Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסופו של דבר הכל מגיע, במוקדם או מאוחר. הזמנתי המון פריטים ולפעמים המתנתי מעל חודשיים. עוד לא קרה שלא קיבלתי פריט ומאז שגיליתי את איביי לא יצא לי לפתוח אפילו קייס אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול לומר שמשום מה רק דברים שהזמנתי עם משלוח בתשלום הגיעו אלי, וגם זה לאחר זמן מה יחסית

ההדגשה איננה במקור.

הבנתי אותך היטב.

אני אומר שמחיר המשלוח אינו פקטור (לטענה שלך), כי בסה"כ המוצר עולה לך את סכום עלות המוצר + המשלוח - וזה מה שהמוכר משלשל לכיסו (ואם דמי משלוח הם יקרים, דוגמת 90 ש"ח לחוברת דקיקה - אז המוכר "מרוויח" עליך גם בדמי המשלוח).

אז מה קשור משלוח חינם להגעת/אי הגעת המוצר - לא הבנתי.

alfa 156 2.5.

פורסם

הדואר הסיני דפוק בלי כל קשר לדואר ישראל.

גם לסינגפור הגשומה לפעמים לוקח משלוח מסין חודש וחצי עד חודשים!

בלי כל קשר, סוללות חליפיות סינית הן תמיד, תמיד, תמיד זבל!

חבל על הכסף שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כבר קרו לי מקרים בהם הפריט שנשלח פשוט לא הגיע.

המדיניות של איביי השתנתה ואפשר לפתוח את הקייס עד 30 יום מהיום האחרון של המשלוח המשוער ולא 45 יום מיום הקניה כפי שהיה בעבר.

המוכרים מהמזרח לא מתחייבים על זמן משלוח של שבועיים אלא של חודש-חודש וחצי.

כלומר, היום ניתן לחכות יותר זמן לפני שצריך לפתוח קייס.

פתיחת קייס לא פוגעת בדירוג המוכר במידה והקייס נסגר ללא התערבות של איביי.

פורסם (נערך)

(לא קראתי את התגובות)

פעם הייתי מחכה אפילו חודש אחרי המועד המשוער כדי לפתוח CASE.

הבעיה היא שלא תמיד אני זוכר לפתוח אותו ואחרי 60 יום (אני חושב) אי אפשר לפתוח קייס.

גם קרה ששילמתי על מוצרים ולא קיבלתי אותם בסוף.

לכן לאחרונה פיתחתי שיטה חדשה.

יום לאחר המועד המשוער אני פותח CASE רק כדי להיות שקט.

אני בדרך כלל מציין בהודעה שאני עדיין רוצה את המוצר ומוכן לחכות.

כמובן שהמוכר מקבל פידבק חיובי עם דירוג של 5 כוכבים כשהמוצר מגיע.

עד כמה שאני יודע קייס שנסגר ולא הצריך התערבות של EBAY עצמם לא פוגע במוכר.

ככה שהמצפון שלי נקי :-P

כמובן שיש מוכרים שגם אחרי שעברה התקופה שאתה יכול לפתוח CASE עדיין מוכנים לשלוח שוב ללא תוספת תשלום.

אני בהתכתבות מתמשכת עם מוכר שטוען ששלח לי 4 חבילות (אותו מוצר הכוונה) עד היום אבל אף אחת מהן לא הגיעה.

אולי אני נאיבי אבל אני מאמין לו משום מה.

למרות שמוזר שמחודש מאי עדיין לא הגיעה אף חבילה.

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

פורסם
ההדגשה איננה במקור.

הבנתי אותך היטב.

אני אומר שמחיר המשלוח אינו פקטור (לטענה שלך), כי בסה"כ המוצר עולה לך את סכום עלות המוצר + המשלוח - וזה מה שהמוכר משלשל לכיסו (ואם דמי משלוח הם יקרים, דוגמת 90 ש"ח לחוברת דקיקה - אז המוכר "מרוויח" עליך גם בדמי המשלוח).

אז מה קשור משלוח חינם להגעת/אי הגעת המוצר - לא הבנתי.

חולגי.. כתבתי "משום מה" גם בתחילת המשפט כפי שזה אומר - שאינני יודע מדוע משלוחים שכוללים בתוכם דמי משלוח הגיעו אלי יותר מהר מאשר מוצרים עם משלוח חינם

למה זה? אין לי מושג! אז אולי זה לא נכון, אבל כתבתי שכך המקרה אצלי.

זה שהוא מרוויח עלי אני בטוח, ואני יודע, כי אם המוצר מופיע במקום אחד בלי משלוח במחיר יקר, ואז במקום אחר במחיר זול ומשלוח יקר ידוע לי לאן הולך הכסף הזה.

בכל אופן בנוגע לקייסים, הכי עדיף להגיע לימים האחרונים ואז לפתוח CASE.

Opel Adam S 2017

פורסם
הדואר הסיני דפוק בלי כל קשר לדואר ישראל.

גם לסינגפור הגשומה לפעמים לוקח משלוח מסין חודש וחצי עד חודשים!

בלי כל קשר, סוללות חליפיות סינית הן תמיד, תמיד, תמיד זבל!

חבל על הכסף שלך.

אין ספק ששני דפוקים - זה יותר מדיי !

(דואר ישראלי + דואר סיני).

בנוגע לאיכות סוללות - אז הזמנתי פעם, ממוכר מאנגליה (פידבקים טובים), סוללה מקורית שהיתה ח*א ! (יותר גרועה מזו הקודמת).

אז לא הייתי פוסק נחרצות לגבי סוללה סינית (רציתי רק לנסות, ואשמח להיות כמובן מופתע לטובה).

