Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין את הפחד שלך ואת התסכול ואם זה היה קורה לי גם אני הייתי מתנהג באופן דומה.

אבל רכשת רכב מהחברה אז תהנה ממנו ותנסה ל"הוציא" מהחברה פיצוי מסוים כמו שנת אחריות נוספת או מספר טיפולים חינם ותסגור את הסיפור.

גם ברכבים מהחברה אין 100 אחוז ואם תחפש בעין קפדנית ליקויים תמצא בכל רכב ליקוי מסוים אם זה שריטה ואם זה ליקוי אחר אין רכב מושלם.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבין את הפחד שלך ואת התסכול ואם זה היה קורה לי גם אני הייתי מתנהג באופן דומה.

אבל רכשת רכב מהחברה אז תהנה ממנו ותנסה ל"הוציא" מהחברה פיצוי מסוים כמו שנת אחריות נוספת או מספר טיפולים חינם ותסגור את הסיפור.

גם ברכבים מהחברה אין 100 אחוז ואם תחפש בעין קפדנית ליקויים תמצא בכל רכב ליקוי מסוים אם זה שריטה ואם זה ליקוי אחר אין רכב מושלם.

היה דיבור על פיצוי. אני מעדיף להמנע מלהסכים על זה מכוון שהתנאים לקבלת הפיצוי דיי מבטלים את זכויותיי לפעול בעתיד באם יתגלו דברים נוספים.

פורסם

רכשתי אודי A1 חדשה. מייד שמתי לב לתקלה במגבר בלם. אחרי שבוע וחצי שחיכיתי למגבר בלם (לא היה את החלק בארץ, נעשה משלוח מיוחד מגרמניה) והכל כביכול תוקן פתאום שמתי לב לסטייה בהגה. חזרתי למוסך לכיווון פרונט...אחרי שכבר רמת האמון שלי בצמפיון מוטורס ירדה לרמות שפל ,ביקשתי את ספר התקלות של הרכב. קיבלתי מסמך תקלות, אבל הרגשתי שמשהו לא כשורה . אחרי כמה ימים אכן נאמר לי שגם הוחלפו צלחות בלם ממש ערב מסירת הרכב ושאין חובת דיווח ללקוח. בשלב הזה אני שואל את אנשי הפורום כיצד לעזעזל אני אמור להאמין למה שחברת הפרימיום צמפיון מוטורס אומרת לי ? איך אני מוודא שהחברה הזאת לא מעלימה מידע נוסף? הם מאד טובים בשירות אבל האמינות והמקצוענות זה לא נקודה חזקה אצלהם וזאת בלשון המעטה.

גם אני חושב שאתה פרנואיד חסר אמונה מסוג הלקוחות שהם פשוט "סיוט".

אכן עד כמה אחוזים מערך הרכב אין שום חובת דווח ללקוח ואם הרכב עכשיו תקין אז תהנה מהרכב ואל תחייה בפחד מה יהיה.

פורסם

אז מה קורה כרגע עם הרכב מבחינת הליקויים? הכל תקין? כי אני רואה שפרסמת אותו למכירה...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן עד כמה אחוזים מערך הרכב אין שום חובת דווח ללקוח ואם הרכב עכשיו תקין אז תהנה מהרכב ואל תחייה בפחד מה יהיה.

בסך הכל בן אדם רוצה לקבל תמורה מלאה לכספו (ותאמין לי הרכב הזה לא זול , כמו שאתה וודאי יודע). במדינות מתוקנות כמו ארה"ב בכלל לא הייתי צריך לבקש חובת דיווח...רק פה משום מה נתקלים בזה בכל התחומים: רכב, קבלני בניין ומה לא. וכשאתה שומע סיפורים כמו זה שפורסם באחד מערוצי הטלויזיה לא מזמן על יבואן JEEP שטוען שרכב חדש (לא אחד, היו מספר רכבים כאלה ועכשיו יש תביעה ייצוגית בעניין) שהחליד זה תקין מבחינתו, אתה עדיין חושב שהפרנוייה שלי לא מוצדקת?

