Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרו שיש חלודה...שההגה רעד בנסיעת המבחן...נשמע לא ממוקד ולא ברור באמת למה זה בכלל קרה שצלחות הגיעו לא תקינות + בוסטר לא תקין. לכן אני מניח שמשהו פה מריח לא טוב, בייחוד כשלא מספרים לך את זה גם כשאתה ממש מבקש לדעת את כל התיקונים שנעשו. למה להסתיר ??? אלא אם כן יש סיבה...

ממש לא חריג! רכב עמד קצת בנמל בחורף ואז צלחות מחלידות ואז במקום ללשט אותם שמו חדש..לא חריג כלל ולא מסריח.

עשו בדיוק מה שצריך ואתה כנראה מריח את הדגים המסריחים מהמכולה שעמדה ליד הרכב כנראה....

פורסם (נערך)

דנידין, יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא. למה להסתפק בספק?

בדרך כלל לא מחליפים סתם חלקים שמחלידים במיוחד צלחות בלם (היה לא מזמן שרשור בעניין לגבי C4 חדשה אתה מוזמן לחפש).

פות"ש לא מבקש טובות- כנדרש בחוק, אם הוא מבקש פירוט תיקונים הוא צריך לקבל אותם "בלי טובות".

כמו שהוא ציטט-

מסירת מידע לבקשת הלקוח

• על אף האמור בסעיפים דלעיל, אם ביקש לקוח תיעוד בקשר לרכב שרכש, ימסור היבואן את התיעוד המבוקש.
  • במקרה של חשש/חשד/תלונה כי מדובר בנזק שנגרם ותוקן בחו"ל, חלה חובה על היבואן, בתוך פרק זמן סביר, לבדוק את הנושא באמצעות פנייה בכתב ליצרן ולבקשו לבדוק האם נגרם נזק לרכב במפעל או בתהליך ההובלה. במידה ונתגלה כי הרכב ניזוק ותוקן בחו"ל, יחולו הוראות נוהל זה, לפי העניין.
  • במקרה של מחלוקת בין הצדדים יתאפשר ללקוח להזמין שמאי מטעמו.

בנוסף- מקרה שקרה לי עם רכב קודם. קנינו אוקטביה חדשה מהיבואן. לאחר 3 שנים ביקשנו לעשות טרייד-אין על סופרב חדשה, ונשלחנו לבדיקה מטעם הטרייד-אין בקומפיוטסט.

בבדיקה נכתב כי לרכב יש תיקוני צבע ותיקוני פחחות לכל אורך צד ימין.

אני מתווכח בעקשנות עם הבודק שהרכב יד ראשונה ולא עבר שום תיקונים כשהיה ברשותנו, כמובן ללא הועיל.

עקב הבדיקה הורידו לנו בטרייד-אין עוד אי-אילו אלפי שקלים, לכן החלטנו למכור את הרכב בעצמנו.

לאחר בדיקה- מתברר שהרכב אכן עבר תיקון עוד לפני שהגיע לרשותנו, וכמו שקראתם אנחנו נדרשנו לשאת בעלות ירידת הערך.

לכן אין שום סיבה לוותר, ואני בטוח שגם אתה לא היית מוותר אילו היה מדובר ברכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

החוק בנושא הזה פשוט הזוי. לדעתי כל תיקון שהיבואן מבצע צריך להיות מתוקשר לרוכש הרכב, אפילו אם החליפו בורג בגלגל.

לצערנו כל עוד החוק הזה בתוקף יבואנים יעלוזו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
דנידין, יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא. למה להסתפק בספק?

בדרך כלל לא מחליפים סתם חלקים שמחלידים במיוחד צלחות בלם (היה לא מזמן שרשור בעניין לגבי C4 חדשה אתה מוזמן לחפש).

פות"ש לא מבקש טובות- כנדרש בחוק, אם הוא מבקש פירוט תיקונים הוא צריך לקבל אותם "בלי טובות".

כמו שהוא ציטט-

מסירת מידע לבקשת הלקוח

• על אף האמור בסעיפים דלעיל, אם ביקש לקוח תיעוד בקשר לרכב שרכש, ימסור היבואן את התיעוד המבוקש.
  • במקרה של חשש/חשד/תלונה כי מדובר בנזק שנגרם ותוקן בחו"ל, חלה חובה על היבואן, בתוך פרק זמן סביר, לבדוק את הנושא באמצעות פנייה בכתב ליצרן ולבקשו לבדוק האם נגרם נזק לרכב במפעל או בתהליך ההובלה. במידה ונתגלה כי הרכב ניזוק ותוקן בחו"ל, יחולו הוראות נוהל זה, לפי העניין.
  • במקרה של מחלוקת בין הצדדים יתאפשר ללקוח להזמין שמאי מטעמו.

