Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מכרתם את הרכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכוון למכור לקראת חודש יולי את הרכב שלי.

אני מעוניין לדעת איך אתם ביצעתם מכירת רכב יד2 לאדם פרטי.

הפחד שלי הוא שאם הקונה נגיד מגיע עם צק בנקאי איך יודעים שהוא לא מזוייף ושבאמת הכסף יעבור לחשבון ואיך לעשות העברת בעלות בלי שיעבדו עלי.

אילו אמצעי בטיחות יש לקחת בחשבון כדי להימנע מרמאים?

אנא שתפו אותי בניסיונכם?

תודה מראש .

גיל 8)8):-o:-):wink:

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, "תריח" את הבנאדם,הכוונה תתהה על קנקנו. לעתים, כבר בשיחת הטלפון שומעים דברים חשודים, מישהו שנשמע ערס ולא קואפרטיבי, לעתים עדיף לסנן אחד כזה ולא להיפגש איתו בכלל.

מציע לך לנקוט משנה זהירות ולא לתת את כתובת הבית שלך. מדוע? אם הוא נדלק על הרכב ולא מרפה, הוא עשוי לארוב לך ליד הרכב וכו'. לא מומלץ.

תקבע איתו בכניסה לעיר או במקום מרכזי באזור של קניון/תחנת דלק, והעיקר במקום שיהיו עוד אנשים.

לגבי השיק הבנקאי, מציע לך לקבוע איתו בסניף הבנק שלך. כמובן, תעשה לפני כן זכרון דברים או חוזה ותקבע במפורש שהעברת הבעלות תבוצע לאחר קבלת מלוא התשלום בסניף הבנק שלך ומתן אישור מהבנק על כך שהכסף נמצא בחשבון.

ברגע שהוא נותן לך את השיק הבנקאי, תיתן אותו לפקיד הבנק שלך ותבקש שהוא יפנה לסניף הבנק שהכין את השיק ויבקש אישור לשיק. יש להם פרוצדורה כזו, זה משהו בין הבנקים. וכך אתה תהיה שקט.

מאחל לך בהצלחה

פורסם

תודה

לפני מספר חודשים היה כאן שירשור על אחד שקיבל צק בנקאי ולאחר מכן התברר שאין שהצק היה מזוייף והבנק לא רצה לקחת אחריות בטענה שלוקח 3 ימים עד שרואים את הכסף בחשבון. :evil:

פורסם

פעם אחרונה שמכרתי רכב הקונה הגיע בלי כלום, אז פשוט נכנסנו ביחד לסניף של הבנק שלו, הוא הוציא צ'ק בנקאי בנוכחותי ואח"כ הלכתי להפקיד אותו.

פעם לפני זה הגיע הקונה עשה לי העברת במחשב, ראיתי שזה עבר. הלכנו להעביר בעלות וזהו.

עוד פעם אחת הייתה שמכרתי רכב זול שנוח לשלם עליו מזומן אז פשוט קיבלתי מזומן.

אני לעומת בכל הפעמים שקניתי, הגעתי עם צ'ק בנקאי שהוצאתי מראש בלי נוכחות של המוכר ולאף אחד אף פעם לא הייתה בעיה עם זה.

V5

פורסם
מזומן, או העברה בנקאית, היום אפשר לעשות העברה בנקאית באפליקציה אפילו לזכרוני. ואז העברת בעלות.

כשקניתי את שלי עשיתי העברה דרך האפליקציה כשהמוכר איתי, אבל מה שמפריע אם הייתי בצד השני הוא שיש לאחר העברה פשוט כפתור לביטול.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

כאשר אני מכרתי את הרכב הראשון שלי לנסר ידני שנת 92, הקונה היה איש מבוגר מאוד הוא התיישב במושב הנהג וביקש להניעה את האוטו אני הייתי מחוץ לאוטו עמדתי ליד הנהג הקונה הכניס להילוך ונכנס בשני רכבים שהיו בחניה. אני קיבלתי פציעות קלות והקונה היה בהלם.

שני הרכבים שנפגעו היו שייכים לאלבר. בסוף התברר שהביטוח שלי לא מכסה את הקונה. אלדן שלח לי דרישת תשלום, מזל שהייתה לי עורכת דין ידידה הלכתי לבית משפט וציפרתי לתביעה את הקונה. בסוף הוא כיסה את כול הנזק.

כמובן שהרכב נמכר למגרש גרוטאות לצערי. הרכב היה שווה 4000.

עריכה אחרונה על ידי lancer_06

פורסם (נערך)

קוריוז מקניית הרכב הנוכחי שלי:

לאחר שבדקתי את הרכב וסיכמנו על מחיר, נסענו עם המוכרת לסניף של הבנק שלי (לא זה שחשבוני מתנהל בו). הוצאתי צ'ק בנקאי מול עייניה ניגשנו לדואר. שם חתמנו על חוזה מכירה, בוצעה העברת בעלות ומסרתי לה את הצ'ק. נפרדנו לשלום ונסעתי עם הרכב הבייתה. יום למחרת וידאתי בחשבון הבנק כי הכסף אכן ירד לי מהחשבון. לאחר כיומיים מתקשרת המוכרת, נשמעת נורא לחוצה ואומרת שהבנק שלה לא מצליח להפקיד את הצ'ק (מן הסתם חושדת שעבדתי עליה איכשהו). הסברתי לה שאצלי הכסף כבר ירד מהחשבון ושהיא ראתה בעצמה שהוצאתי את הצ'ק, כך שכדאי שתפטור את הבעיה מול הבנק שלה. בסוף הסתבר שהייתה איזו בעיה עם החתימה של מנהלת הסניף שלי והבנקים פתרו את זה בינהם, אך אני בטוח שלמוכרת נוספו כמה שיערות לבנות כתוצאה מהמקרה.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
כשקניתי את שלי עשיתי העברה דרך האפליקציה כשהמוכר איתי, אבל מה שמפריע אם הייתי בצד השני הוא שיש לאחר העברה פשוט כפתור לביטול.

ברגע שהאדם הקיש סיסמא וקיבל אסמכתא אין אפשרות לבטל.

פורסם

אין לזה סוף.

איך הקונה יהיה בטוח, שברגע שהוא מעביר לך כסף לחשבון, אתה לא נעלם לו בספרינט עם הצק הבנקאי / מזומן / העברה באפליקציה? אולי המוכר נוכל?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה אתם עושים עם הקונה מבקש נסיעת מבחן? אחרי המקרה שקרה לי אני לא מרשה לאף אחד לנהוג ברכב שלי.

פורסם

היה שרשור ארוך על הנושא הזה (נסיעת מבחן לקונה פוטנציאלי)

אני עדיין חושב שאין צורך לתת סיבובים חינם לאף אחד.

לגבי מכירה - פרסמתי (לפני כמה שנים) במוצ"ש,בראשון התקשר רציני שקבע לחמישי באותו שבוע,בימים שלאחר מכן כמובן היו הרבה שיחות סרק עם אחרים,בשישי הלכנו לבדיקה והרכב נמכר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פות"ש. אתה מכיר את עצמך, אם יש לך חושים טובים ויכולת לחתוך. אם לא, תבקש מראש שיצטרף אליך לתהליך מישהו שאתה סומך עליו.

אפשר לכתוב ספר על מה כן ומה לא. כדי להקטין סיכון צריך חושים וניסיון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...