Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שמצבר עייף יכול לגרום למכלולי הרכב שלא לתפקד ב-100% כמו שצריך גם אם לא כל כך שמים לב?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי בזמן נסיעה אין שימוש במצבר אלא באלטרנטור. המצבר משמש להנעה בלבד. בזמן שהאלטרנטור לא תקין ייעשה שימוש במצבר עד שייגמר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש לי מד מתח, ומצבר מחליפים כשהוא מתחיל לזייף.

מד מתח עולה גרושים באיביי ויכול למנוע אי נעימות, גם פתרון טוב לניטור מתח הטעינה.

יש קישור למד מתח סביר?

פורסם (נערך)

אני מחליף כשהוא מת. לדעתי כשיש כיום לא מעט עסקים שמגיעים הביתה (או לאן שאתה נמצא) בהתראה קצרה יחסית אז החלפה יזומה בלי סימנים מקדימים אמיתיים ,היא מיותרת. הפרמיה שמשלמים על שרות כזה היא 40-50 ש"ח מעבר למה שהייתי משלם על אותו מצבר בחנות הוגנת.

חשוב לבצע בדיקה מקצועית בטרם ההחלפה ,

לפני כחודש החלפתי מצבר בגטס של אישתי אחרי כמה הנעות עם כבלים - 2 בגלל ששכחה אור באוטו והאחרונה ללא סיבה .

הזמנתי שרות עד הבית ע"י איציק מצברים, שילמתי 510 על מצבר ורטה שחור 60 או 55 אמפר שעה.

בגלל שזה היה ב7 בבוקר (ולא ב GTI) לא ממש עקבתי אחרי הבדיקה שעשה ואחרי שבועיים נדלקה נורה והסתבר שהלך אלטרנטור בכלל . יש סיכוי שהחלפתי מצבר לשווא.

כיום רוב הכבלים בשוק "חלשים" , כדי להתניע למרות זאת כדאי לחבר את המינוס לשאסי של הרכב המונע ולא למינוס של המצבר שלו.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין לי חשק להיתקע יום אחד בגלל השכנים שהתחלפו, החברים שהתרחקו וחוסר הרצון לבקש טובה מאנשים

תקנה בוסטר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
זה נכון שמצבר עייף יכול לגרום למכלולי הרכב שלא לתפקד ב-100% כמו שצריך גם אם לא כל כך שמים לב?

זה נכון. דוגמא אמיתית לכך היא השעון הדיגיטלי באקסנט של מכר. במשך יותר מחצי שנה הוא נסע עם מצבר עייף שאחת לכל כמה התנעות אילץ אותו לצוד סיועי התנעה עם כבלים (משום מה הוא נהנה מזה, סוג של מזוכיזם ככל הנראה) והשעון התקשה מאוד לשמור על דיוק, גם כשלמצבר עדיין יש כושר הנעה.

בסופו של דבר, רכש מצבר והתקנתי לו אותו, ומאז השעון מדייק להפליא, ועל הדרך גם זכה לכינוי "מד מצבר".

אז אם השעון (מד המצבר) שלכם ברכב מתחיל לזייף בצורה לא ברורה, ככל הנראה שזה המצבר. ;)

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לא תמיד אפשר לדעת שהמצבר הולך ללכת. לאמא שלי יש הונדה סיויק 2005 שאנחנו נוסעים בה בערך חצי חצי, יום אחד בבוקר היא התקשרה אליי ואמרה לי שהאוטו לא מניע. לא נראה לי ששחכנו אורות או משהו, וגם הרכב הניע בנגיעה תמיד. החלפנו מצבר למצבר של שנפ אחרי 3 שנים ו10 חודשים. מישהו יודע אם מולטימטר פשוט ב15 שקל מספיק בטיחותי בשביל לבדוק מתח מצבר? ואגב אפשר מדריך להניע עם כבלים, תמיד חשבתי פלוס לפלוס מינוס למינוס אבל כותבים פה דברים אחרים...

פורסם (נערך)

כיום רוב הכבלים בשוק "חלשים" , כדי להתניע למרות זאת כדאי לחבר את המינוס לשאסי של הרכב המונע ולא למינוס של המצבר שלו.

אם כבר, אז כדאי לחבר את המינוס למנוע (ולא לגוף הרכב או למצבר).

אם כל מה שיש לכם זה כבלים גרועים, שאינם מספיקים להתנעה, יש לחברם לרכב התורם, כשהמנוע שלו פועל, ולהמתין כרבע שעה. ככה, המצבר יכול להטען ולאפשר אולי התנעה בכל זאת. גם הכבלים הגרועים יכולים לספק כמה עשרות אמפר להטענה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
אני מחליף כשהוא מת. לדעתי כשיש כיום לא מעט עסקים שמגיעים הביתה (או לאן שאתה נמצא) בהתראה קצרה יחסית אז החלפה יזומה בלי סימנים מקדימים אמיתיים ,היא מיותרת. הפרמיה שמשלמים על שרות כזה היא 40-50 ש"ח מעבר למה שהייתי משלם על אותו מצבר בחנות הוגנת.

הלוואי, פעם אחרונה שילמתי על VARTA BLACK כ-800 ש"ח ונראה לי שדפקו אותי במחיר.

לא הכרתי דגמים והייתי בטוח בכלל שה-BLACK הוא הדגם הכי יקר של מצברי VARTA.

מכירים את זה שדופקים לכם מחיר אונליין על סמך הפנים שלכם?

במרכז כנראה התהליך אמין ונוח יותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אם כבר שיקנה ידני ויניע בדחיפה/דרדור ... :shock:

לפני כ-4 ימים המצבר שלי (וולטה 74 A ) החזיר את נשמתו לבורא בפתאומיות ללא שום התראה לאחר 7 חודשים (מונית שלא "עובדת קשה").

לא ניתן היה להניע ב"דירדור" מאחר והקודנית השתגעה.

המצבר הוחלף המסגרת אחריות אצל "איציק מצברים" שטען שהמצבר לא מחזיק ב"ריו" :shock:.

רק חבל שזה לא נאמר קודם והייתי משלם קצת יותר והולך על וורטא .

בברכה

מוטי

פורסם

אצלי במצבר הקודם של שנפ החזיק 5 שנים.

לעומתו הקודם החזיק בקושי 3.

2 המצברים היו מצברים ללא טיפול.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ככה"נ בגלל שהשתמשת בכבלים גרועים. עם כבלים טובים תניע גם עם מצבר ריק.

זה גם מה שאני חשבתי, אבל ניסינו עוד סט של כבלים שאמורים להיות טובים יותר.

ככל הנראה המצבר שבק עקב העובדה שלא היו בו מים, שמנו לב כי לא היו כלל וכלל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...