Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יום יומיים לפני המסירה ביצעו את ההחלפה. גיליתי את זה כבדרך אגב.

לא אמרו לי זאת וודאי שלא ביום המסירה וגם לא כשביקשתי מסמך תקלות כולל

פורסם

אחרי סיפור הזוי כזה גם זה שיקנה את הרכב ירצה לראות את מסמך התקלות הסופי. מי יקנה רכב חדש בלי לבדוק מוך המוסך המרכזי את זה?

רוצה לוודא שאין הפתעות

פורסם (נערך)
אם החלטת למכור את הרכב, מה עוד אתה מצפה מהם? הרי את הכסף שלך לא תקבל חזרה.

אני מבין את עוגמת הנפש שלך ( ביום של החתונה , רכב חדש מהניילון וכ'ו ) , אני הייתי סופג עוד קצת בולע את הצפרדע כמו שאומרים מרים את הראש וממשיך הלאה.

קנית רכב חדש, תנסה להסתכל על חצי כוס המלאה, יש לך אחריות לעוד שנתיים ו11 חודשים. תנסה להנות ממנו כמה שניתן.

החלטתי למכור רק כי אין לי אמון בשום דבר שקשור ליבואן. האחריות שלו לא שווה דבר מבחינתי אם משקרים ומסתירים ממני מידע חשוב. גם חלקים שלא נמצאים בארץ וצריך לחכות שבוע עבורם זה לא נשמע כמו אחריות רצינית.

אנשים שואלים אותי אם אני מרוצה ואני בולע את הצפרדע ואומר "לא." ומי מהם שחשב לקנות אודי אני מניח שהספק מהתל בו, לפחות הוא ידע שגם כשאתה רוכש אודי , אתה מקבל אוטו גרמני ע"י יבואן ישראלי עם כל המשתמע על כך.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם

חברים, הצלחתם להפחיד אותי ולגרום לי לחשוב יותר מפעמיים אם לקנות את הרכב הזה!!!

חשבתי עליו ברצינות כי הוא נראה סבבה ו COOL אבל כשאני קוראת על בן אדם שרוצה להיפטר

מרכב שרק עכשיו קיבל, זה ממש מפחיד אותי.

אתה יכול להסביר יותר בצורה ברורה מה גרם לך להתייאש?? ואם אפשר לעשות את זה דחוף כי

אני חייבת לרכוש רכב עוד השבוע.

המון המון תודה!!!

פורסם
חברים, הצלחתם להפחיד אותי ולגרום לי לחשוב יותר מפעמיים אם לקנות את הרכב הזה!!!

חשבתי עליו ברצינות כי הוא נראה סבבה ו COOL אבל כשאני קוראת על בן אדם שרוצה להיפטר

מרכב שרק עכשיו קיבל, זה ממש מפחיד אותי.

אתה יכול להסביר יותר בצורה ברורה מה גרם לך להתייאש?? ואם אפשר לעשות את זה דחוף כי

אני חייבת לרכוש רכב עוד השבוע.

המון המון תודה!!!

מה שגרם לי להתייאש היה העבודה שאני עד היום לא יודע בוודאות מה הם תיקנו ומה הם עשו. אני רק שומע את המילה בלמים יותר מידי וזה מפחיד. המידע זורם טיפין טיפין. את רוצה רכב טוב וזול ? לכי על היפניות/קוראניות ואם בא לך רכב COOL לכי על המיני. אני חשבתי שהיבואן הזה יהיה שונה באמינותו ועל כך הייתי גם מוכן לשלם יותר, אבל לא כן הדבר. חבל על הכסף שלך.

פורסם

אם הרכב תקין עכשיו, עדיין שווה לך למכור אותו ולהפסיד כסף על כך? תחשוב שבמקרה הכי גרוע אין לך בכלל אחריות על הרכב (ואפילו עם צ'מפיון הנבזית, זו הגזמה) - עדיין משתלם לך למכור?

:idea:
פורסם
מה שגרם לי להתייאש היה העבודה שאני עד היום לא יודע בוודאות מה הם תיקנו ומה הם עשו. אני רק שומע את המילה בלמים יותר מידי וזה מפחיד. המידע זורם טיפין טיפין. את רוצה רכב טוב וזול ? לכי על היפניות/קוראניות ואם בא לך רכב COOL לכי על המיני. אני חשבתי שהיבואן הזה יהיה שונה באמינותו ועל כך הייתי גם מוכן לשלם יותר, אבל לא כן הדבר. חבל על הכסף שלך.

אני מחזירה את הרכב ליסינג שלי וצריכה לקנות חדש וחשבתי על A1 כאופציה אבל גם המיני מגניבה. אני אקפוץ לסוכנות שלהם לראות ולהתעניין.

טוב מאד שאנשים כמוך מדברים ומספרים את הדברים האלה ועם כל הכבוד לבולעי הצפרדעים, אני מזדהה עם העוול שעשו לך.

פורסם
אם הרכב תקין עכשיו, עדיין שווה לך למכור אותו ולהפסיד כסף על כך? תחשוב שבמקרה הכי גרוע אין לך בכלל אחריות על הרכב (ואפילו עם צ'מפיון הנבזית, זו הגזמה) - עדיין משתלם לך למכור?

אין קשר למשתלם או לא. פשוט לא סומך על היבואן והאמינות שלו ל-3 שנים הבאות

פורסם

בוודאי שיש קשר.. השאלה היא האם הידיעה שאתה כביכול, ללא אחריות, גורמת לך לסבל שהוא גדול מהסבל שיגרם לכיס שלך בעקבות המכירה. תעשה חושבים עם עצמך.

פורסם
בוודאי שיש קשר.. השאלה היא האם הידיעה שאתה כביכול, ללא אחריות, גורמת לך לסבל שהוא גדול מהסבל שיגרם לכיס שלך בעקבות המכירה. תעשה חושבים עם עצמך.

הכיס שלי ברוך השם גדול. וכן , אני עם אחריות (לזה הם מחוייבים) אבל מי ערב לי שבתום 3 השנים של האחריות או אפילו בתוך ה-3 שנים למשל יבקשו ממני לבצע תיקונים שאני בכלל לא צריך ? או שיבצעו דברים בלי ליידע אותי ב"מסגרת האחריות"

פורסם

איך יבקשו ממך כזה דבר? לא הבנתי כל כך.. אם אתה מרגיש שאין שקיפות ושעושים לך פעולות "מאחורי הגב" בזמן טיפול ברכב, אז זה באמת משהו שבפוטנציה כרוך גם בסיכון בטיחותי.

פורסם
איך יבקשו ממך כזה דבר? לא הבנתי כל כך.. אם אתה מרגיש שאין שקיפות ושעושים לך פעולות "מאחורי הגב" בזמן טיפול ברכב, אז זה באמת משהו שבפוטנציה כרוך גם בסיכון בטיחותי.

לא הלכת פעם למוסך ואמרו לך שאתה צריך להחליף רצועת טיימינג למרות שהיא במצב מעולה?

זה מה שנקרא בעיות אמינות וכנראה שבאמת אי אפשר לברוח מזה, לא אצל סמל"ת ולא אצל צ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...