Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן כן. לפי ההמלצות ברשת באתר detailing world מומלץ 70-30 לטובת ה BSD . יש שם עוד כל מיני שילובים של משתמשים אחרים שמדווחים על תוצאות יפות. (אצלי זה 1:1:1 עם הייבריד V07 אינסטנט דיטיילר ו BSD)

SCIPOPO - עם אילו חומרים עשית מיקס?

ניסית אולי לשלב גם את ONR?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהקשר של ONR, לפי האתר של אוטוסטור הם הפסיקו למכור את המוצר, ידוע למישהו?

לא סביר. משה לפעמים מוריד מהאתר מוצר שחסר במלאי עד לחידושו. אולי זאת הסיבה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
ניסית אולי לשלב גם את ONR?

זרקתי בפנים מעט, אני מרגיש ממש רוקח.

אבל זה מצויין :p

לדוגמא עכשיו עברתי על הרכב עם ONR בדילול QD ורואים שזה משנה מעט מהתנהגות המים, כנראה בגלל ההגנה הקטנה שה ONR משאיר. אבל כשמעורבב עם הכל יחד - תוצאה מעולה. ממליץ.

ועל הדרך מישהו יודע מה קרה להרקולס שנעלם?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

קיבלתי את ערכת השטיפה 12v, קניתי ג׳ריקן 20 ליטר וגלוריה.

20 ליטר הספיקו לי להוריד את ההקצפה של הגלוריה עם מר וורוד שפירקו את הליכלוך בצורה מעולה ואת הסבון אחרי שטיפה עם כפפה. תענוג של ערכה, זרם ממש טוב, צינור ארוך הגעתי איתו לכל הרכב מבלי להזיז את הג'ריקן.

על הדרך אספתי את המטליות הירוקות לחלונות של הקוריאני, אחת הספיקה לי לכל החלונות לעומת הכחולות שלו.

בהמשך אשפצר את ערכת השטיפה.

36ea084c6c54c99457f0b61acdf184a8.jpg

f42148a5dca1df5e7d6e2b5c4521ddad.jpg

4bb35c1031cc8f9da09bf9a525afd1b6.jpg

980f01e037d607be8002eda45dac4573.jpg

a46598b0ceb146767effc852c22dc4e5.jpg

הפוסו אחרי חודשיים

cdfaae12abf5d93ab01488c02c968fb1.jpg

2e446a4ba17a8e1f635b8829274ba3e3.jpg

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
אכן כן. לפי ההמלצות ברשת באתר detailing world מומלץ 70-30 לטובת ה BSD . יש שם עוד כל מיני שילובים של משתמשים אחרים שמדווחים על תוצאות יפות. (אצלי זה 1:1:1 עם הייבריד V07 אינסטנט דיטיילר ו BSD)

בתור אחד שעושה הרבה ניסיונות במיוחד שילובים של אוטמי צבע עם ווקסים. (חלקם מוצלחים חלקם פחות)

איישם את השילוב הנ"ל בשטיפה הקרובה. במיוחד שבתקופה האחרונה חזרתי ל V7

מעל מנזרנה בגלל משטח חלק יותר - לא ניסיתי עדיין מעל פוסו.

פורסם

כשדיברתי עם משה בנושא הוא אמר שהם הפסיקו למכור ONR וכנראה גם לא ימכרו יותר.

פורסם
למה לא לקנות מהרקולס את ONR? גם מחירים ללא תחרות וגם שירות מהיר ללא דמי משלוח

בחלק מהאזורים.

שום סיבה לא לקנות מהרקולס, פשוט שאלו למה באוטוסטור לא מוכרים.

מה גם שלפעמים אתה מזמין משהו שקיים רק באוטוסטור ובא לך להתפנק ב ONR.

חבל שלא ניתן להזמין משום מקום גלון של ה ONR הירוק.

פורסם
נכון כתבתי את זה כמה פעמים -חבל שאין מספיק חנויות למוצרי דיטיילינג מעבר לאוטוסטור.

