Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה - כך היה.

הוזמנה סוללה לפלאפון (ממוכר בסין). נשלח לטענתו ב-30/9. התאריך המשוער להגעה פג (העיקר רוצים feedback...).

אני כותב לו: "הפריט לא הגיע. מה אתה חושב שאני צריך לעשות ?"

תשובתו: תאשר לי שזו כתובתך, אל תדאג, אחרי אישורך - אציע לך פתרון טוב..."

שולח לו עכשיו: "בוודאי שנכונה".

(במאמר מוסגר, אומר, שכשרכשתי את הסוללה, צויין ב-EBAY כי המוכר כן שולח לישראל. דבר זה השתנה בזמן ההמתנה לסוללה ועכשיו הוא אינו שולח לישראל).

 

מה אתם הייתם עושים במקרה כזה ? (פריט לא הכי יקר, בעייתיות במשלוחים מסין - ידועה, דואר ישראל דפוק - ידוע גם, גם המוניטין שיצא לרוכש הישראלי - גם לא הכי הכי...)

לפתוח case או לא לפתוח case - זו השאלה.

שאלה נוספת - עד כמה זמן ממשלוח הציוד, ניתן לפתוח case ? (אל תשלחו אותי לקרוא את תקנון EBAY. זה פשוט יעייף אותי :puppydoge)

alfa 156 2.5.

  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא הייתי ממהר לפתוח קייס. היו לי הזמנות שקיבלתי אחרי חודשיים !! או אפילו יותר, מסין, והיו זמנים שהייתי מקבל תוך 3 שבועות..

 

הוא לא אשם בשביתת הדואר ובבלגן שלנו בארץ!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לאחרונה (כמה חודשים) הפסקתי לפתוח קייסים, אני מאמין יותר למוכרים מאשר לדואר ישראל, גם אם הדבר דורש הפסד של כמה דולרים.

פורסם
עד כמה זמן מקסימום (ממשלוח הציוד) ניתן לפתוח case ?

45 ימים.

 

אישית, הפסקתי להזמין ממוכרים סינים באיביי, מערכת דואר מסורבלת אצל השולח ומערכת מסובכת אצלנו, במקרה הטוב החבילה התעכבה, במקרה הפחות טוב היא נעלמה לה.

משלוחים מהונגקונג מגיעים בזמנים סבירים ומהווים תחלופה ראויה לתעשייה הענפה בשנזן.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא פותח קייס על עיכוב. קרה לי שמוכר לא סימן בכלל ששלח את המוצר, אני תהיתי מה קורה ורציתי לשלוח תזכורת למוכר, פתאום אחרי כשבועיים החבילה פשוט הגיעה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

 Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

 

פורסם

גם אני לא, חבל ואחרי הכול זו באמת לא אשמתו.

פורסם

פותח גם פותח. שבוע אחרי המועד המשוער להגעה (הרחוק יותר). כמובן שלאחר התכתבות קצרה עם המוכר (הם תמיד רוצים לוודא כתובת, מושכים זמן. גם אם הם לא סינים), וכמובן לאחר שלא הגענו לשום הבנה.

 

אחרי 2 מקרים ממש מעצבנים שהיו לי בזמן האחרון, אני לא מוותר על האופציה הזו. מוכר אחד (קנדי), לא שלח את המוצר (מייקאפ כל שהוא שאימא שלי רצתה) במשך שבועיים, שלחתי לו "חבוב מה קורה?" - "אה סליחה, התכוונתי לשלוח לך הודעה, נשבר המוצר וזה היה אחרון במלאי בלה בלה בלה התכוונתי לשלוח לך הודעה". פה אמרתי לו "כסף חזרה או כסף חזרה". לא רוצה ממך כלום יותר.

 

מוכר שני, בריטי, שקרן בן אלף שקרנים - הזמנתי ממנו שקיות לשואב אבק, טען ששלח - שבועיים חולפים מהמועד הגעה המשוער ואין זכר לשקיות, והאבק מצטבר בנתיים. שולח הודעה "חבוב מה יהיה?", והוא בתורו לא עונה במשך כמה ימים, ואז מושך זמן עם הסיפור של כתובות, פה התעצבנתי, פתחתי קייס, והפלא ופלא, 3 דקות אחרי זה הכסף היה אצלי חזרה. הוא עוד מעז להמשיך לשקר שהוא שלח אפילו שוב פעם את המוצר. אבל איזה קטע, גם הוא לא הגיע. כשהזמנתי את המוצר שוב ממוכר אחר, גם בריטי, הגיע תוך 5 ימי עבודה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לאחרונה (כמה חודשים) הפסקתי לפתוח קייסים, אני מאמין יותר למוכרים מאשר לדואר ישראל, גם אם הדבר דורש הפסד של כמה דולרים.