פורסם

אנא קרא את מה שסומן באדום:

חובת דיווח

נזקים שאינם חייבים בדיווח

• כל חלק מושלם שהוחלף ברכב ומעוגן באמצעות ברגים או תופסנים/אוחזים, ואשר תהליך החלפתו אינו דורש התאמה, עיבוד או צביעה, ובתנאי שחלק מושלם זה יוחלף בחלק מושלם חדש-מקורי.
  • שריטה אחת על חלק אחד במרכב שאינה מתמשכת לחלק אחר סמוך (לדוגמא: מדלת לדלת באותו צד וכד'), שאינה בגג הרכב, ובתנאי שנצבעה נקודתית במיומנות מקצועית הולמת ועובי שכבת הצבע לאחר התיקון אינו עולה על 50% מעובי השכבה המקורית באותו רכב ולא נגרמה לרכב ירידת ערך, ואשר נבדקה ע"י המנהל המקצועי במוסך ואושרה בחתימת ידו.
  • תיקון שריטות בשכבת צבע הפגוש.

מסירת מידע לבקשת הלקוח

• על אף האמור בסעיפים דלעיל, אם ביקש לקוח תיעוד בקשר לרכב שרכש, ימסור היבואן את התיעוד המבוקש.
  • במקרה של חשש/חשד/תלונה כי מדובר בנזק שנגרם ותוקן בחו"ל, חלה חובה על היבואן, בתוך פרק זמן סביר, לבדוק את הנושא באמצעות פנייה בכתב ליצרן ולבקשו לבדוק האם נגרם נזק לרכב במפעל או בתהליך ההובלה. במידה ונתגלה כי הרכב ניזוק ותוקן בחו"ל, יחולו הוראות נוהל זה, לפי העניין.
  • במקרה של מחלוקת בין הצדדים יתאפשר ללקוח להזמין שמאי מטעמו.

ועל זה נאמר. כשר אבל מסריח

פורסם
בסך הכל בן אדם רוצה לקבל תמורה מלאה לכספו (ותאמין לי הרכב הזה לא זול , כמו שאתה וודאי יודע). במדינות מתוקנות כמו ארה"ב בכלל לא הייתי צריך לבקש חובת דיווח...רק פה משום מה נתקלים בזה בכל התחומים: רכב, קבלני בניין ומה לא. וכשאתה שומע סיפורים כמו זה שפורסם באחד מערוצי הטלויזיה לא מזמן על יבואן JEEP שטוען שרכב חדש (לא אחד, היו מספר רכבים כאלה ועכשיו יש תביעה ייצוגית בעניין) שהחליד זה תקין מבחינתו, אתה עדיין חושב שהפרנוייה שלי לא מוצדקת?
לגמרי אבל זה אופי שלך מול שלי ואני ואתה לעולם לא נראה את העניין הזה באותו עין.

יאללה לך תהנה מהרכב עד לקילקול הבא!

פורסם
היה דיבור על פיצוי. אני מעדיף להמנע מלהסכים על זה מכוון שהתנאים לקבלת הפיצוי דיי מבטלים את זכויותיי לפעול בעתיד באם יתגלו דברים נוספים.

אם מבטלים את הזכות שלך לפעול בעתיד אם יתגלו עוד ליקויים אל תאשר את הפיצוי אבל לדעתי פשוט תנסה להגיע עם היבואן לעמק השווה.

ושוב אני חושב שאתה צריך לשבת ולחשוב האם כדאי לך למכור את הרכב אם הוא תקין ולא לפעול מתוך אמוציות מובנות ככל שיהיו. (לדעתי אתה עושה טעות)

פורסם

בגלל זה למכור את האוטו?!

נדמה לי שעד 5% לא חייב דיווח, לאנשים עשו צביעה על שריטות ולא דיווחו, אצלך המצב עוד טוב.

תיקנו לך במסגרת האחריות, עכשיו הכל תקין.

