Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פצצה!

מה יישמת?

כמה זמן לקח?

איך הידיים?

תודה!

השלבים בגדול:

שטיפה.

פלסטלינה (באופן הכי עדין שיש!)

התבאסות מכל המריחות על הלקה עקב הפלסטלינה (עלק לכה גרמנית קשה..)

מעבר עם ULTIMATE POLISH של מג'ווירס ידני(FML) על כל הרכב.

IPA 30% אלכוהול

EZ CREME על 3/4 הרכב (התעייפתי כבר ולא היה שופיר נראה לעין כל כך.. אני בכוח מנסה לגרום לעצמי לאהוב גלייזים, לא מצליח בינתיים)

FK1000P שכבה אחת. הבאפינג תענוג, יורד בשניות.

לקח בערך 10 שעות.

ידיים? איזה ידיים? :lol:

עוד תמונה:

DSC_1826min.jpg

אני כנראה עובר סופית מווקסים לאוטמים.

הגעתי למסקנה שאין ווקס אחד שמחזיק מעמד יותר משעה על רכב שחור שמחנה בחוץ בטמפ' 37 מעלות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב כמובן תמיד נקי מבפנים. תמיד.

אני דיברתי על דיטיילנג פנימי יסודי* כמובן שבטח לא לוקח רק 5 או אפילו 50 דקות..

OPC על כל המושבים. APC וקרצוף על שטיחי הגומי. שואב אבק על שטיחי הבד והרצפה של כל הרכב. OPC על כל הדלתות, דשבורד, הגה ותקרת הרכב. ואז מעבר עם קרם הגנה לעור על כל הנ"ל. מבאס אותי רק לחשוב על שצריך לעשות את זה בקרוב :(

זו הסיבה שכל שבוע אני מתמקד רק בדבר אחד, מעבר לשטיפה רגילה.

שבוע אחד רק דשבורד כולל דלתות,ניקוי ריפודים, שואב, צמיגים וחישוקים, פלסטיק חיצוני, ניקוי מנוע משומנים/אבק, פלסטיקים חיצוניים,חלונות כולל פנימיים וכד'

רק ככה אני יכול לשמור על הרכב כפי שאני אוהב.

BiG_BuG2 כתב: EZ CREME על 3/4 הרכב (התעייפתי כבר ולא היה שופיר נראה לעין כל כך.. אני בכוח מנסה לגרום לעצמי לאהוב גלייזים, ל

השבוע שעשיתי דיטיילינג לאחד הרכבים בבית גם רציתי לשים מתחת למנזרנה את הגלייז

EZ CREME במחשבה שנייה העדפתי לוותר עליו - כי פעם אחרונה שהשתמשתי בו לא ראיתי שינוי מוחשי

אולי אפילו גרע מיכולות של מנזרנה מבחינת עמידות.

פורסם
תודה!

השלבים בגדול:

שטיפה.

פלסטלינה (באופן הכי עדין שיש!)

התבאסות מכל המריחות על הלקה עקב הפלסטלינה (עלק לכה גרמנית קשה..)

מעבר עם ULTIMATE POLISH של מג'ווירס ידני(FML) על כל הרכב.

IPA 30% אלכוהול

EZ CREME על 3/4 הרכב (התעייפתי כבר ולא היה שופיר נראה לעין כל כך.. אני בכוח מנסה לגרום לעצמי לאהוב גלייזים, לא מצליח בינתיים)

FK1000P שכבה אחת. הבאפינג תענוג, יורד בשניות.

לקח בערך 10 שעות.

ידיים? איזה ידיים? :lol:

עוד תמונה:

[ATTACH=CONFIG]443823[/ATTACH]

אני כנראה עובר סופית מווקסים לאוטמים.

הגעתי למסקנה שאין ווקס אחד שמחזיק מעמד יותר משעה על רכב שחור שמחנה בחוץ בטמפ' 37 מעלות או יותר.

