Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאלו ששכרו דירה ואוהבים לנסות להכין שטויות.

אז בא לי על בייקון עם חביתה משהו פשוט ונחמד לערב / בוקר.

אני צריך משהו מיוחד חוץ ממחבת + בייקון וביצים? כל מה שאני מוצא ברשת הופך אותי לשף סטפן

תודה לכופרים :)

Opel Adam S 2017

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צריך רק בייקון. מטגן אותו בלי שמן או חמאה. הוא מעצמו יוציא המון שומן, עד שהוא נהיה קריספי.

לגבי הביצה זה כבר יותר קשה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אשתי מכינה חביתה כזאת לעתים רחוקות. זה אכן כפי שציינת, אין משהו מיוחד.

אישית אינני מקפיד על כשרות, אני פשוט נמנע מלאכול את זה כי הערכים התזונתיים של זה הם, איך לומר בעדינות... לא משהו, ואני משתדל לשמור על עצמי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מסיק שאתה (אלעד) חושב שהיום אתה יפה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

בייקון במחבת חמה בלי כלום. בינתיים הכן תערובת של 2 ביצים, מלח, פלפל וקצת חלב [ממש טיפה]. זה הופך את החביתה לאוורירית. משם אני מאמין שתסתדר.

בתיאבון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחבת חמה אבל לא מידי. חום בינוני-נמוך ולתת לזה את הזמן שלו.

אם המחבת חמה מדי הבייקון ישרף לפני שהספיק להגיר את השומן שאמור לטגן אותו ולהפוך אותו לפריך.

עריכה:

אנשים, בייקון זה לא כשר! מה עם קצת התחשבות? תעשו מה שאתם רוצים בבית אבל אל תדברו על זה בפורום ציבורי שיש בו אנשים שנפגעים מזה!!!1!!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצטרף לקריאתו הנירגשת של ^.

מה הקטע שלכם, להכין בייקון שזה בשרי, ואז חביתה עם חלב?

קצת התחשבות. עוברים כאן מתפללים בדרך לבית הכנסת!

לשעבר:

פורסם

אחחח, בייקון.... לא נראה לי שיש בעולם אוכל שלא הופך לטעים יותר כשמוסיפים לו בייקון.

דרך אגב, אם יש לך ביטוח חיים, תסתיר מהם את הדברים האלו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לטגן בייקון על מחבת יבש (ייצא לך מספיק שמן מהבייקון עצמו), עד שייקבל גוון מוזהב ויקטן במימדים (אבל שלא יהיה יבש).

לאחר מכן, באותו השמן לטגן שתי ביצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה אני מבקש בחנות בשביל לקבל חתיכת בשר מתאימה?

פעם אחרונה שביקשתי נתח להכנת בייקון יצא משהו בלתי אכיל בעליל.

פורסם

עריכה:

אנשים, בייקון זה לא כשר! מה עם קצת התחשבות? תעשו מה שאתם רוצים בבית אבל אל תדברו על זה בפורום ציבורי שיש בו אנשים שנפגעים מזה!!!1!!

כנראה שאצא "ילד", אבל אתה ציני, נכון? (רבאק, יכולת להוסיף אייקון של סמיילי).

הפורום ממומן על ידי ש"ס? :)

פורסם
מה אני מבקש בחנות בשביל לקבל חתיכת בשר מתאימה?

פעם אחרונה שביקשתי נתח להכנת בייקון יצא משהו בלתי אכיל בעליל.

כנראה שקנית בחנות הלא נכונה...

בטיב טעם, על השלט הקטן שנעוץ בחתיכה כתוב פשוט "בייקון" (יש כמה סוגים. אני אוהב את זה של מזרע).

אל תיקח נתח. קשה לפרוס לבד בבית כמו שצריך. תבקש שיפרסו לך עובי בינוני. דק מידי נמס לגמרי במחבת. עבה מידי לא נעשה טוב ונהיה מסטיקי ומגעיל.

מהנסיון שלי (בטיב טעם הרצליה ועמק חפר), העובדים במעדניה יודעים לבד איך לפרוס ולא צריך לומר להם כלום.

בהרצליה, סבטלנה גם מסדרת לי את הפרוסות בין ניירות ככה שהן לא נדבקות ולא מתקלקלות מהר.

וואללה הרגתם אותי.

נהייתי רעב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...