Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקשרתי לאחד הסניפים, הנציג אמר לי שיש 9 במלאי.

שאלתי בפירוש אם זה ה D LINK הוא אמר שכן.

פיתחתי ציפיות, אבדוק מחר ואעדכן.

נו? יש?

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עונה לעצמי - בבאג נס ציונה היה רק קסדה.

לפולנטר אין במלאי את הzylex -להזמין מגיע תוך כמה ימים

לדעתי תזמין אותו. יחטפו אותו כמו עוגת גבינה פירורים

פורסם

מתלבט בנושא - יש 2 סוגיות עיקריות:

1. מה ההבדל בינו לבין הקסדה שמצדיק תוספת של 200₪?

2. הקסדה והdlink נפוצים או יהיו נפוצים ותהיה תמיכה של הספקים, המודם הזה כנראה יהיה נדיר יותר ואני מפחד שהספק ישלח אותי לחפש תמיכה במקום אחר.

דעתכם?

פורסם
נו? יש?

פעמיים התקשרתי לבדוק שיש d link, פעמיים אמרתי שאני מגיע במיוחד בשבילו. אמרו תגיע יש.

נחשו מה... אין!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בכל אופן, היה היום טכנאי של בזק, שהיה צריך להגיע עד הקופסא של החיווט. במיקרה הקופסא אצלי בחצר.

100 מגה אין לי בכלל אופציה לקבל, מקסימום שאני יכול לקבל עד הקופסא זה 47~.

כך שאני צריך להתקשר ל018 ולשנות ל 40 מגה.

אם מישהו מכיר חנות או מוכר בעצמו(ציוד ישן) מודם של D LINK שתומך ב 40 מגה אשמח לקנות.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
עקב ניסיוני הלא חיובי עם באג, קשה לי להגיד שאני מופתע.

+1.

לא דרכתי בחנויות שלהם כבר כמה שנים טובות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בשמחה, כמו כן אני חייב לציין שלבסוף התנתקתי מ012 על אף ההצעה הזולה יותר כי אני תמיד בעד לתמוך בחברות ש"שוברות את השוק".

התלבטתי אם להחמיא לך לאור החתימה שצרפת, אבל לכבוד החג וחגיגת העוגות הצפויה, התרציתי.

גם אני תומך בגישתך ו-018 מספקים לי אינטרנט כבר שנים רבות.

חג שמח, יוסי

פורסם
אתה לא חייב IP קבוע.

http://www.noip.com/

בהרבה מאוד ראוטרים, אפילו הפשוטים ב100 ש"ח, יש קליינט מובנה שיודע לעדכן את השירות הזה.

אכן. ב- D-LINK מסוג N 600 שיש ברשותי שרות IP קבוע פועל נפלא באמצעות אתר mooo.com. לאחר ריסט של המודם הכתובת מתעדכנת תוך 15 דקות וזה נבדק כבר כמה פעמים ולאורך שבועות אחדים.

יוסי

פורסם
בכל אופן, היה היום טכנאי של בזק, שהיה צריך להגיע עד הקופסא של החיווט. במיקרה הקופסא אצלי בחצר.

100 מגה אין לי בכלל אופציה לקבל, מקסימום שאני יכול לקבל עד הקופסא זה 47~.

כך שאני צריך להתקשר ל018 ולשנות ל 40 מגה.

אם מישהו מכיר חנות או מוכר בעצמו(ציוד ישן) מודם של D LINK שתומך ב 40 מגה אשמח לקנות.

אותי ניידו גם אחרי כמעת שבועיים

רשום של איפשהו שזה לאחר 7 ימי עסקים

כשהתקשרתי לשאול "מה קורה" הם ענו שהם ממתינים לאישור ניוד מבזק ככה שה 7 ימים לא תקף מבחינתם

עברו כ10 ימים מאז הצטרפתי למבצע , אין קול ואין עונה. אין ניוד ואין תשובה במספר שרות לקוחות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז מצד אחד קיבלתי יוזר וססמא ואני תכלס גולש על אקספון - אבל לא קיבלתי הודעת ניתוק מבזק, כלומר הניוד עוד לא הושלם?

ומה באמת הסיפור עם הקנס? אני מעדיף להשאיר אצלי את 6850U ולשלם 200 וזהו, השאלה אם בזה זה יגמר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...