Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שניקיתי את המושבים ברכב באותה שיטה, אשתי חשבה שיהיה נחמד אם אני אנקה את כיסא העבודה בבית. אז אמרתי - למה לא לצלם?

הכיסא הזה הוא בן 16 שנים ומעולם לא נוקה - הוא הספיק לצבור לכלוך שנראה היה שיישאר שם לעד, עד שהוא פגש ב-APC של מגוויארס.

IMG_20150412_233452.jpg

הכנתי מראש את ה-APC בדילול 10:1, אבל גם את 4:1 למקרה שהכתמים יתגלו כקשים במיוחד (ספוילר - ה-10:1 עמד בגבורה מול כולם), והשתמשתי גם במברשת המיועדת ל-DA. אני חייב לציין - המברשת הזאת עושה בשניות מה שעבודה ידנית יכולה לקחת כמה דקות טובות, וכמובן שאין מה לשוות בין המאמץ בין שתי השיטות (וכשמדברים על ניקוי צמיגים - אין בכלל על מה לדבר, שני עולמות אחרים).

IMG_20150412_233612.jpg

קודם כל שאבתי היטב את הריפוד עם שואב האבק הביתי, וניגשתי לעבודה. ריסוס עם ה-APC, הפעלת הDA במהירות 5-6, מעבר זריז על כל הכיסא (אולי זריז מדי, יכולתי להשקיע יותר גם בדפנות) כשאני מתמקד יותר באזורים הקשים. ממתין כ-3 דקות לתת לחומר לספוח את הלכלוך (אפשר גם יותר), ואז הוצאתי את המכשיר הזה:

IMG_20150412_233656.jpg

אקדים ואומר - אני ממש לא ממליץ עליו. קיבלנו אותו בזמנו לחתונה ומאז הוא נשאר אצלנו בבית. שלא תבינו לא נכון, הוא פונקציונלי ואני משתמש בו - אבל הוא ממש (אבל ממש!) לא שווה את המחיר המופרז שרוצים עליו בארץ (בדקתי בזאפ וחשכו עיניי). המכשיר הזה הוא בעצם Extractor לשימוש ביתי - יש מיכל עם מים נקיים (עדיף חמים, אבל הוא לא מחמם אותם), ואז מתיזים אותם עם הצינור על האזור הרצוי ובמקביל שואבים אותם למכל איסוף. נחמד? כן, אבל עדיף לדעתי כבר לקנות שואב רטוב פשוט ואת המים להתיז עם שפריצר. השואב הרטוב יהיה פונקציונלי לעוד הרבה משימות אחרות ויעלה הרבה פחות.

נתתי לכיסא להתייבש, ובבוקר זו היתה התוצאה:

comp.jpg

אז למה לעזאזל אני מעלה סקירה של ניקוי כיסא בפורום דיטיילינג? כי אני משתמש באותה שיטה בדיוק לניקוי השטיחים והמושבים באוטו (על המושבים אני משתמש בהרבה פחות מים כי ייקח יותר זמן להתייבש) עם תוצאות מצויינות, ומה לעשות - כשאני עובד על האוטו אני כולי בתוך זה, ונדיר שאני זוכר גם לצלם תמונות.

יום מצויין לכולם :lol:

פורסם

תוצאות טובות,בדקת שיש בידינג?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזו מברשת זו ?

תתאים לריפודים לרכב? אני גם רוצה לעשות לספה,

יש את זאת,

http://www.chemicalguys.com/Carpet_Brush_w_Drill_Attachment_Light_Duty_Gray_p/acc_201_brush_s.htm

(לא יודע אם תתאים למכונה של מגווירס)

או שיש את זה,

http://www.chemicalguys.com/Upholstery_Brush_with_Hook_Loop_Attachment_p/acc_201_brush_u.htm

שבוודאות יתאים .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תודה :)

בלינק הזה תוכל לראות באמצע העמוד את 4 סוגי המברשות שאוטוגיק מוכרים. השחורה היא הכי אגרסיבית ומתאימה לצמיגים, האפורה הכי עדינה ומתאימה לריפודי עור. לגבי הלינק ששלחת - אני לא בטוח, אבל חושב שמברשת המתאימה למקדחה לא מתאימה לחיבור של ה-DA. זה סוג חיבור אחר אם אני לא טועה. חשוב לציין שהמברשות הללו לא מתאימות ל-Flex (ואולי גם לא ל-RUPES, אבל אף פעם לא בדקתי), אם זה מה שיש לך.

הפולישר שלי - DAS 6 Pro.

Yulianx - מה בידינג, עוד לא יישמתי וקס ;)

פורסם

תודה על התגובה,

יש לי את המגווירס הרגילה GV220,

איזה מברשת מומלצת לספה בבית ולריפודים ברכב ? הכי רכה ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תלוי עד כמה עדין הריפוד. אני חושב שה-aqua soft היא מספיק רכה אבל גם חזקה מספיק לרוב סוגי הריפודים שהם לא עור.

פורסם

תודה על התגובות!

הפלסטיקים הם הפרויקט הבא ;)

סיוויק 08 - ההבדלים בצבע הם בגלל התאורה והמצלמה הלא הכי איכותית של הסמארטפון :)

• תוכן חדש...