Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שזכור לי אבל מצד שני ...רק קיבלתי את הרכב והייתי עסוק בלהבין מה "אני עושה לא בסדר" (כדברי הנציג של אודי) אז יש מצב שאפילו לא שמתי לב

פורסם
תקלה בבוסטר היא תקלה בטיחותית. מרגיזים מאוד דברי הפקידה והייתי שוקל לעשות רעש רק בגלל ההבט הבטיחותי והטיפול שלהם בזה.

זה בדיוק מה שאמרתי. אבל מנסים לטייח. מעניין מה אודי גרמניה , היצרן ,יאמר על זה...

פורסם

תשמע, תקלות זה דבר שקורה ואני לא חושבת שיש לך מה לחשוש לגבי מכירה עתידית (אם הבעיה תפתר סופית). אבל הגישה של הנציגה במוסך ושל האיש שרות הדהימו אותי (כמובן לא במובן החיובי).

החברה שהם מייצגים מוסרת רכב חדש עם תקלה ויש להם את החוצפה להאשים אותך ולגרום לך להרגיש לא בנוח במקום להתנצל אלף ואחת פעמים ולעשות הכל כדי שתשאר עם הרגשה טובה בסופו של דבר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
תשמע, תקלות זה דבר שקורה ואני לא חושבת שיש לך מה לחשוש לגבי מכירה עתידית (אם הבעיה תפתר סופית). אבל הגישה של הנציגה במוסך ושל האיש שרות הדהימו אותי (כמובן לא במובן החיובי).

החברה שהם מייצגים מוסרת רכב חדש עם תקלה ויש להם את החוצפה להאשים אותך ולגרום לך להרגיש לא בנוח במקום להתנצל אלף ואחת פעמים ולעשות הכל כדי שתשאר עם הרגשה טובה בסופו של דבר.

אז השירות שלהם לא נופל משל לובינסקי וסמל"ת...הצפיות היו גבוהות מידי וכשמגיע רגע האמת, איך אמר לי מישהו מאודי "כולנו ישראלים". ולסיכומו של עניין בשתי מילים: יומרה ויהירות.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם
אז השירות שלהם לא נופל משל לובינסקי וסמל"ת...הצפיות היו גבוהות מידי וכשמגיע רגע האמת, איך אמר לי מישהו מאודי "כולנו ישראלים". ולסיכומו של עניין בשתי מילים: יומרה ויהירות.

אגב, למישהו יש פרטי אמייל של בכירים בקבוצה?

פורסם

כמה שאני לא מסמפט את צמפיון, עדיין יש לך בעיית גישה.

כמה רעש מתקלה אחת שהיא די יחודית.

שב בשקט, אז קנית A1 חדשה, מי ישמע ראש הממשלה.

תן להם לתקן לך את הרכב כמו שהם מחוייבים ואז אם לא תהיה מרוצה נדבר שוב.

אכלו לי, שתו לי, היה חושך בקיטבג...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא רוצה לאחל לך ארוע כזה ערב החתונה שלך.

אגב, זה שאתה ישראלי שאיבד אמון בשירות תקין ובשיטה זו בעיה שלך.

אני מצפה ליותר. בארצות הברית למשל אני משוכנע שמקרה כזו יכול בקלות להגמר בביטול עסקה.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם

אל תתרגש, בפורום הזה אנשים אוהבים לרדת על אנשים אחרים שמתלוננים על משהו, בטח כשמדובר ביבואן רכב, ובטח כשמדובר בצ'מפיון.

אם נציגה הייתה מדברת אליי ככה ומאשימה אותי, רק אלוהים יודע איך הייתי מגיב וכמה הייתי משתגע.

אתה מצפה לקנות רכב חדש וליהנות מהרכב ללא תקלות. אבל כמו שאומרים, תקלות קורות, וכמובן שזה קורה אצל כולם. אין רכב שהוא חף מתקלות לחלוטין. גם פרארי ב3 מליון שקל.

ההבדל הוא בדרך שבה מטפלים בתקלה. הנציגה הייתה צריכה לסתום את הפה ופשוט לאמר לך שהיא מצטערת שדבר כזה קרה, ושהם יעשו את המקסימום על מנת לטפל בזה במהירות האפשרית. יפה שנתנו לך רכב חילופי, ועוד אחד שאתה אומר שממש לא מבייש את הרכב שהשארת במוסך.

