Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון, הרגע חזרתי מבאג עם הקסדה החדשה שלי :D סיימתי להגדיר הכל, אני בחבילת עד 100 מגה ואלה התוצאות:

[ATTACH=CONFIG]424521[/ATTACH]

כמעט 46 מגה, סביר? אם זה משנה אני גר בראשון לציון.

כמה שאלות:

1. קווי או אלחוטי?

2. אתה בטוח שבזק מספקים באיזור שלך 100? אצלי גם בראשל״צ התשתית מוגבלת ל40. מה היה לך לפני?

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

snr.png

נראה הרבה :o

נקמצ'י זה בחוטי, באופן מצחיק באלחוטי מהפלאפון קיבלתי 47/5 העלאה/הורדה, אין לי מושג אם הם מספקים 100 מגה אצלי ולפני היה לי מודם ADSL מוגבל ל15 אז אין לי למה להשוות כל כך..

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לפי מה שפירסמת אתה מקבל לראוטר 72MBPS מבחינת התשתית. זאת אומרת שזו המהירות המקסימלית שהראוטר שלך מקבל מהקיר.

אתה מאבד 27MBPS בדרך. זה כמעט 40 אחוז פחות מהמקסימום שאמור לעבור למחשבים שלך.

אצלי בבדיקות יוצא שאני מאבד 15 אחוז בדרך ואני לא יודע על מה ולמה?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

חברה לא לבלבל מהירות של קו אינטרנט מגה ביט מול מגה בייט.

אם ישנה מהירות הורדה של 100 מגה ביט (100Mbps)תיאורית אתה יכול להוריד קובץ של 100 מגה ביט בשניה טעות נפוצה.

צורת מדידת העברת קבצים באינטרנט נמדדת במגה-ביט , להבדיל מקובץ רגיל של מחשב שהוא שוקל 1 מגה בייט.

בייט הם 8 יחידות של ביט, כלומר ב 1 יח' byts (בייט) הם 8 יחידות של bits (ביט).

אפשר לחשב מהירות הורדה במגה בייט (כמו קובץ במחשב) בצורה הבאה

קו של 100 מגה

100 לחלק ל 8=12.5 מגה בשניה

12.5*120(שניות כלומר 2 דקות)= 1500 ג'יגה.

פורסם

עדכון

עשיתי את העדכון המיוחל של היבואן ולאחר שעה על הקוו עם התמיכה של אקספון עם שלל בדיקות שום דבר לא השתנה.

הם טוענים שהבעיה היא בקוו של בזק

אני טוען שהבעיה היא בראוטר. החלפתי בין הראוטרים אינספור פעמים ועדיין הראוטר הקיים של בזק מקבל את המהירות המקסימלית שיש לי במושב והראוטר הסיני מקבל כ 15% פחות לא משנה מהי צורת החיבור.

אני אישית את שלי מחזיר מחר על מנת לקבל זיכוי כספי ומחכה שיהיה את ה DLINK במלאי.

כמו כן רציתי לשאול קיבלתי הודעה מבזק להחזיר להם את הראוטר שלהם האם ולא אחוייב ב 200 שקל.

השאלה היא האם אני מחוייב ב 200 שקל ויכול להשאיר את הרואטר אצלי? ככה בעצם אני קונה מהם את הראוטר ב 200 שקל. (במקום ב 290 מבאג)

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם (נערך)

לפי השיחה שלי עם באג הם יותר לא מקבלים את הDLINK, אשמח לשמוע אם יש שינוי בנושא.

מהירות מעכשיו

4371893104.png

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אנשים לא לשכוח שזה עד 100 מגה, בפועל המינימום שהם מתחייבים עליו 0.01MBPS אם אנני טועה.

זה לא יחודי ל018 כול הספקיות עברו למתכונת של עד XXX מהירות.

אודי A4

דימה.

פורסם
מקווה שבבאג לא יעשו לך צרות בהחזרה

אני בתור צרכן מותר לי להחזיר מוצר עד 14 יום מיום קניתו באריזה המקורית.

הוא סגור באריזתו המקורית בדיוק איך שקיבלתי אותו.

כמו כן, אני שוקל בחיוב של הבאה של מודם/ראוטר מחו"ל אם לא יגיע ה DLINK למלאי.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

באג מייבאים את מוצרי D-LINK.

אני התעקשתי וקיבלתי את ה D-LINK. אם הפסדתי או הרווחתי, אני לא יודע לכתוב :).

נ.ב

אני לא באקספון וקניתי אותו ללא קופון.

פורסם

הראוטר הסיני הוחזר.

בינתיים נשאר עם של בזק. מקסימום אשלם קנס של 200 שקל ויחזירו לי את הכסף אחרי שאחזיר אותו (למיטב הבנתי ניתן להחזירו עד חודשיים ומקבלים את הכסף חזרה)

עוד חודש טס לברלין יש למישהו המלצה על מודם + ראוטר / או מודםראוטר משולב ששווה להביא משם?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
אנשים לא לשכוח שזה עד 100 מגה, בפועל המינימום שהם מתחייבים עליו 0.01MBPS אם אנני טועה.

זה לא יחודי ל018 כול הספקיות עברו למתכונת של עד XXX מהירות.

למיטב ידיעתי,עניין ה 0.01 תקף רק אצל הספקיות (012,נזק בינלאומי,נטוויז'ן וכו')

בזק בעניין תשתית האינטרנט בחבילת הטופ100 התחייבו בהתחלה למינימום 60מגהביט,אחרי זה ירדו ל50,ועכשיו 40 אאל"ט

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הראוטר הסיני הוחזר.

בינתיים נשאר עם של בזק. מקסימום אשלם קנס של 200 שקל ויחזירו לי את הכסף אחרי שאחזיר אותו (למיטב הבנתי ניתן להחזירו עד חודשיים ומקבלים את הכסף חזרה)

עוד חודש טס לברלין יש למישהו המלצה על מודם + ראוטר / או מודםראוטר משולב ששווה להביא משם?

שמעתי המלצות על d link w9980

• תוכן חדש...