Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מכרתם את הרכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומוכרים לא עושים פויילישטיק?

איזה פוילישטיק? להביא לקונה רק מפתח אחד? לא לתת לו רשיון רכב?

איזה פויילישטיק יכול מוכר לעשות חוץ מלא ללכת לדואר?

לאומת זאת היה לי חכם חנוכה שהביא צ'ק על סכום נמוך באלפיים שקל וניסה את מזלו.

היה לי סוייחער קטן שרצה לקחת את האוטו בלי העברת בעלות, רק עם הצהרה.

לא חסר דברים הזויים.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכר יכול לעשות הרבה פויילישטיק.

ללכת לרחוץ רכב מלא נזילות, גם למעלה וגם למטה - כדי שייראה כאילו הוא בסדר בבדיקה - זה למשל משהו שיכול לעלות מאות ואפילו אלפי שקלים, ולעולם לא תוכל לבוא בטענות - כי בבדיקה לא יוכלו לראות כלום ואתה לא תדע בזמן אמת.

יש עוד המון משחקים שאפשר לעשות, זה בעיקר נפוץ ברכבים ישנים יותר שיותר מועדים לפורענות.

פורסם
ברגע שהאדם הקיש סיסמא וקיבל אסמכתא אין אפשרות לבטל.

יצא לי לעשות את זה שוב, הבן אדם יושב לידך ורואה שעשית לו את העברה ומבחינתו זה בסדר.

אחר כך במשך כמה ימים זה נשאר על סטטוס "ממתין לאישור בנקאי" והמוכר לא קיבל שום הודעה ושום כלום.

בסוף לחצתי על ביטול, הפעולה התבטלה, ועשיתי את זה דרך בנקאי בטלפון ואז ההעברה הייתה ישירות.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
מוכר יכול לעשות הרבה פויילישטיק.

ללכת לרחוץ רכב מלא נזילות, גם למעלה וגם למטה - כדי שייראה כאילו הוא בסדר בבדיקה - זה למשל משהו שיכול לעלות מאות ואפילו אלפי שקלים, ולעולם לא תוכל לבוא בטענות - כי בבדיקה לא יוכלו לראות כלום ואתה לא תדע בזמן אמת.

יש עוד המון משחקים שאפשר לעשות, זה בעיקר נפוץ ברכבים ישנים יותר שיותר מועדים לפורענות.

תעשה שיעורי בית לפני שאתה בא לקנות רכב, זה יכול לחסוך לך הרבה כסף.

דבר נוסף- ישנם מוכרים הגונים, לא כולם מנסים לדפוק אותך, זה לא אומר שאתה צריך לסמוך על כל מה שמוכר הרכב אומר לך.

כשקניתי רכבים עברתי על החשבוניות של הטיפולים כדי לראות מה בוצע ומתי, הקשבתי גם למה שהמוכר סיפר לי על הרכב אבל לקחתי את הכל בערבון מוגבל.

את הרכבים שלחתי לבדיקה, עשיתי לעצמי חישוב כמה יעלה לי לתקן את מה שדורש תיקון, חישבתי בהערכה גסה כמה יעלה לי לתקן את התקלות הלא מתוכננות שעלולות להתעורר (כאמור, שיעורי בית) ובשקלול כל הנתונים נתתי למוכר הצעה עם הסכום שאני מוכן לשלם עבור הרכב.

תמיד הייתי הוגן במחיר שהצעתי למוכר הרכב ולא ניסיתי לשחוט אותו אלא אם המחיר שהוא ביקש היה מופרך ביחס למצב הרכב (כמו שהיה ברכישת הבנץ שנקנתה ב-40% פחות מהמחיר שביקשו עבורה).

לגבי תשלום- ברכב שרכשתי בארץ שילמתי עם צ'ק בנקאי וכשמכרתי אותו גם קיבלתי צ'ק בנקאי שהופקד בנוכחות הרוכש, פה בהונג קונג קניתי ומכרתי במזומן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...