Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פשוט מת על הג'נטים האלה. הם נראים מדהים על כל רכב.

עבודה מצויינת ותוצאה מדהימה. שאפו!

פורסם

נראה טוב, אבל באמת. רק הכיסוי של ברמבו חייב ללכת, נותן תחושה זולה.(צביעה איכתית של קאליפר תהיה עדיפה בהרבה)

פורסם

לצערי גם אני מסכים אתכם לגבי הכיסוי לקליפר ,אבל הבעיה היחידה היא ,שהסיליקון שמחזיק אותם ,לא מוכן לוותר..:wink:

בכל אופן ,הרכב סיים היום גם את הרכבת הסלון הפנימי וברגע שיתאפשר לי ,אעלה תמונות!

פורסם

תעלה תעלה, מכונית כזאת מגניבה (חברה שלי מתה עליה). אני מאמין שהיא גם תיסע גיהנום בקרוב :mm_yeah: (או שזה לא חלק מהעניין?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראיתי תאוטו השבוע בסדנה

הצביעה מהממת, התמונות ממש לא ממחישות, פנק בכמה תמונות בשמש !

באופן אישי ממליץ להשחיר תחלונות

פורסם

יצא מדהים!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נחמד שהרכב זוכה לכל ההשקעה, אני אישית רק לא אוהב את הצבע, בולע את קווי הרכב והפך בתקופה קצרה בארץ לצבע נדוש...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...