מקווה בשבילך שבאמת התקלה פשוטה לטיפול ושלא תחזור על עצמה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

ּּ+1

מההודעה הראשונה שלך באת בגישה ש"נפלת בעסקה". נכון , קנית אודי אבל תקלות קורות גם ברכבים הרבה יותר יקרים מA1. אז אולי הפקידה טעתה שאמרה לך "למה לא בדקת את הרכב" אבל להשליך פליטת פה של מטומטמת אחת על ההתנהלות הכללית של החברה? שלא נדבר על ההסיחפות של "איך זה ישפיע על מכירת הרכב" כאילו החליפו לך שלדה. בסופו של דבר אף אחד לא התנער מהתקלה ,יעבדו לך על הרכב עד שהיא תסודר ובנוסף קיבלת רכב חלופי שלהגדרתך "לא מבייש בכלל" ככה שאני לא מבין על מה כל הקיטורים האלה?

אני קניתי A1 לפני 8 חודשים (לא חדשה) וכשבאתי לבדוק את הרכב במוסך שלהם+בטיפולים לאחר מכן- קיבלתי יחס כאילו הוצאתי אותה מהחברה. אתה בידיים טובות, לפחות בתקופת האחריות. שירות הלוקחות של אודי בצ'מפיון שונה משמעותית לטובה מאלו שקנו פולקסווגן/סקודה/סיאט ואני מקווה שזאת התקלה האחרונה שתהיה לך ברכב.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

כמו שאמרו מעליי, תתאזר בסבלנות זה שיש תקלה לא אומר שנדפקת , אני מבין אותך ואת ההרגשה שלך , לי הייתה בעיה קשקיבלתי את הרכב וטופלה במקצועיות ובאדיבות , ורק רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לחבר קרוב שקנה מהם רכב שהתברר אחרי יומיים יש בעיה במחשב של הרכב , הפוהרכב ישב כעשרה ימים במוסך , בהתחלה הוא קיבל גולף כרכב חלופי אחרי כמה ימים שהתברר שהרכב נשאר להרבה זמן במוסך , נמסר נתנו לו עוד אוודי a3 כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לו , היו לו שני רכבים חליפיים בבית במשך שבוע למרות שהוא לא חפר להם בראש , אז מה שאני מנסה לומר לך שלא תמיד היבואן הוא האשם , דבר כזה קורה , לעוד חבר לפני כעשר שנים הוא קנה רכב ביותר מחצי מליון שקל , אחרי חודש על הכביש הרכב הושבת לחודש במוסך , קח את בקלות , מקווה שהכל יסתדר בסוף ואל תשכח לעדכן אותנו , ומה שאמרה לך הפקידה בכלל לא במקום , בכל מקום יש מטמטמים מה לעשות .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
כמו שאמרו מעליי, תתאזר בסבלנות זה שיש תקלה לא אומר שנדפקת , אני מבין אותך ואת ההרגשה שלך , לי הייתה בעיה קשקיבלתי את הרכב וטופלה במקצועיות ובאדיבות , ורק רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לחבר קרוב שקנה מהם רכב שהתברר אחרי יומיים יש בעיה במחשב של הרכב , הפוהרכב ישב כעשרה ימים במוסך , בהתחלה הוא קיבל גולף כרכב חלופי אחרי כמה ימים שהתברר שהרכב נשאר להרבה זמן במוסך , נמסר נתנו לו עוד אוודי a3 כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לו , היו לו שני רכבים חליפיים בבית במשך שבוע למרות שהוא לא חפר להם בראש , אז מה שאני מנסה לומר לך שלא תמיד היבואן הוא האשם , דבר כזה קורה , לעוד חבר לפני כעשר שנים הוא קנה רכב ביותר מחצי מליון שקל , אחרי חודש על הכביש הרכב הושבת לחודש במוסך , קח את בקלות , מקווה שהכל יסתדר בסוף ואל תשכח לעדכן אותנו , ומה שאמרה לך הפקידה בכלל לא במקום , בכל מקום יש מטמטמים מה לעשות .

בשלב הזה אחרי כל הסיפור הזה, נראה שאני בידיים טובות וסומך על מי שמטפל בי.

פורסם

אגב, אחד הדברים ששנאתי במוסך המרכזי של Audi זה שאחרי כל טיפול התקשרה איזו גברת לערוך סקר שביעות רצון מתיש.

פעם אחת התלוננתי על משהו בסקר ותוך פחות משעה קיבלתי טלפון מנציג מחלקת השירות.

סך הכל השירות שלהם טוב מאוד אבל כן - אתה בישראל - אז תדאג שהם יבינו עד כמה אתה לא מרוצה ולדעתי הם יפעלו לתקן את זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פקידה... במקרה הרע 8 שנות לימוד, במקרה הטוב 12.

9 שעות ביום, שישה ימים בשבוע, לקוחת מעצבנים ו 4000 ש"ח בתלוש...

אם היה לה Phd בפיזיקה גרעינית היא לא היתה פקידה.

אל תיקח ללב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...