בנוסף- מקרה שקרה לי עם רכב קודם. קנינו אוקטביה חדשה מהיבואן. לאחר 3 שנים ביקשנו לעשות טרייד-אין על סופרב חדשה, ונשלחנו לבדיקה מטעם הטרייד-אין בקומפיוטסט.

בבדיקה נכתב כי לרכב יש תיקוני צבע ותיקוני פחחות לכל אורך צד ימין.

אני מתווכח בעקשנות עם הבודק שהרכב יד ראשונה ולא עבר שום תיקונים כשהיה ברשותנו, כמובן ללא הועיל.

עקב הבדיקה הורידו לנו בטרייד-אין עוד אי-אילו אלפי שקלים, לכן החלטנו למכור את הרכב בעצמנו.

לאחר בדיקה- מתברר שהרכב אכן עבר תיקון עוד לפני שהגיע לרשותנו, וכמו שקראתם אנחנו נדרשנו לשאת בעלות ירידת הערך.

לכן אין שום סיבה לוותר, ואני בטוח שגם אתה לא היית מוותר אילו היה מדובר ברכב שלך.

האם זה רק אני או שנדמה לי שזה אותו יבואן?

פורסם

אותו יבואן, למרות שאני מאמין שככה כולם מתנהלים.

פורסם

פות"ש צודק. אין מה לעשות, זה משאיר טעם רע ואבן על הלב. לא מדובר ב"דישוושר" אלא במשהו שעולה הרבה יותר.

אם הרכב תקין אני מציע להשאר איתו, ולפחות להנות ממנו כל עוד הוא בתקופת האחריות. לאחר מכן, קבע מזוזות על המשקופים.

פורסם
אותו יבואן, למרות שאני מאמין שככה כולם מתנהלים.

ברור זו הנקודה שאני מנסה להבהיר. זה נקרא תאום ציפיות. אם הייתי יודע שצ'מפיון מוטורס הם כמו כל יבואן אחר הייתי כנראה פחות להוט. אבל הם מתיימרים להיות מס' 1 בשירות, באמינות ובמה לא...והם כנראה לא שם, לצערם.

פורסם (נערך)
פות"ש צודק. אין מה לעשות, זה משאיר טעם רע ואבן על הלב. לא מדובר ב"דישוושר" אלא במשהו שעולה הרבה יותר.

אם הרכב תקין אני מציע להשאר איתו, ולפחות להנות ממנו כל עוד הוא בתקופת האחריות. לאחר מכן, קבע מזוזות על המשקופים.

הטעם הרע הוא לא רק התקלות אלא העובדה שהם ניסו לסתום לי את הפה במסמך משפטי כדי להגיע לפשרה עליו לא הסכמתי לחתום וגם אז לא נתנו לי את כל המידע. אני לא אמכור את האמת שלי בשביל כלום. אוי לבושה.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם

ההמלצה שלי היא אם יש ספק אז אין ספק קח את הרכב למכון בדיקה שיבדקו רק את מצב הרכב מבחנת פחחות אם יש משהו שלא דווח אז תתבע את היבואן.

דרך אגב למרות כל ההמלצות שלי שעדיף שתשאיר את הרכב ולא תמכור אותו אני לא כ"כ מסמפט את היבואן הזה (בלשון המעטה)

פורסם
ברור זו הנקודה שאני מנסה להבהיר. זה נקרא תאום ציפיות. אם הייתי יודע שצ'מפיון מוטורס הם כמו כל יבואן אחר הייתי כנראה פחות להוט. אבל הם מתיימרים להיות מס' 1 בשירות, באמינות ובמה לא...והם כנראה לא שם, לצערם.

תגיד, אתה חדש בארץ?

חיפשת את המילה "צ'מפיון" בפורום הזה (או בכלל, בגוגל) לפני שקנית מהם רכב?

מאיפה המסקנה שהם יבואן שמתיימר להיות מספר 1 במשהו?

מזכיר קצת את הבחור שהציע נישואין לחן טל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ההמלצה שלי היא אם יש ספק אז אין ספק קח את הרכב למכון בדיקה שיבדקו רק את מצב הרכב מבחנת פחחות אם יש משהו שלא דווח אז תתבע את היבואן.

דרך אגב למרות כל ההמלצות שלי שעדיף שתשאיר את הרכב ולא תמכור אותו אני לא כ"כ מסמפט את היבואן הזה (בלשון המעטה)

זה מה שתכננתי לעשות. אבל לא רק בדיקת פחחות אלא בדיקה כללית

פורסם
תגיד, אתה חדש בארץ?

חיפשת את המילה "צ'מפיון" בפורום הזה (או בכלל, בגוגל) לפני שקנית מהם רכב?

מאיפה המסקנה שהם יבואן שמתיימר להיות מספר 1 במשהו?

מזכיר קצת את הבחור שהציע נישואין לחן טל.

הם טוענים שהם מס' 1. אני לתומי קניתי את הבולשיט הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...