Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה כועס כי הם החליפו לך חלקים שהם חשבו שהם בעייתיים לחדשים ולא ידעו אותך?

אני כועס כי כאשר הצדדים מנסים להגיע להפשרה , ולהשאיר מאחור את כל מה שהיה וצד אחר עדיין מטייח. כן , זה מאד מכעיס אותי שהייתי חותם על מסמך חלקי בלי לדעת את כל התמונה. ואני עדיין לא יודע אותה לדעתי

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוב אנשים מצביעים ביבי :) נו באמת, מה הקשר?

גם אני הייתי כמוך, אבל למדתי להוריד את רף הציפיות שלי בבחינת "ברומא, נהג כרומאי". נכון, זה לא נעים ואפילו מצער, אבל ההתנהלות של צ'מפיון עדיין חוקית גם אם היא מגרדת את הגבול. החברה הישראלית צריכה לעבור עוד כמה וכמה משוכות של עידון על מנת ליישר קו עם מערב אירופה\צפון אמריקה.

על כל פנים, מוזר שהזכרת את סמל"ת לשלילה - הם כנראה היו נותנים לך שרות על רכב עממי יותר טוב משצ'מפיון נתנו לך על רכב יוקרתי. אם תקנה אלפא, אז בכלל..

:idea:
פורסם

עזוב, לא צריך התפתלויות בסגנון של "מה יהיה אם" "אני לא סומך על היבואן" וכו'.

תגיד שלא בא לך על האוטו, הוא כבר לא מוצא חן בעיניך וזהו, זה מספיק לגיטימי.

אף יבואן לא צדיק ,וגם "דלק" לא צדיקים ע"ע הטיפול בתקלות בגיר כפול המצמדים.

פורסם
גם אני הייתי כמוך, אבל למדתי להוריד את רף הציפיות שלי בבחינת "ברומא, נהג כרומאי". נכון, זה לא נעים ואפילו מצער, אבל ההתנהלות של צ'מפיון עדיין חוקית גם אם היא מגרדת את הגבול. החברה הישראלית צריכה לעבור עוד כמה וכמה משוכות של עידון על מנת ליישר קו עם מערב אירופה\צפון אמריקה.

על כל פנים, מוזר שהזכרת את סמל"ת לשלילה - הם כנראה היו נותנים לך שרות על רכב עממי יותר טוב משצ'מפיון נתנו לך על רכב יוקרתי. אם תקנה אלפא, אז בכלל..

אין לי בעיה. רק שלא יציגו את עצמם כ"יבואן פרימיום". אם הייתי יודע שזה ככה אולי באמת המצב היה אחר.

ציפיות גדולות = אכזבה גדולה

פורסם
עזוב, לא צריך התפתלויות בסגנון של "מה יהיה אם" "אני לא סומך על היבואן" וכו'.

תגיד שלא בא לך על האוטו, הוא כבר לא מוצא חן בעיניך וזהו, זה מספיק לגיטימי.

אף יבואן לא צדיק ,וגם "דלק" לא צדיקים ע"ע הטיפול בתקלות בגיר כפול המצמדים.

אני יודע מה שאני קונה ולכן הרכב עצמו הוא בדיוק מה שרציתי ועונה על כל הציפיות. אני פשוט לקוח שלא מוותר כשיש חוסר אמינות

פורסם

למה ציפית מ-"יבואן פרימיום"? שיחליפו לך את הרכב ל-R8 כי היתה בעיה בשני מכלולים, ועוד כאלה שממילא מוחלפים מעת לעת בגלל בלאי?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חברים אפשר להבין אותו הוא שילם ממיטב כספו הגיע להוציא את הרכב מהחברה וכבר באותו יום הרכב הושבת לשבוע במוסך זה די מקומם.

לפותח השרשור: אני כבר אמרתי לך את דעתי אל תפעל מתוך אמוציות אם הרכב תקין אל תמכור אותו ותתחיל ליהנות מהרכב ואל תחשוב יותר מידי אם הרכב יתקלקל בעתיד.

פורסם
למה ציפית מ-"יבואן פרימיום"? שיחליפו לך את הרכב ל-R8 כי היתה בעיה בשני מכלולים, ועוד כאלה שממילא מוחלפים מעת לעת בגלל בלאי?

מקווה שזה לא יקרה לך , הסיפור שלי. ואם כן, מעניין אותי איך תתנהג

פורסם
חברים אפשר להבין אותו הוא שילם ממיטב כספו הגיע להוציא את הרכב מהחברה וכבר באותו יום הרכב הושבת לשבוע במוסך זה די מקומם.

לפותח השרשור: אני כבר אמרתי לך את דעתי אל תפעל מתוך אמוציות אם הרכב תקין אל תמכור אותו ותתחיל ליהנות מהרכב ואל תחשוב יותר מידי אם הרכב יתקלקל בעתיד.

כן, לך תבין. ואומרים שישראלים הם לא פריירים...מוזר

פורסם

רק לי מוזר עניין החלפת צלחות הבלימה ברכב שעוד לא נסע? למה החליפו? האם אלו החלקים היחידים שהוחלפו? ממש מסריח

פורסם
רק לי מוזר עניין החלפת צלחות הבלימה ברכב שעוד לא נסע? למה החליפו? האם אלו החלקים היחידים שהוחלפו? ממש מסריח

אמרו שיש חלודה...שההגה רעד בנסיעת המבחן...נשמע לא ממוקד ולא ברור באמת למה זה בכלל קרה שצלחות הגיעו לא תקינות + בוסטר לא תקין. לכן אני מניח שמשהו פה מריח לא טוב, בייחוד כשלא מספרים לך את זה גם כשאתה ממש מבקש לדעת את כל התיקונים שנעשו. למה להסתיר ??? אלא אם כן יש סיבה...

פורסם

במקומך הייתי דורש לקבל את פירוט התיקונים המדוייק של הרכב לפני שהוא בכלל הגיע לסוכנות, לך תידע מה קרה שם. לי אישית זכור שרשור על אודי a6 שהגיעה עם עיקום בשלדה ללא שום אזכור לתיקון, ברור שאין על מי לסמוך.

פורסם
במקומך הייתי דורש לקבל את פירוט התיקונים המדוייק של הרכב לפני שהוא בכלל הגיע לסוכנות, לך תידע מה קרה שם. לי אישית זכור שרשור על אודי a6 שהגיעה עם עיקום בשלדה ללא שום אזכור לתיקון, ברור שאין על מי לסמוך.

אם הם לא מוכנים להתחייב למסמך תיקונים אמיתי אז בית משפט יוציא את זה מהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...