Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את עזרתכם - הנה הדרישות. רכב אפס ק"מ (מליסינג, או חדש, הדגש על רכב שלא נסע). מחיר בסביבות 70,000 ש"ח. בהתחשב בטרייד אין על הרכב שלי בסביבות 12-17 אלף ש"ח, כלומר הוצאה של מקסימום 65,000 ש"ח.

רכב מיועד למשפחה עם שני ילדים בני 5,8. חווית "נהיגה" לא משמעותית כל כך, מולטימדיה כנ"ל. חשובה האמינות וגם קצת צריכת דלק.

שהרכב לא יהיה קטנטן , שיהיה בטוח לנסיעה(לפחות 4 כוכבים).

פיקנטו, ספייס סטאר וניסאן מיקרה באות בחשבון, אשמח לשמוע על המלצות.

פורסם

אם יש לכם שני ילדים כנראה שתרצו רכב גם עם תא מטען סביר. אם אתם מוכנים לקנות גם ידני ב 70k יש לכם גם את הפיאסטה

פורסם

אם ידני בא בחשבון, תבדוק את הדאצ'יה סנדרו - הרבה אוטו במעט כסף. מבוססת על פלטפורמת הקליאו דור קודם עם מנוע מודרני הקיים בקליאו הנוכחית ואשר אמור להיות מאד חסכוני. כמו כן, גם האבזור שלה מרשים ביחס למחיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על העזדה אבל הדרישה אוטומטי.ובעניין מקום בבגאז" לא קריטי יותר חשוב נוחות ברכב עצמו, בתא מטען לא מעמיסים כמעט כלום

פורסם

במחיר הזה, קיימות 2 אופציות יד ראשונה 0 ק"מ - ספייסטאר או פיקנטו. לספייסטאר יתרון במרחב תא הנוסעים, תע המטען והיא הרבה יותר חסכונית בדלק. מאידך, הפיקנטו מרגישה איכותית יותר ומלוטשת יותר. תבדוק ותחליט מה אתה מעדיף.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שהרכב לא יהיה קטנטן , שיהיה בטוח לנסיעה(לפחות 4 כוכבים).

פיקנטו, ספייס סטאר וניסאן מיקרה באות בחשבון, אשמח לשמוע על המלצות.

מצחיק שאתה כותב "שהרכב לא יהיה קטנטן", ואז משפט אחר כך כותב "פיקנטו". הפיקנטו קטנטנה, נקודה.

לשאלתך, הפיקנטו קטנה מידי וגם לא ממש חסכונית בדלק. נשארנו עם מיצובישי ספייס סטאר וניסאן מיקרה. שתיהן בסדר. תעשה סיבוב על שתיהן, תראה מה יותר מתאים לך ותקנה. שתיהן אמינות וחסכוניות בערך באותה מידה, ככה שזה כמו לבחור בין מיץ תפוזים של תפוזינה למיץ תפוזים של פריגת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחלה, המון תודה על העצות לגבי הפיקנטו אשתי אהבה ונסעה על אוטו של חברה שלה ואמרה שזה לא פצפון. אני לא ניסיתי אבל לפי הטענות הוא באמת קטן מדי. אנסה את המיקרה והספייס ואחליט.

פורסם

לטובת המשפחה - או להגדיל את התקציב או לרכוש יד שניה. בשביל משפחה של 4 אנשים - והילדים שלך יהיו גדולים (פיזית) מהר מאד - יש צורך בלפחות סופרמיני, או "משפחתית קטנה" (שהיא בעצם משהו בין סופרמיני עם תא מטען נפרד למשפחתית עם תא נוסעים קצת מקוצר).להוביל 4 אנשים ברכב מיני מטריד אותי לא כל כך מבחינת נוחות ,אלא בעיקר מבחינת בטיחות, שכן לרכבים אלה אין שום כושר ספיגה בפגיעה מאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי שום רכב מיני לא יתאים לכם. אם אני מבין נכון מדובר לא ברכב שני במשפחה אלא ברכב הראשון. המיני לא יהיה נוח לנהיגה בין עירונית כאשר כל המשפחה בתוך הרכב.

אני לא אומר משפחתי אבל סופר מיני לפחות חייבים.

סופר מיני חדש אוטומט ב- 70K אין.

לדעתי מה שיכול להתאים לכם זה רכב שנרכש מליסינג עם 00 קמ' 2014 וכעת מוצע למכירה.

הכי נפוץ זה מאזדה 2 ו I20 שנרכשו ב- 78-83 K וכרגע יש מודעות ביד 2 סביב 70.

מקבלים רכב כמעט חדש שלא עבר אפילו 10-15K במחיר די אטרקטיבי. החסרון כאן שאתה תהיה יד 3.

ברור שצריך לחפש בזהירות אבל מדי פעם מופיעים אקזמפלרים מעניינים בעיקר ע"י האנשים שלא עומדים כלכלית בהחזר ההלוואות שלקחו. (ראה שירשורים של אנשים שקונים רכב חדש ללא הון עצמי).

פורסם

שוב תודה, האם המיקרה והספייס סטאר לא נמצאות בקטגוריה של קצת מעל המיני ? קחו בחשבון שפיזית המשפחה יחסית קטנה (משהו בגנים שלי ושל אשתי ...), כך שהילדים לא תופסים המון מקום. אפס ק"מ על הניסאן 2014 זה משהו בסביבות 75,000 , והמיצובישי עוד פחות ועם מה שאקבל על הרכב שלי זה בתקציב. האם ההבדל בינן לסופר מיני "אמיתי" הוא כל כך גדול. ואם כן על מה מומלץ?

פורסם (נערך)

הספייס והמיקרה הם בין מיני לסופר מיני.

אם אין צורך ב 2 עגלות תינוק תא המטען שלהם יספק וגם גם מהרווח מאחור בטח לילדים.

זה הסיקור שלי לספייס סטאר שרכשתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533615-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-CVT-חוויית-קניה-וסיקור-וידיאו-שלי

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב שהדגמים של עכשיו נמכרים אפילו יותר מאובזרים,צג מגע גדול יותר,שליטה מההגה,בקרת אקלים,בקרת שיוט ויכול להיות עוד כמה דברים שכחתי,תבדוק אם גם ב יד1 0 ק"מ הרכבים כבר משודרגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמנם מיקרה אולי נחשבת בין מיני לסופר מיני, אבל בת'כלס היא לא כזאת רחוקה מהפיקנטו וה-i10. אם אתם באמת מוכנים לכזה גודל, אני חושב שכבר עדיף דווקא את הפיקנטו. היא יותר אמינה ובטיחותית וגם מגיעה עם אחריות של 7 שנים, שזה משמעותי...

• תוכן חדש...