתוב :).

נ.ב

אני לא באקספון וקניתי אותו ללא קופון.

מתי? בגלל שגם דרך אקספון עד לפני כחודש היה את הdlink, לטענתם נגמר המלאי (כץוב גם באתר)

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למיטב ידיעתי,עניין ה 0.01 תקף רק אצל הספקיות (012,נזק בינלאומי,נטוויז'ן וכו')

בזק בעניין תשתית האינטרנט בחבילת הטופ100 התחייבו בהתחלה למינימום 60מגהביט,אחרי זה ירדו ל50,ועכשיו 40 אאל"ט

אכן זכור לי גם משהו כזה, העניין שיכול להווצר מצב בוא בזק מספקת לך 100 ברגע נתון והספק 20 ואז לא מעניין אותך בכלל מה בזק התחייבו לספק, מבחינתם הם עומדים בהתחייבות והצוואר בקבוק מהספק ואתה מקבל 20 בדיוק כמו בחוזה.

כמובן יכול להיות גם הפוך.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני חייב לציין שהיום התקשרתי ל012 על מנת להתנתק אבל קודם רציתי לראות מה המחיר הכי זול שהם יתנו לי אחרי איומי ההתנתקות, אחרי שעה של המתנות על הקו כשהנציגה רצה לכל המנהלים באזור קיבלתי הצעה לשנה, תשתית + ספק 100 מגה בייט + IP קבוע (חיוני למצלמות אבטחה במקום), הדיל הזה באקספון עולה לי 1008 ש"ח - 84 ש"ח לחודש X 12 חודשים, ב012 הציעו לי את אותו הדיל ב100 ש"ח לחודש כשאת החודשיים הראשונים אני מקבל במתנה כך שזה יוצא 1000 ש"ח לשנה, יותר זול מאקספון, סתם שתדעו :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בשמחה, כמו כן אני חייב לציין שלבסוף התנתקתי מ012 על אף ההצעה הזולה יותר כי אני תמיד בעד לתמוך בחברות ש"שוברות את השוק".

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

התקשרתי לאחד הסניפים, הנציג אמר לי שיש 9 במלאי.

שאלתי בפירוש אם זה ה D LINK הוא אמר שכן.

פיתחתי ציפיות, אבדוק מחר ואעדכן.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
IP קבוע (חיוני למצלמות אבטחה במקום)

אתה לא חייב IP קבוע.

http://www.noip.com/

בהרבה מאוד ראוטרים, אפילו הפשוטים ב100 ש"ח, יש קליינט מובנה שיודע לעדכן את השירות הזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...