בקשר למקרה דנן - אחרי שהמוכר שאל אותי אם אהייה מוכן להמתין 5-7 ימים להגעת המוצר - השבתי בחיוב (אימצתי חלק מדיעותיכם, לפחות של המתונים...:wink:).

פידבק - הוא לא יקבל בשלב זה כלל (כי ייתכן שזה יהיה הנשק היחידי שיישאר לי, במידה ולא יהיה ניתן לפתוח קייס).

אם נחייה - גם נראה.

alfa 156 2.5.

פורסם

נורא פשוט.

1. משתדל לא לקנות מסין אלא מאנגליה, גרמניה וארה"ב.

2. כשמתקרב המועד האחרון לפתוח case פונה למוכר ומבקש ממנו לקבל אסמכתא (צילום קבלה על מסירת המשלוח). במידה ומגיב בצורה הוגנת, ממתין בסבלנות.

3. מוכר שלא מגיב, אני פותח case. כשאתה פותח, איביי רואים את ניסיונות ההתקשרות שלך מול המוכר.

לאחרונה החזירו לי כסף שעה אחרי שעשיתי escelate.

כמובן, שאם מוצר יגיע אחרי שכבר קיבלתי החזר כספי אחזיר למוכר את כספו. קרה לחבר שלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני ממתין עד היום הלפני אחרון לפתיחת קייס, אם עדיין לא הגיע פותח קייס וכותב שזה לצורך הארכת הזמן, המוכרים בד"כ כותבים להמתין בבקשה, ממתין עד לכשבוע לפני סגירת הקייס אוטומטית ואז מתחיל לשלוח הודעות למוכר ולראות מה קורה.

פידבק כמובן רק כשהמוצר הגיע ונבדק שעובד תקין!

אני אגב גם כן לא קונה מסין אלא מהונג קונג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אשמח לעצתכם בנושא אחר

קניתי מוצר לפני 5 ימים, המוכר עדין לא שינה את הסטטוס לSHIP ,כאשר שלחתי לו מייל הוא טען שהוא שלח את זה בבוקר ועד לא היה בבית לעדכן את הסטטוס.

הוא אמר גם שהוא יישלח לי את המספר מעקב בהמשך היום.

מאז עברו כמעט יומיים ושום דבר לא השתנה , שלחתי לו מייל נוסף ואין מענה.

מה אתם הייתם עושים? (עם התנועת ידיים של חיים הכט)

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

באיביי אני פותח ממש לקראת הסוף... אם זה משהו במחיר משמעותי.

לעיתים אני יכול לשלוח הודעה למוכר במקום קייס ומעדיף את זה במקום.

לעיתים זה באמת הדואר ולא המוכר, כי לא קונים מסתם מוכרים אלא מנסים לקנות ממי שאמין אז לא מצפים לבעיות.

בדיוק הזמנתי החודש סוללה למחשב נייד, התלבטתי אם לקנות מסין או מארה"ב ששם יקר יותר ב-30-35 שקלים.

העדפתי ארה"ב רק בגלל עניין השילוח.

הזמנתי את המוצר ב-02.11.14. ב-04.11 המוכר שלח את המוצר, להלן המידע אודות המעקב:

D6tDffF.jpg

כלומר לאחר 3 ימים (מיום ההזמנה) החבילה בארץ.

כעת נראה כמה זמן החבילה תתעכב בדואר ישראל.

פורסם (נערך)

רכשתי עד היום בין 30-40 מוצרים דרך Ebay. כולם הגיעו, גם ממוכרים סיניים. לא נדרשתי לפתוח case.

לעומת זאת, רכשתי דרך אתר פרטי נעליים מיוחדות לחמותי מאתר סיני שמסתבר שמוכר זיופים. שילמתי באמצעות PayPal. כמה שעות לאחר קבלת הכסף קיבלתי מייל שמודה לי על הרכישה, ומודיע לי שהמשלוח יבוצע תוך 24 שעות, ומבקש שאחכה בסבלנות כי משלוחים מסוג זה לוקחים שמן.

חיכיתי חודש. יצרתי קשר עם המוכר. לא התקבלה תשובה. יש לי עוד 15 יום כדי לפתוח תלונה באמצעות Paypal.

אחרי שבוע פניתי שוב למוכר, שוב לא התקבלה תשובה.

פתחתי תלונה, העברתי להם את ההתכתבות עם המוכר וציינתי שמעבר לכך, גם לא קיבלתי אישור משלוח.

הם מבקשים לתת למוכר חודש להגיב. כמובן שלא הגיב. יומיים אח"כ חזרו אלי מפייפאל והודיעו לי שפסקו לטובתי, והכסף יוחזר לחשבוני תוך 5 ימי עסקים.

לכן, גם אם לא רכשתם מ-Ebay, אבל שילמתם ב-payPal, אתם גם מוגנים.

העדפתי ארה"ב רק בגלל עניין השילוח.

הזמנתי את המוצר ב-02.11.14. ב-04.11 המוכר שלח את המוצר, להלן המידע אודות המעקב:

כלומר לאחר 3 ימים (מיום ההזמנה) החבילה בארץ.

כעת נראה כמה זמן החבילה תתעכב בדואר ישראל.

שים לב שהמשלוח היה באמצעות usps וכנראה בתשלום. יתכן שההפצה גם לא דרך הדואר?

גם אני רכשתי ב-Ebay מוצר מארה"ב (מחזיק לסמארטפון/gps), שנשלח ע"י usps. תוך 5 ימים המוצר יצא מארה"ב. בדקתי הבוקר באתר הדואר לפי מספר המעקב המקורי, ומצויין שם ש"החבילה הגיע מארה"ב ב-4/11/2014". כך שאני לא בטוח מי המפיץ לנמען.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...