Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אודה לעזרתכם:

החלטתי שאיני מעוניין להחליף עוד ראש דיו נוסף במדפסת ה-HP1315 הוותיקה מאוד והמיושנת שברשותנו.

לדעתי - ישנה בעייה (נוספת) במדפסת מלבד הצורך (הלא וודאי כאמור) בהחלפת ראש הדיו (השחור).

הדרישות - הן למדפסת ביתית, שחור לבן + צבעונית, עם אפשרות סורק וכן - אפשרות לצלם מסמכים (ספרים) במו במכונת צילום.

קצב הדפסה - שיהייה סביר. איכות הדפסה - רצוי שתהייה טובה עד כמה שניתן במגבלות התקציב (שיפורט אח"כ).

לא תעבוד יותר מדיי ולא על בסיס יום יומי. מעדיף אם אפשר, מדפסת בעלת ראשי דיו שאינם יקרים (אם יש דבר כזה).

פקס ואלחוטיות - אופציות לא ממש חיוניות (אם תהיינה - אפשרי, אבל לא בטוח שנשתמש).

תקציב - עד 400-450 זוזים (לא חייבת ממש להיות HP).

אם יש גם חנות מומלצת באיזור המרכז (לא מקוונת) - ציינו גם ציינו.

חג שמייח ותודה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

חג שמח :-).

אני לאחרונה קניתי את המדפסת הזו של HP סביב ה250 שקל שכולל גם סורק + שתי מחסניות הצבע שלו מקוריים עולים פחות מ90 שקל (מחסנית שחורה ל360 דפים).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859794

בינתיים רק חודש אצלי והדפסתי קצת, ניראה מדפסת סבבה למחיר.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם חשובים לך ראשי דיו זולים, חפש בעליאקספרס/איביי מה הראשים התחליפיים הכי משתלמים ותבדוק אם בהיצע המדפסות יש אחת שעונה לדרישות האחרות שלך.

אני יכול להמליץ על ברדר שמשתמשות בראשי דיו מהדגמים LC41/LC47/LC900/LC950 כמו שניתן לרכוש כאן: http://www.aliexpress.com/item/8-pcs-New-Compatible-ink-cartridge-for-Brother-Printer-LC41-LC47-LC900-LC950/501660183.html

המחיר לראש דיו הוא פחות משמונה שקלים. הראשים מופרדים לחלוטין, שלא כמו במדפסות אחרות שאם נגמר בהן הצבע הצהוב, צריך להחליף את כל הראש הצבעוני.

יש בעמוד הנ"ל רשימה של דגמי מדפסות שעושים שימוש בראשי הדיו הללו.

אני יודע שאלה ראשי דיו לדגמים ישנים יחסית, לא יודע אם עדיין ניתן לרכוש מדפסות מהדגמים הללו. שווה לבדוק לגבי יד שניה, לדעתי יעשה את העבודה מעולה.

אני משתמש כבר כמה חודשים במדפסת ברדר DCP115 בת 6 אאל"ט, לא הדפיסה כמה שנים. אחרי ניקוי מדפיסה כמו חדשה עם הראשים התחליפיים הנ"ל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מצטרף להמלצה על Brother. חוץ מזה שזו המדפסת האמינה ביותר שיצא לי לעבוד איתה (כמשתמש ביתי שצריך הדפסה פעם ב-) גם ראשי הדיו שלה עולים כלום כסף מאליאקספרס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה חיוני הצבע? אם לא חיוני עדיפה מדפסת לייזר שתהיה יותר זולה ואמינה בשימוש.

השבוע התקנתי מדפסת שקניתי באחד ממבצעי יום הבחירות (Brother MFC-L2700DW) - אמנם קצת מעל תקציבך, עלתה כ-800 ש"ח, ואינה צבעונית, מצד שני השימוש כמדפסת רשת (וגלל תקלה בחיווט - חיבור אלחוטי) מוסיף הרבה לשימושיות שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף ל-sperial.

וותר על הצבע וקנה מדפסת לייזר.

לא תצטער.

הן הרבה יותר אמינות והטונר מחזיק להרבה יותר דפים, לא מתייבש (הוא כבר אבקה יבשה...) ולא מתיישן.

אגב, במדפסות לייזר שחור-לבן שכוללות סורק ואפשרות לצילום מסמכים, הסריקה למחשב כמובן שאפשרית בצבע מלא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

נצל"ש, ברשותי מדפסת לייזר של סמסונג מדגם ML-1640. שנגמר לה הטונר.

טונר התואם למדפסת הנ"ל מדגם MLT-D108S עולה כ250ש"ח. האם ישנן אופציות שפויות וזולות יותר?

הבנתי, שלמדפסת הנ"ל ישנו איזה חיישן מובנה המונע שימוש בטונר חליפי.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם
הראשים מופרדים לחלוטין, שלא כמו במדפסות אחרות שאם נגמר בהן הצבע הצהוב, צריך להחליף את כל הראש הצבעוני.

לא רק הצבעים מופרדים... גם ראשי ההדפסה מופרדים ממיכלי הדיו. מיכלי הדיו חליפיים (ולא ממוחזרים), זולים ואמינים (בסה"כ מיכל טיפש). מומלץ!

