Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתקשרים לסקר שביעות רצון בהרבה רכבים. אליי התקשרו באופן קבוע בסקודה. אני חושב שגם בסיאט מתקשרים.

נראה לי שזה קשור למוסך הספציפי המטפל ולא ליבואן אבל אולי אני טועה.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, אחד הדברים ששנאתי במוסך המרכזי של Audi זה שאחרי כל טיפול התקשרה איזו גברת לערוך סקר שביעות רצון מתיש.

פעם אחת התלוננתי על משהו בסקר ותוך פחות משעה קיבלתי טלפון מנציג מחלקת השירות.

סך הכל השירות שלהם טוב מאוד אבל כן - אתה בישראל - אז תדאג שהם יבינו עד כמה אתה לא מרוצה ולדעתי הם יפעלו לתקן את זה.

אתה לא חייב לענות על הסקרים האלה אבל בסופו של דבר זה פועל לטובת הלקוח. כי אם יש לך הערות והם מתיחסים אליהם ומשפרים אותם אז הרווחת או אחרים הרוויחו. תודעת השרות בארץ השתפרה ולמרות שאף פעם לא נהיה ארה"ב בתחום הזה שווה כן לשתף פעולה ולתת פידבקים כדי שלא הפקידה אלא מי שמעליה ידע לתדרך אותה איך ומה כן לעשות נכון.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

הסקר שלהם משעשע, כי הוא מכיל מספר קטן של שאלות רק בהמון וריאציות:

"האם יועץ השירות הסביר לך מה יהיה בטיפול?"

"האם לאחר הטיפול יועץ השירות הסביר לך מה היה בטיפול?"

"האם הבנת איזה פעולות התבצעו בטיפול?"

"האם נאמר לך מראש מהי עלות הטיפול?"

"האם לאחר הטיפול הוסבר לך מהי העלות של כל הפעולות שנעשו?"

היתה פעם שרציתי להעיר להם על משהו שקרה בטיפול אך לא הופיע בסקר. הסוקרת התעקשה לא לרשום את זה כי אין לה כזאת שאלה בסקר. נאלצתי לאיים עליה שאני רושם את השם שלה ומעביר את זה הלאה ואז היא מצאה איך לרשום את זה.

באופן כללי זה נחמד שתודעת השירות השתפרה במדינה, אבל קצת עצוב לראות איך מצליחים לקחת את זה למקום לא פרודוקטיבי בעליל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
תשמע, תקלות זה דבר שקורה ואני לא חושבת שיש לך מה לחשוש לגבי מכירה עתידית (אם הבעיה תפתר סופית). אבל הגישה של הנציגה במוסך ושל האיש שרות הדהימו אותי (כמובן לא במובן החיובי).

החברה שהם מייצגים מוסרת רכב חדש עם תקלה ויש להם את החוצפה להאשים אותך ולגרום לך להרגיש לא בנוח במקום להתנצל אלף ואחת פעמים ולעשות הכל כדי שתשאר עם הרגשה טובה בסופו של דבר.

עקב חוסר אמון מול צ'מפיון מוטורס (זו לא חברה שאני ארצה להתחתן איתה גם לא ל-3 שנים) החלטתי פשוט למכור ולספוג את ה"בושה" וההפסד הכלכלי. אז מי שמעוניין ב A1 כמעט חדשה מהניילונים נא ליצור קשר בפרטי

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם (נערך)
תוכל לעדכן אותנו מה קורות הסיפור מאז?

