Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף חבל שסגרתי באודי. זה כבר רכב רביעי חדש שלי ובכל המקרים הקודמים (ובכלל מאנשים שקנו רכב חדש) לא נקתקלתי בעייה מכנית כמו שקרתה לי. האם הרכבים שלהם לא עוברים בדיקות QA? האם בכל שלב הטרום מסירה לא בדקו את המערכות שאינם תקינות? מדוע בקבלה אומרים לי "למה לא בדקת **אתה** שהמערכת START STOP לא עובדת בעת הקבלה? האם אודי רוצים ש*אני* יעשה להם QA???

נראה איך הסאגה תגמר. בנתיים אני מצטער על כל רגע שנכנסתי לסוכנות שלהם.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח את זה בקלות. בכל רכב יש מחלות - כן, גם בטובים וביקרים שבהם. אחרי שהבעיה תסתדר אתה תשכח מהסאגה ותוכל להנות מרכב שיש בו אלמנט feel good factor בשפע.. אני נהנה מאד מהבובה הבווארית החדשה שלי. 8)

:idea:
פורסם

הגישה היא זו שמחורבנת: עד שהם הבינו במוסך שהתקלה היא ברכב עצמו אני הייתי ה"טמבל". זה שלא בדק (פקידת קבלה במוסך), זה שלא יודע להפעיל את המנגנון וכו' (שיחה עם מוקדן שלהם). ההתנשאות הזו כ"כ אופיינית לשירות בישראל. מאודי ציפיתי למשהו אחר. טעיתי

פורסם

נו, זה צ'מפיון. מרגע שנכנסתי לאולם של אודי הם נתנו לי הרגשה שהרכבים שלהם "גדולים" עלי בכמה מידות. בסוף מצאתי את מבוקשי באולם של BMW ואני לא מתחרט לרגע.

:idea:
פורסם

תקלות ברכב חדש הם לא משהו שצריך להתרגש ממנו, קל וחומר אם אתה מטופל והבעיה נפתרת לצמיתות.

יש QA וגם ה QA הטוב בעולם לא תמיד עולה על כל הפינות וזה בהחלט מקרה מעניין, אז סתם נשמח לשמוע מה הפיתרון הטכני של התקלה.

כפי שכתבתי לך זו תקלה פשוטה, אתה צריך לדאוג מהתקלות הלא "קלות" שגם לא נפתרות ברכבי הקבוצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תקלות ברכב חדש הם לא משהו שצריך להתרגש ממנו, קל וחומר אם אתה מטופל והבעיה נפתרת לצמיתות.

יש QA וגם ה QA הטוב בעולם לא תמיד עולה על כל הפינות וזה בהחלט מקרה מעניין, אז סתם נשמח לשמוע מה הפיתרון הטכני של התקלה.

כפי שכתבתי לך זו תקלה פשוטה, אתה צריך לדאוג מהתקלות הלא "קלות" שגם לא נפתרות ברכבי הקבוצה.

לגבי הסיפא של דבריך, אכן אני מתחיל לדאוג ...

פורסם

רכשתי מצ'מפיון Audi חדשה לפני ארבע שנים. במהלך השנים שהרכב ברשותי נתקלתי במספר תקלות. בהחלט הופתעתי לרעה מהתקלות כי ברכב הקודם שלי (פיג'ו) לא היו לי תקלות בכלל בארבע השנים הראשונות.

עם זאת, השירות של Audi בו נתקלתי היה מעולה והם החליפו הכל בחלקים חדשים על המקום בלי להתווכח. תמיד התייחסו אלי ולשאלות שלי מאוד יפה.

מה שכן, יש במוסכים שלהם מין תחושה כזאת של פלצנות שנובעת כנראה מזה שחלק מהלקוחות שרוכשים רכבים כאלה עפים על עצמם. לא פעם ראיתי שם לקוחות שהחזות שלהם משדרת "אני מאוד עשיר ומצפה שיתרפסו לפני" ונראה שכל העובדים במוסך מורגלים בזה.

ביום שנגמרה האחריות עברתי למוסך לא מורשה ואני מאוד מרוצה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
רכשתי מצ'מפיון Audi חדשה לפני ארבע שנים. במהלך השנים שהרכב ברשותי נתקלתי במספר תקלות. בהחלט הופתעתי לרעה מהתקלות כי ברכב הקודם שלי (פיג'ו) לא היו לי תקלות בכלל בארבע השנים הראשונות.

עם זאת, השירות של Audi בו נתקלתי היה מעולה והם החליפו הכל בחלקים חדשים על המקום בלי להתווכח. תמיד התייחסו אלי ולשאלות שלי מאוד יפה.

מה שכן, יש במוסכים שלהם מין תחושה כזאת של פלצנות שנובעת כנראה מזה שחלק מהלקוחות שרוכשים רכבים כאלה עפים על עצמם. לא פעם ראיתי שם לקוחות שהחזות שלהם משדרת "אני מאוד עשיר ומצפה שיתרפסו לפני" ונראה שכל העובדים במוסך מורגלים בזה.

