Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קיבלתי הצעה לרכישת רכב מאזדה 2 אוטומטית 0 ק"מ מליסינג ב82K. ברצוני לדעת מהי צריכת הדלק שלה, ומי שיש לו נסיון עם רכב הנ"ל אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם לומר שנראה לכם רלוונטי.

חלופות אפשריות- 0 ק"מ בליסינג:

ספלאש אוט' 76K

ניסן מיקרה אוט' 75K.

בכל מקרה אשמח אם תתמקדו במאזדה 2.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

צריכת הדלק שלה גבוהה מן הממוצע בקבוצה. המיקרה והספלאש חסכוניות יותר בהפרש ניכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יודע שהיא צורכת יותר אבל ערכה גבוה יותר (או שלא?) והשאלה היא מהו ההפרש בצריכת הדלק ביניהן

פורסם

צריכת הדלק גבוהה מהאחרות בכ-20% לפחות. ואם אתה שואל אותי איננה בטוח שהיא שווה יותר (גם אם היא עולה יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתרון של המזדה זה שהיא זריזה ועם תא מטען גדול משל הספלאש והמיקרה אבל פחות חיסכונית,כניראה כמומרוב המתחרות הפחות חיסכוניות כ 1/12-13.

אם צריכת הדלק מאוד חשובה יש לך את הספייס, סטאר

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מעדיף איביזה AM5 וגם תהיה יד ראשונה.

חשבתי על זה- שללתי בגלל הבעיות בDSG7 שלהם. לא מחפש מוסכים מעבר לטיפולים סדירים והסיאט נראית לי הימור.

פורסם
ברשותנו מאזדה 2. צורכת בסביבות ה12 קמ לליטר. אבל מה רכב זריז מאד ואפס תקלות!!!

נסיעות עירוניות לרוב או בינעירוניות? כמה זמן אצלכם? ובכללי מהן התובנות לגביה? במידה וטיפלתם במורשה תוכל לתת לי מחירי טיפולים? היתה ברשותנו מאזדה בעבר ועלויות הטיפולים (מורשה בלבד) היו גבוהים (לעומת הונדה מורשה, לדוגמא) והחלפת ברקסים כל 30K (לעומת כל 70K בהונדה)

פורסם

אני מחזיק באחת כשנתיים.

אחלה רכב. צריכת דלק:

עירוני - עם מזגן ורגל לא הכי קלה ~ 10/1

בינעירוני - נסיעה רגועה על 90-100 קמ”ש הצלחתי להגיע ל ~ 17/1.

סה”כ מרוצה מהרכב.

תבדוק באתר מוטודיל יש גם בפחות מ- 82K.

פורסם

המחיר נשמע לי גבוה לדגם שעוד חודש חודשיים יוצא מהשוק, כנס לסוכנות רשמית של מאזדה אני מאמין שייתנו לך מחיר קרוב למחיר הזה, ולא תיהיה יד 0 ק"מ, אין שום סיבה שמאזדה עצמה לא תחתוך מחירים לדגם ישן שעומד עוד רגע לצאת מהשוק.

פורסם

מאזדה כבר חתכה מחירים.

הם מוכרים ב 95K, לאחר הוזלה של כ 15K

ממחיר מחירון.

המחיר במוטודיל 80.7K, עדיין נמוך משמעותית.

פורסם

המחיר נשמע יחסית גבוה,

בגדול הרכב לא חסכוני בדלק, במיוחד בנסיעה עירונית.

צריך לקחת החשבון שהאבזור גם מאד ספרטני יחסית למתחרים.

וגם שהדגם הזה כבר הוחלף בחדש.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...