Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצר אכן נשלח עם USPS, שיטת FIRST PRIORITY אם אינני טועה.

המשלוח עלה $15 (שילמתי באיביי ובאמת עלה ככה, יש מדבקה על החבילה).

הגיע כדואר רשום רגיל.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגעתי הבייתה, החבילה מונחת על שולחני.

נראה לי שהדואר מטפל בדואר רשום כמו שצריך, חבילות וצרורות במשלוח רגיל נתקעים בעומס המשלוחים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כבר קרו לי מקרים בהם הפריט שנשלח פשוט לא הגיע.

המדיניות של איביי השתנתה ואפשר לפתוח את הקייס עד 30 יום מהיום האחרון של המשלוח המשוער ולא 45 יום מיום הקניה כפי שהיה בעבר.

המוכרים מהמזרח לא מתחייבים על זמן משלוח של שבועיים אלא של חודש-חודש וחצי.

כלומר, היום ניתן לחכות יותר זמן לפני שצריך לפתוח קייס.

פתיחת קייס לא פוגעת בדירוג המוכר במידה והקייס נסגר ללא התערבות של איביי.

המדיניות השתנתה ועכשיו זה רק 30 יום ?

אני מחכה למוצר שאין לו מספר מעקב, היה צריך להגיע בתשיעי לחודש ונשלח ב-28.01.

לפתוח קייס או לחכות עוד שבועיים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רוכש הרבה דברים באיביי ובבנגגוד.

לא קרה שהמוצר לא הגיע.

גם מוצרים עם משלוח חינם ללא מעקב.

למעט פעם אחת לפני 3 חודשים. הזמנתי שעונים לילדים בערך של 60 שקל והמשלוח חינם.

שכחתי בכלל מהחבילה ואחרי חודשיים וחצי נזכרתי...

התכתבתי עם המוכר, הוא בכלל לא ניסה להתווכח ושאל אם אני רוצה כסף חזרה או משלוח נוסף.

בחרתי משלוח נוסף והפעם עם מספר מעקב.

אחרי שבוע החבילה המקורית הגיעה. התברר ששכבה על הריצפה בדואר עד שמישהו הואיל בטובו להרים ולשים לי בתיבה.

כשביקשתי לשלם על המשלוח השני, המוכר אמר שיחזור אלי ועדיין לא חזר. נראה מה שיגיד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

ברשותכם - אשאל עוד שאלה (קצת אחרת) :

רכשתי ב-EBAY פריט, אולם המוכר הודיע לי שהוא מצטער, והפריט אזל (למרות שהופיע למכירה). המוכר ביטל את העסקה (אישרתי). יש לציין כי לא בוצע תשלום (מפני שבצעתי עוד רכישות מהמוכר והמתנתי לחשבונית סיכום כולל של התשלום).

למרות שסיכום התשלום הגיע ושולם - ממשיך אותו פריט (שמכירתו בוטלה) להופיע בתור אחד כזה שהוזמן וחייב בתשלום (לא בצעתי תשלום כאמור, מפני שרציתי לרכוש מאותו מוכר עוד פריטים).

עליי לציין כי במייל של הביטול, נאמר כי ההזמנה בוטלה וכי אין צורך לבצע עוד שום פעולה בנושא.

למרות זאת - מציקה לי העובדה הנ"ל (פריט שבוטלה הזמנתו אך נראה כחייב בתשלום).

היש לעשות עם זה משהו ? (פניתי כבר למוכר להסבר) יש איזשהו חשש לדאגה ?

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

התכתבתי עם התמיכה של איביי בנושא, בדיוק. אתה יכול להתעלם מהפריט שמופיע כ"מחכה לתשלום". אין דרך להפטר מזה (לאחר כמה זמן זה ימחק).

:turn-l:
פורסם
בוקר טוב.

ברשותכם - אשאל עוד שאלה (קצת אחרת) :

רכשתי ב-EBAY פריט, אולם המוכר הודיע לי שהוא מצטער, והפריט אזל (למרות שהופיע למכירה). המוכר ביטל את העסקה (אישרתי). יש לציין כי לא בוצע תשלום (מפני שבצעתי עוד רכישות מהמוכר והמתנתי לחשבונית סיכום כולל של התשלום).

למרות שסיכום התשלום הגיע ושולם - ממשיך אותו פריט (שמכירתו בוטלה) להופיע בתור אחד כזה שהוזמן וחייב בתשלום (לא בצעתי תשלום כאמור, מפני שרציתי לרכוש מאותו מוכר עוד פריטים).

עליי לציין כי במייל של הביטול, נאמר כי ההזמנה בוטלה וכי אין צורך לבצע עוד שום פעולה בנושא.

למרות זאת - מציקה לי העובדה הנ"ל (פריט שבוטלה הזמנתו אך נראה כחייב בתשלום).

היש לעשות עם זה משהו ? (פניתי כבר למוכר להסבר) יש איזשהו חשש לדאגה ?

תודה.

תהייה רגוע :)

וגם לידיעה - אחריות של EBAY היא ל 180 יום בבקשה להחזר כך שממש ממש אין לך מה לדאוג

קובי

:-)

פורסם

אתה יכול ללחוץ על HIDE וזה יעלים לך את הפריט.

גם לי היו שניים כאלה (אחד לאחר קייס שנסגר לטובתי והוחזר הכסף ושני אחרי שהמוכר ביטל את המכירה עקב חוסר במלאי).

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחלה מוצ"ש.

מנצל הנ"ל לשאול -

תוך כמה זמן (לאחר תשלום מלא כמובן) מחוייב מוכר ב-ebay לשלוח את המוצרים ?

יש איזושהי הגבלת זמן מטעם האתר ? (למעט מה שהמוכר רושם לפעמים, ובהנחה שהמוכר אינו בחופש לפי האתר)

alfa 156 2.5.

פורסם

אמור להיות כתוב לך בעמוד המכירה באטב של המשלוח Will usually ship within 1 business day of receiving cleared payment. , בד"כ זה כמה ימים , רובם פשוט כתובים שהחבילה נשלחה אבל בפועל עדיין לא.

פורסם

כמו שנאמר בד''כ יש זמן משלוח משוער אבל עם דואר ישראל אי אפשר לדעת.

לאחרונה יצא לי לרכוש שני מוצרים לתינוקת (מובייל ומשטח פעילות) שהיו במחיר זול בקטע מעט מחשיד אבל המוכר היה סה''כ עם ציון ממש טוב, אחרי חודש וחצי שזה לא הגיע שלחתי הודעה למוכר, הוא כלל לא ענה, פתחתי קייס בשתי הרכישות (מוכרים שונים) בשנים נמסר לי מאיביי לחכות עד תאריך מסויים ולאחר התאריך שלחו לי הודיה שלאחר בחינת הפעילות האחרונה של המוכר הם מזכים אותי על הרכישה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה זה אומר לפתוח קייס? ללחוץ על הI didn't received it ? כי אני עשיתי את זה כמה פעמים ותמיד קיבלתי זיכוי בלי שאלות מיותרות ובלי דיבורים. וגם החבילות הגיעו כעבור זמן מה לאחר הזיכוי (בעיכוב ניכר האמת).

• תוכן חדש...