Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה מהיבואן.

מסמך כתוב עם התחייבות של כל התיקונים שהיו ברכב. אין ברשותי כזה בנתיים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דן, אני לא מבין למה אתה כל כך תוקף את פותח השירשור, הרי הוא ביקש בסך הכל מסמך רשום (וזו גם זכותו ע"פ חוק) המפרט את התיקונים שבוצעו ברכב.

מה ביקש מהם, רכב חדש? דייט עם המזכירה? שיעשו לו נעים בגב? כולה נייר. ניתן למצוא את הנתונים ולהדפיס את המסמך תוך מספר דקות ללא כל מאמץ יוצא דופן מצד היבואן. הרי אם ברכב לא בוצעו כל טיפולים נוספים (לדברי היבואן) אז אין במסמך הזה שמץ של פגיעה ביבואן. נכון?

פורסם (נערך)
דן, אני לא מבין למה אתה כל כך תוקף את פותח השירשור, הרי הוא ביקש בסך הכל מסמך רשום (וזו גם זכותו ע"פ חוק) המפרט את התיקונים שבוצעו ברכב.

מה ביקש מהם, רכב חדש? דייט עם המזכירה? שיעשו לו נעים בגב? כולה נייר. ניתן למצוא את הנתונים ולהדפיס את המסמך תוך מספר דקות ללא כל מאמץ יוצא דופן מצד היבואן. הרי אם ברכב לא בוצעו כל טיפולים נוספים (לדברי היבואן) אז אין במסמך הזה שמץ של פגיעה ביבואן. נכון?

בנתיים קיבלתי טלפון (השיחה מוקלטת) של מישהו שמקריא לי רשימת תקלות. זה לא מספיק לי.

כל מה שאני רוצה זה מסמך עם רשימת תיקונים סופית עם כל התקלות מאז שהרכב יוצר ועד היום עם התחחיבות לרשימת התיקונים.

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם (נערך)

הבנתי, זה מה שאתה רוצה...

האם היבואן מחוייב לפי חוק לספק לך מסמך או מספיק שיפרט לך מה עשו?

לי נראה שהיבואן עמד בהתחיבותיו החוקיות כלפיך כל השאר זה כבר אמרנו.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
הבנתי, זה מה שאתה רוצה...פרנואיד אמרנו כבר.

האם היבואן מחוייב לפי חוק לספק לך מסמך או מספיק שיפרט לך מה עשו?

דני דין, איש צ'מפיון יקר (או מקורב:) או סתם שונא פרנואידים) ...אני לא מצפה מהם לכלום אני אקבל מה שאני רוצה בדרכי שלי

פורסם

לא צ'מפיון ולא מקורב ולא יקר.

תרשום את רשימת התקלות שהקריאו לך על מסמך וורד ותקרא לזה מסמך תקלות כולל לרכב XXXX ותשלח אותו לעצמך.

ובנימה יותר רצינית, מספיק שיחות טלפון עם נציגים עם היבואן, אני מבין מה אתה מבקש וזה חשוב לך.

שלח מכתב עם הבקשה שלך ליבואן ולהערכתי תקבל מכתב חזרה עם מבוקשך.

פורסם
לא צ'מפיון ולא מקורב ולא יקר.

תרשום את רשימת התקלות שהקריאו לך על מסמך וורד ותקרא לזה מסמך תקלות כולל לרכב XXXX ותשלח אותו לעצמך.

ובנימה יותר רצינית, מספיק שיחות טלפון עם נציגים עם היבואן, אני מבין מה אתה מבקש וזה חשוב לך.

שלח מכתב עם הבקשה שלך ליבואן ולהערכתי תקבל מכתב חזרה עם מבוקשך.

הם יודעים מה שאני מבקש ואין לי עניין לבזבז זמן על כך. מצידי לקבל תשובות דרך YNET , הרבה יותר זול מעורך דין

פורסם
פרנואיד, איך הגעת בכלל לעורך דין? שלח מכתב, יעלה לך דף איי 4 קצת דיו מהמדפסת HP שלך ומעטפה מבויילת.

הגעתי לעורך דין מכוון שאני והם מחליפים כבר איזה 4 נוסחים של כתב וויתור ע"מ לסיים את הפרשה כאשר הראשון מבינהם הוא שאני מוותר על התחת שלי. פה צריך ייעוץ משפטי.

פורסם

לא מבין, כתב וויתור על מה? כולה בקשת רשימת תיקונים? אנא הסבר מה עוד אתה רוצה חוץ מרשימת תקלות רשומה על דף רשמי עם לוגו של צ'מפיון.

פורסם (נערך)
לא מבין, כתב וויתור על מה? כולה בקשת רשימת תיקונים? אנא הסבר מה עוד אתה רוצה חוץ מרשימת תקלות רשומה על דף רשמי עם לוגו של צ'מפיון.

דיברו איתי על פיצוי. כדי לקבלו אני אמור לחתום על כתב ויתור. הראשון היה ויתור כללי וחד משמעי שמדבר על כל התקלות שהיו ללא פרוט התקלות, (ואולי ביטול כל תביעה עתידית) ובשלב הזה לא סיפרו לי בכלל על החלפת הצלחות. שיטת המצליח.

אגב המסמך רצה לכלול איסור לדבר על מה שקרה בתקשורת.

בשלב הזה אני לא רוצה שום פיצוי וודאי לא אחתום על דבר, אלא רק מסמך רשמי עם לוגו של צ'מפיון מוטורס ובו נכתב מה שאמרתי למעלה (חבל לחזור על זה שוב)

פורסם

אגב:

16. העלמת אי-התאמה

היתה אי-ההתאמה נובעת מעובדות שהמוכר ידע או היה עליו לדעת עליהן בעת גמירת החוזה ולא גילה אותן לקונה

פורסם
דיברו איתי על פיצוי.
.

"פיצוי" מעצם הגדרתו בא לשפות כנגד נזק שנגרם לך.

מעיון בפוסט המקורי אני מוצא כי מה שקרה זה

שהרכב המתין שבוע וחצי למגבר בלם כלומר.

כל הנזק זה שבוע וחצי השבתת הרכב האם נכון הדבר?

פורסם (נערך)
.

"פיצוי" מעצם הגדרתו בא לשפות כנגד נזק שנגרם לך.

מעיון בפוסט המקורי אני מוצא כי מה שקרה זה

שהרכב המתין שבוע וחצי למגבר בלם כלומר.

כל הנזק זה שבוע וחצי השבתת הרכב האם נכון הדבר?

לא רלוונטי כי מטרת הפיצוי היתה להשתיק את הנושא ואותי, לא כדי לפצות אותי, שהרי כל התקלות תוקנו וקיבלתי רכב חלופי. מה שכן היה פה בוודאות זה עוגמת נפש.

אני לא מעוניין בפיצוי הזה (שממילא לא מדהים) ומעדיף לא לחתום על שום מסמך וויתור ו/ואו לוותר על זכויותיי.

כדאי שאדע בוודאות לפני שאני מוכר את הרכב מה באמת קרה שם. לכן אפעל לקבל מסמך רשמי עם כל התקלות שקרו ברכב מבריאת העולם ועד היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...