כמו שמישהו כבר אמר . קיבלתי חבילת "סטייל תקלות"...אחרי שבוע וחצי שחיכיתי למגבר בלם והכל כביכול תוקן שמתי לב לסטייה בהגה. חזרתי למוסך לכיווון פרונט...אחרי שכבר רמת האמון שלי בצמפיון מוטורס ירדה מרמת האמון שיש לי אצל נתניהו ,ביקשתי את ספר התקלות של הרכב. קיבלתי אבל הרגשתי שמשהו לא כשורה . אחרי כמה ימים אכן נאמר לי שגם הוחלפו צלחות בלם ממש ערב מסירת הרכב ושאין חובת דיווח ללקוח. בשלב הזה אני שואל את אנשי הפורום כיצד לעזעזל אני אמור להאמין למה שחברת הפרימיום צמפיון מוטורס אומרת לי ? איך אני מוודא שהחברה הזאת לא מעלימה מידע נוסף? הם מאד טובים בשירות אבל האמינות והמקצוענות זה לא נקודה חזקה אצלהם וזאת בלשון המעטה

פורסם (נערך)
הרכב עדיין במוסך?

לא. הרכב אצלי.

לסיכמו של עניין מעוניין למכור. הרכב הוא:

אודי A1 SPORTBACK שחור מטאלי, עם אבזור STYLE.

1400 סמ"ק.

גיר DSG S TRONIC

1100 ק"מ בלבד.

** החלפה עם מיני אפשרי בהחלט

לרציניים בלבד בהודעה פרטית.

פורסם

רכשתי אודי A1 חדשה. מייד שמתי לב לתקלה במגבר בלם. אחרי שבוע וחצי שחיכיתי למגבר בלם (לא היה את החלק בארץ, נעשה משלוח מיוחד מגרמניה) והכל כביכול תוקן פתאום שמתי לב לסטייה בהגה. חזרתי למוסך לכיווון פרונט...אחרי שכבר רמת האמון שלי בצמפיון מוטורס ירדה לרמות שפל ,ביקשתי את ספר התקלות של הרכב. קיבלתי מסמך תקלות, אבל הרגשתי שמשהו לא כשורה . אחרי כמה ימים אכן נאמר לי שגם הוחלפו צלחות בלם ממש ערב מסירת הרכב ושאין חובת דיווח ללקוח. בשלב הזה אני שואל את אנשי הפורום כיצד לעזעזל אני אמור להאמין למה שחברת הפרימיום צמפיון מוטורס אומרת לי ? איך אני מוודא שהחברה הזאת לא מעלימה מידע נוסף? הם מאד טובים בשירות אבל האמינות והמקצוענות זה לא נקודה חזקה אצלהם וזאת בלשון המעטה.

פורסם

איך הם יכולים להיות מאוד טובים בשירות אם האמינות והמקצועיות שלהם לא טובה?

בכל מקרה אתה אמור ללכת לאחד המוסכים שלהם עם רישיון רכב ותעודת זהות של בעל הרכב ולבקש להדפיס את כל ההיסטוריה של הרכב.

פורסם

זה בדיוק הקטע שביקשתי וקיבלתי משהו חלקי. אח"כ אמרו לי שיש עוד תיקון שלא הופיע במסמך הראשון ולסיום טוענים אנשי צ'מפיון שאני "פרנואיד".

השירות שלהם אכן טוב כי טיפלו בי לכל אורך הדרך ובאדיבות. אבל לגבי התקלות עצמן, הבודק רכב שלהם פשוט כשל , בדיקות המסירה כשלו ואני שלא מבין הרבה הוא זה שמתריע על התקלות ברכב החדש. לכן במקצועיות הם לוקים. לגבי האמינות, אין מילים. להסתיר מידע כזה מלקוח בחברה שרוצה להיות מעל האחרות. בהצלחה להם

פורסם

אם החלטת למכור את הרכב, מה עוד אתה מצפה מהם? הרי את הכסף שלך לא תקבל חזרה.

אני מבין את עוגמת הנפש שלך ( ביום של החתונה , רכב חדש מהניילון וכ'ו ) , אני הייתי סופג עוד קצת בולע את הצפרדע כמו שאומרים מרים את הראש וממשיך הלאה.

קנית רכב חדש, תנסה להסתכל על חצי כוס המלאה, יש לך אחריות לעוד שנתיים ו11 חודשים. תנסה להנות ממנו כמה שניתן.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...