הרכב שלך שחור אז קצת קשה לראות שיפור עם גלייז מלבד כיסוי ומילוי סווירלים, בזה ה SRP מתמחה ומנסיון של כמה פעמים על הרכב שלי.

אבל סחטיין על האומץ לפוליש ידני, זה שובר ידיים

והרכב נראה מעולה ככה או ככה

Opel Adam S 2017

פורסם

ביג, אחלה בחירה של אטימה לחורף!

ומצדד בדעה של יזיזי מלמעלה, srp אכן נותן מענה מעולה למילוי של סווירלים, איפה שרבים מהגלייזים האחרים נכשלים.

ומהנסיון שלי, הגריעה שלו ממשך האטימה קטן משמעותית בהשוואה לשאר הגלייזים שהשתמשתי בהם.

"יאללה בירי".

פורסם

אספתי בדואר משלוח מ-Dooka :

פד גדול, פד קטן (שלא הוזמן, כנראה צ'ופר בצורת תמיכה בישראל :lol:) וגם כפפה לג'אנטים

500 מ"ל שמפו G-wash

150 מ"ל פוליש שמשות CeriGlass

100 מ"ל ציפוי שמשות G5

Dooka.jpg

הולך לנסות בשבת הקרובה :wink:

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

תודה, אלי!

אני לא יודע לכתוב מגילות, אבל אשתדל :)

משהו שפחות אהבתי טרם השתמשתי בו, זה הגודל של כפפה לג'אנטים. זה קטן ומתלבש על 4 אצבעות בלבד. אני כבר צופה בעיות בשטיפה כשהכפפה תחליק מהיד לרצפה :?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

איך הזמנת מהם?

כשאני בוחר משלוח לישראל אני מקבל רק אפשרות של איסוף עצמי מהחנות.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נכון, באתר אין אפשרות למשלוח בין לאומי.

הייתי אובססיבי לפד הזה, לאחר שקראתי המלצות רבות עליו באתר DW. אז כתבתי לתמיכה שלהם ובחור מאוד נחמד בשם רוב (נראה לי שאחרי מוחמד, שם רוב הכי פופולרי באנגליה) ענה לי ועזר מאוד. אחרי שכתבתי לו מה אני צריך הוא עשה הערכת משקל כולל למשלוח. הוא עמד על כך שהמשלוח יהיה רשום ומבוטח. זה כמובן הקפיץ את המחיר. אז הוא עשה לי הנחה של 10% (יותר מהנחה שמעודכנת ב-DW) כדי להוזיל את עלות הכוללת. מרגע ששילמתי, הוא ארז את הכל ורץ לדואר. משלוח נשלח באותו יום עם מספר מעקב. הגיע לארץ בשלושה ימים וקרוב לשבועיים שכב במיון בסניף דואר מקומי :(

הכל היה ארוז טוב ולא נשפחה אף טיפה. לא יודע אם ככה נהוג אצלם, אבל רוב אפילו הוסיף סוכריה לאריזה. :) אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם.

Invoice.jpg

פורסם (נערך)

Phantom4, תודה רבה!

yogev20, עבודה בשלבים זה כיוון מעניין. אני צריך לנסות את זה מתישהו..

בקשר לגלייז:

64378421.jpg

liav12 וsciPoPo, כעיקרון אני משתמש בגלייז בשביל הברק שהוא אמור להוסיף ולא למילוי הסווירילים. וברק נוסף אני לא רואה לצערי. אולי הפעם כי התמשתי בו אחרי הפוליש שהיה טרי. אני אנסה עוד פעם בטיפול הבא ונראה מה יהיה.

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אנסה לפנות השבוע זמן לשטיפה טובה, הפיאט זקוקה לזה.

על הדרך כבר ליישם אוטם צבע ואוטם לחלונות, הבעיה שאיפה שאני שוטף את הרכב יהיה עמוס בשבת ולא אוכל לשטוף שם. (אל תדאגו, לא שורט עם מטאטא, רק משתמש בגרניק של אחת השטיפות בעיר כי אני גר בבניין)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...