סטייה בהגה אולי כי נכנסת לבור, עשו פרונט וזה נפתר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בגלל זה למכור את האוטו?!

נדמה לי שעד 5% לא חייב דיווח, לאנשים עשו צביעה על שריטות ולא דיווחו, אצלך המצב עוד טוב.

תיקנו לך במסגרת האחריות, עכשיו הכל תקין.

סטייה בהגה אולי כי נכנסת לבור, עשו פרונט וזה נפתר.

לא נכנסתי לבור. בקושי נהגתי ברכב. אולי יותר בכוון של החליפו צלחות ושכחו לעשות כיוון פרונט.

כבר הפסדתי יום עבודה על התקלה הראשונה, חצי יום על השנייה.

כן, כרגע הכל נראה תקין אבל בעניין של אמינות אין פשרות. וכן, אני רוצה להפטר מהרכב בכלל זה.

פורסם

מהחלפת צלחות לא נהייה סטייה.

אולי זה קשור להחלפת הבוסטר ניתקו את עמוד הגה ולא החזירו למקום והגה נהיה לא ממורכז.

אבל מה זה חשוב עכשיו הרכב כבר תוקן ונוסע יופי.

גם שהדישוושר מתקלקל וצריך לחכות בבית לטכנאי מפסידים יום עבודה או חצי יום. ביג דיל, זה קורה לכולנו ובשביל זה יש לנו ימי חופש לקחת או שמסתדרים עם מוניות עד שהרכב מתוקן.

רוב האנשים לא מקטרים יותר מידי.

פורסם
מהחלפת צלחות לא נהייה סטייה.

אולי זה קשור להחלפת הבוסטר ניתקו את עמוד הגה ולא החזירו למקום והגה נהיה לא ממורכז.

אבל מה זה חשוב עכשיו הרכב כבר תוקן ונוסע יופי.

גם שהדישוושר מתקלקל וצריך לחכות בבית לטכנאי מפסידים יום עבודה או חצי יום. ביג דיל, זה קורה לכולנו ובשביל זה יש לנו ימי חופש לקחת או שמסתדרים עם מוניות עד שהרכב מתוקן.

רוב האנשים לא מקטרים יותר מידי.

רוב אנשים מצביעים ביבי :) נו באמת, מה הקשר?

פורסם

גם אני לא ראיתי את זה אף פעם ושמחתי לשמוע שיש דבר כזה. בשבילי רק להוציא את הרכב לכביש הראשי כי אצלי לא מפנים שלג.

פורסם

במקרה גם אני בעלים של Audi, ויש לי כמה וכמה חברים בעלים של רכבי הקונצרן. אני לא מטפל אצל צ'מפיון כי הם יקרנים וכי אני סופר פדאנט לגבי הרכב שלי ורוצה לעמוד ליד המכונאי כשהוא מטפל בו, וזה אפשרי רק במוסכים קטנים.

ממה שאתה מתאר נשמע שנהגו בך בהגינות ובאדיבות, החליפו הכל לחלקים חדשים. אני גולש הרבה בפורומים של Audi באנגליה ובארה"ב וממה שקראתי שם הסוכנויות לא הרבה יותר טובות מצ'מפיון, יש תקלות ולקוחות לא מרוצים פה ושם.

מקריאת הפוסטים שלך אתה מצטייר בעיני כלקוח בעייתי, נקמן, שמנסה לנגח אותם בגלל שהטיפול בך לא היה מושלם. זו כמובן זכותך המלאה, אבל דרך פעולה זו תעלה לך ממון רב שיתבטא בהפסד על מכירת רכב חדש. לדעתי גם היבואנים האחרים לא יעמדו בדרישות שלך ואתה עלול להכנס למעגל קסמים.

קנית רכב שרצית בו, תיקנו לך את כל הבעיות, סע לשלום ותהנה מהרכב.

גילוי נאות: אין לי שום קשר לחברת צ'מפיון או למי מעובדיה. אני אפילו לא לקוח שלהם כרגע, מטפל במוסך פרטי שאינו מורשה יבואן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...