Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילכו קיבינימט מי-עדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20 שנה אנחנו לקוחות שלהם בבית ובעסק אבל בשנה האחרונה זה כבר הפך להיות בלתי נסבל.

תמיד חסרים כדים,לא מגיעים במועד שנקבע,הרבה פעמים קיבלנו כדים פגומים והשליחים די אהבלים. נמאס.

מה אתם מציעים כחלופה?-בינתיים רק לבית.

תמי 4 אני שולל על הסף כי אפילו מקריאה בפורום אני רואה שלא חסר בלגן גם איתם.

המים בטבריה מהברז לא משהו בכלל אבל עדיין המון אנשים שותים פה מי ברז דרך ברי מים,מסננים ודומיהם.

חשבתי על חברת נביעות,איך הם?

תודה לעוזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנו יש נביעות,בנתים אין תלונות,תמיד באותו יום ואותו מספר כדים

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנו יש תמי 4 מספר חודשים. היו 2 תקלות שתוקנו, ביקשנו להחליף, החליפו לחדש, בינתיים הכל סבבה.

אצל דודתי אותו מכשיר כבר 3 שנים - אפס תקלות.

רק מראה שיש ויש.

בכל מקרה, השירות שלהם סבבה - לפחות מנסיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

בעבר היה לי נביעות ועזבתי אותם בגלל השירות הגרוע (לא עונים לטלפון, מחייבים על דברים שלא היו, מבטיחים זיכוי ולא מקבלים וכו').

עברתי למי עדן ומאז אני מבסוט (כבר כמעט ארבע שנים).

מוזר לי הסיפור שלך כי אני מאוד מבסוט מהשירות שלהם ועוד לא נתקלתי בבעיה כלשהי שלא ניתן לה פתרון מיידי לשביעות רצוני.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

קנה כל בר מים שאינו תמי4 (סתם מוצר של תאגיד דורסני וכוחני שמנקנק אותך במחירי הפילטרים) עפ"י המלצתו של ברווז שבטח עוד מעט יגיב כאן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל מי שרוכש מי עדן/נביעות:

אתם מבינים שאתם משלמים כסף על מים ששייכים לכם?

אלו מי גשמים, שירדו בשטח המדינה שלכם. ורק בגלל שמישהו קנה את השטח הזה, לא אומר שצריך לשלם לו אקסטרה כסף על אריזה יפה.

הגיע הזמן שתעברו למי ברז מסוננים.

זיו,

שחושב להקים חברת "אוויר עדן" - אוויר בבקבוקים הישר אליכם הביתה.

פורסם

צריך לעבור אבל ברגע שיש מחסום אפילו הכי קטן (אמא שטוענת שמי עדן זה הדבר הכי טעים שיש אבל בעצמה מתפנקת על סאן בנדטו),המעבר הזה נבלם.

בכל מקרה אני מבין שנביעות זה אחד לאחד כמו מי עדן אבל אני רואה שהדעות מתחלקות לכאן ולכאן.

אם הייתם צריכים לקנות בר מים,של איזה חברה הייתם קונים?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קנה בר מים, אבל תוסיף מערכת סינון,

שהסינון יהיה ע"י המערכת ולא ע"י הבר.

פילטר של כל בר מים הוא לא מספיק,

ואם אתה רוצה מים בטעם ורמה של מי

עדן, חובה סינון רציני יותר.

גם התחזוקה פשוטה מאוד,

פעם בשנה מחליפים את הפילטרים

שלה, עניין של רבע שעה ו 150-200 ש"ח,

וסגרת את הפינה עד לשנה הבאה.

פורסם
כל מי שרוכש מי עדן/נביעות:

אתם מבינים שאתם משלמים כסף על מים ששייכים לכם?

אלו מי גשמים, שירדו בשטח המדינה שלכם. ורק בגלל שמישהו קנה את השטח הזה, לא אומר שצריך לשלם לו אקסטרה כסף על אריזה יפה.

הגיע הזמן שתעברו למי ברז מסוננים.

זיו,

שחושב להקים חברת "אוויר עדן" - אוויר בבקבוקים הישר אליכם הביתה.

משלמים גם על נוחות,תמיד יש מים קרים וחמים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואחר כך מתלוננים על יוקר המחיה...

יש נוחות (למשל, מים זורמים או אסלה)

ויש מותרות. שליח שמביא לכם מים (זה נשמע טפשי כשמנסחים את זה ככה)

זה מותרות מהסוג שמתאים יותר לדיקטטורים אפריקנים ולא למעמד בינוני ממוצע.

בקיצור, בילבלו אתכם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה?

נכון שזה מותרות,אבל זה לא מחיר מוגזם או שירות יוצא דופן.

פורסם
בעבר היה לי נביעות ועזבתי אותם בגלל השירות הגרוע (לא עונים לטלפון, מחייבים על דברים שלא היו, מבטיחים זיכוי ולא מקבלים וכו').

מרשים... אנחנו עם מי-עדן (לא נביעות) וסובלים בדיוק ממה שאתה מציין. הדרך היחידה להשיג מענה אנושי במי-עדן היא לפנות בזעם לדף הפייסבוק שלהם. והפאשלות, הו.. הפאשלות. אנחנו די קרובים לסיים את הרומן איתם ולחזור לשישיות מים. הכי טוב, הכי מבוקר.

• תוכן חדש...