ביום שנגמרה האחריות עברתי למוסך לא מורשה ואני מאוד מרוצה.

מוזר, הפקידה בקבלה במוסך בפתח תקווה דווקא כן התנשאה עליי כששאלה מדוע לא ביצעתי בדיקת תקינות לפני שחתמתי על קבלת הרכב, תכלס זה היה רגע מביש ומבזה. אני חותם שבאודי גרמניה שום לקוח לא היה נשאל שאלה כזו.

אני רכשתי A1 ולא A8 ובכל זאת, אני לא זה שצריך לתת דין וחשבון לאיך דבר כזה קורה. הייתי מתנהג בדיוק באותו אופן בסוכנות של פג'ו או פיאט (שגם לי היו שאת שניהם ושום תקלות! בטח לא במסירה!).

עם כל התגובות של אנשים פה לגבי תקלות / שירות אני פשוט מבועס וחושש שאודי זה פשוט לא היתה בחירה נכונה.

פורסם
עדכון : אני במוסך ואכן יש תקלה . האמנם קניתי אודי ? הספק מתחיל לחלחל...

מה התקלה שמצאו ברכב ?

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ואיזה תיבה הילוכים מותקנת ברכבך ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
מה התקלה שמצאו ברכב ?

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ואיזה תיבה הילוכים מותקנת ברכבך ?

התקלה: BOOSTER מקולקל. מנוע 1400 DSG 7.

האם משמעות אפשרית של הדבר היא בעיית בטיחות? כי אכן שמתי לב שדוושת הבלם קשה ביותר מה שגרם לי (ממש דקות אחדות אחרי שחרור הרכב) לכמעט תאונה.

כמו כן הייתי שמח לדעת מה המשמעות שבספר הרכב יהיה רשום שיום אחרי המסירה הרכב קורקע במוסך.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם
מוזר, הפקידה בקבלה במוסך בפתח תקווה דווקא כן התנשאה עליי כששאלה מדוע לא ביצעתי בדיקת תקינות לפני שחתמתי על קבלת הרכב, תכלס זה היה רגע מביש ומבזה. אני חותם שבאודי גרמניה שום לקוח לא היה נשאל שאלה כזו.

לי היה איזה עניין עם כבל מתאם לאייפון שלא סופק במסירה והתעכב מספר שבועות. התקשרתי למחלקת השירות של צ'מפיון, ותוך כמה שעות התקשר אלי בחור רציני ופתר את כל העניין לשביעות רצוני. במקומך לא הייתי מוותר לפקידה ומתלונן בשירות הלקוחות.

אני קניתי A3 ולא A8 אבל בשביל הכיס שלי ה-A3 הזאת היא כמו A8 ואני מצפה לקבל שירות בהתאם.

עם כל התגובות של אנשים פה לגבי תקלות / שירות אני פשוט מבועס וחושש שאודי זה פשוט לא היתה בחירה נכונה.

כמו כן הייתי שמח לדעת מה המשמעות שבספר הרכב יהיה רשום שיום אחרי המסירה הרכב קורקע במוסך.

אני מאוד מרוצה מהרכב למרות התקלות שחוויתי. אף אחת מהן לא הייתה מורכבת לטיפול וכמו שכבר ציינתי המוסך המרכזי דאג להחליף הכל בלי בעיה.

אני לא מכונאי אבל לדעתי אין שום משמעות מיוחדת לזה שהוחלף ברכב רכיב כלשהו בתקופת האחריות כל עוד לא מדובר במשהו מהותי כמו מנוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
לי היה איזה עניין עם כבל מתאם לאייפון שלא סופק במסירה והתעכב מספר שבועות. התקשרתי למחלקת השירות של צ'מפיון, ותוך כמה שעות התקשר אלי בחור רציני ופתר את כל העניין לשביעות רצוני. במקומך לא הייתי מוותר לפקידה ומתלונן בשירות הלקוחות.

אני קניתי A3 ולא A8 אבל בשביל הכיס שלי ה-A3 הזאת היא כמו A8 ואני מצפה לקבל שירות בהתאם.

אני מאוד מרוצה מהרכב למרות התקלות שחוויתי. אף אחת מהן לא הייתה מורכבת לטיפול וכמו שכבר ציינתי המוסך המרכזי דאג להחליף הכל בלי בעיה.

אני לא מכונאי אבל לדעתי אין שום משמעות מיוחדת לזה שהוחלף ברכב רכיב כלשהו בתקופת האחריות כל עוד לא מדובר במשהו מהותי כמו מנוע.

אין לי עניין לצוד אנשים. זו בעיה שלהם שהם מחזיקים אנשים עם מודעות שירות בעייתית.

אני קניתי את הרכב עם השירות ובנתיים משניהם אני לא מרוצה.

עם כל הכבוד למקרה שלך, הרכב שלך לא קורקע יום אחרי מסירה.

שלא נדבר על זה שבעוד כמה ימים אני מתחתן. חוויה אדירה.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם

רק ייאמר לזכות מנהל השירות במוסך שדאג לי לרכב חליפי שלא מבייש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...