Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחדשתי ב A1. מנגון ה START STOP עובד בעצירה עם דוושת בלם אבל אחרי כמה שניות בעקביות המנוע שוב חוזר לפעולה ללא כל פעולה מצידי? זו תקלה?

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לא בהכרח בעיה, מערכת ה start & stop מתחשבת בכמה פרמטרים. לדוגמה, האם המזגן פועל, טמפרטורת הרכב וכו'. יכול להיות שהמערכת זיהתה שיש צורך להדליק את המנוע בגלל אחד הפרמטרים שצויינו או אחר.

נדלקה לך שגיאה לגבי המערכת? בן כמה המצבר?

פורסם (נערך)

תן למערכת עוד כמה ימים, זו מערכת שלומדת את הנהג וסגנון הנהיגה.

הנה למשל מה שכתוב לי בספר הרכב, תבדוק אצלך.

2885253df21446b16c6689a4c0d02b59.jpg

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

אל תדאג זאת לא תקלה , המערכת מתאימה את עצמה לפי הרבה תנאים ומשתנים , טמפרטורת המנוע , פער זמני עצירה , החלפת הילוכים , ויש עוד הרבה משתנים שאני לא זוכר עם הזמן אתה תתחיל אפילו לנחש מתי היא תכנס לפעולה ומתי לא , לפעמים אפילו היא לא נכנסת לפעולה , ומופיע במחשב דרך בעת הפעלתה וכיבויה , אני מתווכן למצב האוטומטי . תהיה סבלני ותחכה כמה ימים שתתרגל על איך המערכת עובדת . בהצלחה ותתחדש

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
עדכון : אני במוסך ואכן יש תקלה . האמנם קניתי אודי ? הספק מתחיל לחלחל...

בסוף סגרת על חבילת הסטייל 5 דלתות? בכמה הוצאת אותה? כמו כן, שתף אותנו בחווית השרות באודי.

:idea:
פורסם
בסוף סגרת על חבילת הסטייל 5 דלתות? בכמה הוצאת אותה? כמו כן, שתף אותנו בחווית השרות באודי.

נשמע כמו חבילת סטייל מוסך

הפאביה נמכרה.:-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...