על אחת כמה וכמה שכל חנויות הדיטיילינג נמצאות באזור המרכז ואני מאזור הצפון, אתה מגלה ששכחת להזמין משהו קטן או שפתאום צץ איזה משהו שאתה צריך ושוב לשלם את דמי המשלוח.

סתם לדוגמא - אני צריך Plastx של מגווירס, המוצר עולה 25 שקלים ואני צריך רק את זה כרגע ולא חושב שאצטרך משהו בזמן הקרוב (מלאי מוצרי הטיפוח די מלא), ורק המשלוח עולה יותר מהמוצר.

כמובן שאוטודיפו לא מוכרים שום דבר שאתה באמת צריך (אלא אם כן אתה מחפש בנרות ספריי סקיי שיפוצץ לך את הדשבורד, תרתי משמע).

פורסם

מבצעי סוף שנה בDC :)

רק לעשות את ההזמנה מוקדם כי תוך שבוע המלאי מתרוקן להם.

הכי כיף זה הדוגמיות שיש להם לכל מיני חומרים. עולה 30-50 ש"ח לכמות שמספיקה לכל הניסויים שרוצים וכמעט לא משנה את המחיר של המשלוח.

בשטיפה הבאה אני רוצה לשטוף את האופטיקוט עם סבון כלים ולשים עליו וקס של דודו ג'וס (הכחול) וקולי 845 לנסיון.

האופטיסיל החזיק בערך שבועיים :) (שטפתי 3 שבועות אחרי היישום ולא ממש היה לו זכר :) )

בפעם הקודמת ששמתי את הדודו האזור היה עם גוון מטורף. הפלייקים של המטאלי נצנצו בגוון עמוק. חבל שאי אפשר לשים אופטיקוט על וקס :(

אא, ואני רוצה לנסות את הרילוד של קארפרו. אחרי ניקוי נורמלי של הצמיגים (ניסית בפעם הקודמת על הקדמיים ואחרי חצי צמיג הפד היה כבר שחור)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מניח שזה עניין של ביקוש. גם כששאלתי את יבואן של sonax למה אין לו גלון של 5 ליטרים של BSD, הוסבר לי שבגלל שהוא מחוייב לקנות כמות גדולה של המוצרים ולא מספרים בודדים, זה לא עונה על ביקוש בשוק מקומי. אז אני מתכוון לרכוש באיביי. טרם קיבלתי תשובה לגבי עלות המשלוח.

פורסם
בתור אחד שעושה הרבה ניסיונות במיוחד שילובים של אוטמי צבע עם ווקסים. (חלקם מוצלחים חלקם פחות)

איישם את השילוב הנ"ל בשטיפה הקרובה. במיוחד שבתקופה האחרונה חזרתי ל V7

מעל מנזרנה בגלל משטח חלק יותר - לא ניסיתי עדיין מעל פוסו.

מעל הפוסו ניסיתי, על הגג של הרכב יש פוסו וזה דווקא עובד טוב עם השילוב הנ"ל, יש בידינג יפה בנוסף.

Opel Adam S 2017

פורסם
על אחת כמה וכמה שכל חנויות הדיטיילינג נמצאות באזור המרכז ואני מאזור הצפון, אתה מגלה ששכחת להזמין משהו קטן או שפתאום צץ איזה משהו שאתה צריך ושוב לשלם את דמי המשלוח.

סתם לדוגמא - אני צריך Plastx של מגווירס, המוצר עולה 25 שקלים ואני צריך רק את זה כרגע ולא חושב שאצטרך משהו בזמן הקרוב (מלאי מוצרי הטיפוח די מלא), ורק המשלוח עולה יותר מהמוצר.

כמובן שאוטודיפו לא מוכרים שום דבר שאתה באמת צריך (אלא אם כן אתה מחפש בנרות ספריי סקיי שיפוצץ לך את הדשבורד, תרתי משמע).

לאוטודיפו יש plast x

Miata ND2

• תוכן חדש...