+1

דואר ישראל לא מתפקד כבר חודשים. יש לי כמה דברים בדרך. אתמול הגיע הראשון אחרי עיכוב גדול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יכול לומר שמשום מה רק דברים שהזמנתי עם משלוח בתשלום הגיעו אלי, וגם זה לאחר זמן מה יחסית

כל שאר הדברים.. יש לי מגני מסך של HTC M7 שהזמנתי במיוחד, לקח להם חודשיים להגיע אלי.

ממה שהבנתי (אבא שלי אוסף את הדואר) יש עומס מטורף כל יום בדואר וזה לא זז שם.

 

גם אני משתדל שלא לפתוח קייסים כי הם לא אשמים, בסופו של דבר הם גם מפסיקים לשלוח לישראל בגלל כאבי ראש כאלו או אחרים של משלוחים / אבידות משלוחים של הדואר הכוכב שלנו.

 

אם זה משהו זול יחסית אני פחות מתאמץ, אם זה משהו יקר שכלל משלוח בתשלום - אני כן פותח

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב - איני מבין בכלל - מה הקשר של הגעת המוצר, למשלוח בתשלום או חינם ?

המחיר של המוצר הוא X, המשלוח עולה Y. בסה"כ - אתה תשלם את הסכום X+Y , זה ערך המוצר.

אתה רוצה לומר לי למשל, שמשלוח של חוברת (כריכה רכה, מידות דיי קטנות) של 50 עמודים צריך להיות 90-100 שקל ?! (זה לא ריאלי. זה רווח נטו של המוכר

וניתן לראות את חותמת הביול ע"ג המעטפה. המוכר מגלם את המחיר של המוצר איך שהוא רוצה. מחיר המשלוח יכול להיות חינם ומחיר המוצר 100 ש"ח, ומצד שני - מחיר מוצר יכול להיות 50 ש"ח ומחיר משלוח 50 ש"ח - אותו מוצר).

אני קיבלתי גם משלוחים שהעלות היא חינם (זו לדעתי ממש לא אינדיקציה ל"האם המוצר יגיע אליי או לא").

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

חולגי - לא נראה לי שהבנת מה כתבתי או שאני לא הסברתי עצמי נכון

 

הכוונה שלי שמשום מה רק משלוחים שהיו בתשלום משלוח הגיעו אלי, כל אלו של משלוח חינם טרם הגיעו, הסיבה? אין לי מושג.

אני כתבתי בכלל לפותח השרשור ששאל על כמה אנחנו פותחים CASEים על משלוחים מעוכבים, אז כפי שאמרתי, משלוח שכלל תשלום משלוח וסחורה יקרים יחסית אני כן פותח CASE

ומשלוחים זולים יותר כגון מגן מסך לטלפון ב 15 שקל (לעומת משלוח של ווקס לרכב ב 200) אני לא פותח CASE לפני ההגעה המשוערת, ואם במידה ומגיע ה 45 יום אז אני כן שולח הודעה למוכר או פותח CASE וזה תלוי.

לדוגמא עכשיו אני מחכה לדונגל לעכבר של לוג'יטק, עלה לי 30 ש"ח וטרם הגיע, לא פתחתי קייס אבל אני בשיחה עם הבחור שהבטיח לשלוח אחד נוסף במידה ונצטרך.

 

קצת הבנת אותי לא נכון נראה לי :)

 

 

בכל אופן הבעיה העיקרית זה הדואר, שלא עושה את עבודתו כמו שצריך מאבד חבילות ומעכב סחורה כמו שעשו לי עם כל מיני שטויות שהזמנתי לרכב (וחזרו לחו"ל), והרשימה לא תגמר אצלי ולא אצלכם.

יותר מעצבן מזה שהם גורמים להרבה ישראלים להתלונן באיביי על מוכרים - ואלו מחליטים שלא לשלוח לישראל..נתקלתי כבר בכמה כאלו שהיו שולחים והיום כבר לא. (גם פותח השרשור כתב זאת)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני כן פותח קייס במידה ועבר את תאריך המשלוח המשוער בכשבועיים וזאת על מנת שתהיה לי הגנה.

מרגע פתיחת הקייס יש 30 יום להגיע להסכמות עם המוכר ואני מראש מבקש ממנו שנמתין עוד ונראה אם המוצר יגיע בדואר באיחור אופייני.

פורסם

אני לא פותח קייס רק לכסתח לפני שיעברו ה45 יום.

אני לא פותח קייס אם המוכר התחייב לשבועיים ועבר חודש, מהסיבה הפשוטה שזה לא תורם בכלום וסביר מאוד להניח שזה בגלל הדואר חרטא שיש לנו בארץ, וגם אם לא אז זה הדואר חרטא במקום אחר בעולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595


×
×
  • תוכן חדש...