Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילכו קיבינימט מי-עדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בהחלט אמור להיות מוצר חשמלי שאתה פשוט מחליף בו פילטרים,

רק שהרבה אנשים מפחדים מההתעסקות - אותם אנשים שלוקחים ליסינג כדי לא להתקע או להיכנס למוסך או להעביר טסט.

על זה מבוסס רוב הרווח של חברות ברי המים (והליסינג, והביטוח).

היום קייימת נישה עסקית של מתן שירותי פרימיום לעשירים, הבעיה מתחילה כשגם העניים רוצים ליהנות מהשירות הזה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום אני קונה מים בשישיות בקבוקי 1.5-2 ליטר. רוצה מים קרים? שם בקבוק במקרר. רוצה מים חמים? ממלא קומקום.

לא מבין את הקטע של הבקבוקים. מי ברז יעשו את העבודה באותה מידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגלות לכם סוד?

אני עובד במפעל שמייצר תרופות, ובין היתר, עושים שם מעקב קפדני על המים שמגיעים למפעל.

ומכיון שיש גישה לכול הציוד והאמצעים המתאימים לבדיקת מים, אז רצו לעשות ניסוי ולבדוק מה כמות החיידקים בתמי 4(עם מסנן UV,פחם ושאר החרטא) לעומת מי ברז של מקורות.

אני חושב שתופתעו מאוד לשמוע שספירת החיידקים ב-2 סוגי המים, הייתה זהה

פורסם

בגלל זה אני אומר לכל אחד ששוקל בר מים להוסיף

מע' סינון, רצוי 4 שלבים, ואז אתה מקבל סינון אמיתי,

ולא את החארטה של הפילטר המסכן בתמי 4 או כל בר

מים אחר.

לגבי כל אלה שקונים את בר המים עם התחייבות לחברה

זו או אחרת, אני באמת לא מבין למה?! הרי יש אחריות

לשנה הראשונה על כל מכשיר, ואח"כ אם מתקלקל, מה

הבעיה להזמין טכנאי כמו כל מכשיר אחר?

ההפרש הוא עצום מבחינת עלות, בחישוב של 3 שנים זה

סכום לא מבוטל, והכי מצחיק שזה למוצר נחות מבחינת

הסינון, לעומת מע' סינון ובר מים שנרכש עצמאית.

פורסם
לא מבין את הקטע של הבקבוקים. מי ברז יעשו את העבודה באותה מידה.

מי הברז אצלי בבניין מלאי אבנית, ויש להם טעם איום. פילטר עושה אותם מרים משום מה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברת "לופטגעשעפט" הגתה את הרעיון כבר לפני 30-40 שנה. פחיות אויר מארץ הקודש (במבנה דמוי קופסת סרדינים) נמכרו כאן בשנות ה-70 עם אזהרה חמורה לא לפתוח את הקופסא, שמא תוכנה יתקלקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק היום אבי שאל אותי אם אני מעוניין שישלח כמה פחיות כאלו, בשביל הילד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

המים בטבריה מהברז לא משהו בכלל אבל עדיין המון אנשים שותים פה מי ברז

זה כנראה מסביר למה הטבריינים מתנהגים כמו טבריינים ולמה העיר נראית כמו שהיא נראית.

פורסם

גם נכון,יש להם אבנית במוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

דיברתם על הזמנת טכנאי פרטי לתיקון התמי4, מי בעל המקצוע שמתקן בר מים? טכנאי מקררים? מכונות כביסה? יש טכנאים יעודיים של בר מים?

ובמידה וכן, האם לטכנאי פרטי יש חלפים לתמי4?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי לתמי4/אלקטרה יהיה קשה למצוא טכנאי פרטי, כיוון שאלה ברים שנמכרו על ידם, ואין יותר מידי אנשים שיש להם

מכשיר, ואין להם שירות עליו, ואם כבר יש כאלה, המכשירים שלהם ישנים מידי, ובד"כ לא שווים תיקון.

לדעתי מראש לא שווה לרכוש מהם בר מים, אלא לרכוש אחד באופן פרטי, ואז יש לך עליו שנה ראשונה אחריות,

ואח"כ אני מניח שלכל מותג תמצא כבר טכנאי שיתקן אותו.

אני מניח שהברווז יוכל לתת יותר פרטים על זה, אבל נראה לי הוא בעונת הנדידה.

פורסם

מצד שני, אין כבר אחריות וההצעה הכי זולה שלהם כרגע עומדת על 58 ש"ח למכשיר לחודש כולל אחריות וסננים (פעם בשנה פילטר ופעם בשנה פילטר+נורת UV).

זה לשני המכשירים לשנה 1400 ש"ח, נשמע לי הזוי.

אני לא אעשה את זה ואתמודד עם התיקונים כשיבואו.

את הסננים אני גם ככה יכול לקנות בזול דרך חבר שעובד בשטראוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...