:turn-l:
פורסם

מצטרף להמלצות של Brother. אני משתמש ב 2 מדפסות שלהם ומחירי ההדפסה פשוט מצחיקים.

מדפסת ליזר MFC7420 עובדת אצלי משנת 2005, 10 שנים כמעט ללא תקלות. השנה נוצרה תקלה בגלל ספוג שהתבלה, אבל הצלחתי לפתור אותה בעצמי והמדפסת ממשיכה לעבוד.

עלות מחסנית טונר שמספיקה ל 3000 דפים - כ 200 שקל. (למקורי, לא ניסיתי עוד תחליפי)

המדפסת השנייה היא MFC j430 - מדפסת משולבת צבעונית דיו ואלחוטית שמישהו זרק ואני אספתי. עלות מחסניות דיו - 30 שקל לסט של 4 מחסניות - 3 צבעים + שחור. קניתי כמה סטים שיחזיקו לי לשנים הבאות. עובדת מעולה כבר 3 שנים.

פורסם

אני מצאתי בפח אשפה שכונתי מדפסת משולבת HP 8500 All In One.

קניתי לה מיכלי דיו תחליפיים, לאחר כשעתיים של ניקוי ראשים היא התעוררה לחיים, ועובדת בלי בעיות.

אני בהחלט יכול להמליץ לחפש מדפסת ליד פחי אשפה, או לחפש מישהו שמוסר מדפסת. אנשים זורקים מדפסות תקינות לחלוטין (במיוחד כאלה של HP, כנראה כי הן נפוצות יותר בשוק), כי הם חושבים שלרכוש מדפסת חדשה ישתלם להם יותר מלקנות דיו (רמז - זה לא, במדפסות חדשות מיכלי דיו מגיעים חצי מלאים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על ההמלצה הפרקטית לחפש מדפסת בפחים (רציני - תודה).

אם אתה יודע כמה דברים מצאתי בפחים או סתם ברחוב ושמשמשים אותי בצורה זו או אחרת (עם או בלי תיקון)...

אבל לא הפעם.

מה, לא מגיע להתחדש במדפסת חדשה כל 5-6 שנים ? :lol:

תודה על ההמלצות.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני מצאתי בפח אשפה שכונתי מדפסת משולבת HP 8500 All In One.

קניתי לה מיכלי דיו תחליפיים, לאחר כשעתיים של ניקוי ראשים היא התעוררה לחיים, ועובדת בלי בעיות.

אני בהחלט יכול להמליץ לחפש מדפסת ליד פחי אשפה, או לחפש מישהו שמוסר מדפסת. אנשים זורקים מדפסות תקינות לחלוטין (במיוחד כאלה של HP, כנראה כי הן נפוצות יותר בשוק), כי הם חושבים שלרכוש מדפסת חדשה ישתלם להם יותר מלקנות דיו (רמז - זה לא, במדפסות חדשות מיכלי דיו מגיעים חצי מלאים).

לגבי המשפט האחרון - פעם ראשונה שאני שומע על כך, ואני עובד בתחום. אתה מתכוון למכלי הדיו שמגיעים ביחד עם אריזת המדפסת או למיכלי הדיו שאתה רוכש כחדשים?

האם יש לך סימוכין לכך?

פות"ש, מצטרף להמלצה על מדפסות ink advantage של hp, מסדרת דיו 650. דיו זול מאוד עם נצילות לא רעה ומדפסות זולות.

קח בחשבון שמדגמי הסדרה שראיתי עד כה, אחרי 3-4 שנים מגיעה תקלה משביתה כלשהיא והמדפסת מחליפה את מקומה לפח השכונתי.

פורסם
מה, לא מגיע להתחדש במדפסת חדשה כל 5-6 שנים ?

עם כל הכבוד, זאת טכנולוגיה שלא התקדמה מאז 1995.

אתה מתכוון למכלי הדיו שמגיעים ביחד עם אריזת המדפסת או למיכלי הדיו שאתה רוכש כחדשים?

מיכלי דיו שמגיעים במדפסת חדשה. זה כמובן תלוי ביצרן, ובסוג המדפסת. במדפסות זולות הדבר בד"כ נכון:

http://www.thestar.com/business/personal_finance/spending_saving/2012/08/19/new_printers_may_not_have_full_tank_of_ink.html

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים, ייתכן, אך אנחנו מדברים על ראש דיו ששווה כמקורי כ-40 שח. גם אם הוא יגיע עם רק חצי מכמות הדיו של ראש חדש, הרי שמדובר "בהפסד" ללקוח של כ-20 שח.

כן, יכול להיות קצת מעצבן, אבל לא סיבה לוותר על רכישה של מדפסת חדשה.

פורסם

נצל"ש

,

אבא שלי רוצה מדפסת ביתית חדשה . אחרי כמעט 15 שנים על מדפסת HP 5550.

הדרישות,

שחור+צבעוני, אמינה ולא נתקעת כל שני וחמישי. דיו לא כ"כ כמו של ה HP! איזה דגם לקנות לו?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...