Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה

קניתי רכב חדש (vw polo 1.2 tsi 110hp) וקיבלתי אותו לפני שבועיים כמעט, ואחרי 300 ק"מ נתקלתי בדברים הבאים;

1. אני גר בכרמיאל ומי שמכיר את האיזור יודע שיש עליה מאוד רצינית מכרמיאל למגדל תפן.. אז בדרך חזרה משם לכרמיאל שמעתי רעש די חזק של רשרוש שהגיע ממכסה המנוע שחוזר ומפסיק לסירוגין.. יום לאחר המקרה נסעתי בעיר כדי לראות אם התופעה חוזרת ואכן היא חוזרת רק שבקושי שומעים את זה.. אני יודע שבמנועי tsi, לפחות של vw, יש רעש טבעי של 'מכונת תפירה' למנוע אבל הרעש לא מגיע ממנו מה גם שהרעש שונה מהרעש הטבעי של המנוע.. הרצתי חיפוש בגוגל והדבר הכי קרוב לרעש שאני שומע שתועד שם נגרם מה-turbo שתיקונו מתבצע על ידי הוספת תומך ל-wastegate.. הייתי מקליט לכם את הרעש אבל אני חושב שהפלאפון לא יקלוט את הצליל.. אגב, בפעם הראשונה שנסעתי באותה דרך לא זכור לי שהיה לי את זה.. שמעתם פעם על דבר כזה?

2. יכול להיות שהרעש שהזכרתי בסעיף 1 נגרם מהתופעה הבאה.. כשאני מפעיל איוורור ולוחץ על הכפתור שהוא ישתמש במערכת הפנימית של הרכב כדי לאוורר ולא יקח אוויר מבחוץ אני שומע רעש מאוד חלש של זמזום\רשרוש.. כשאני לוחץ על A/C עושה רושם שזה נעלם

3. לפעמים בזמן נסיעה אני מרגיש בנקישה בדוושת הגז.. נורמלי או לא?

כבר קבעתי תור לבדיקה במוסך צ'מפיון מוטורס בחיפה והבנתי שבאופן כללי צ'מפיון מוטורס זה חרא.. קראתי שממליצים פה על מוזך שליין בצור שלום והבנתי גם שנוא מורשה אבל אני לא יודע אם מותר לי לטפל שם בגדר האחריות.. בדף שקיבלתי המוסך הזה לא נמצא שם.. מישהו יכול להמליץ לי על מוסך שלא יפגע לי באחריות אם אטפל בו (במידה ובאמת יש במה לטפל ואני לא סתם פרנואיד)?

חבל לי להגיע בכלל למוסך עם רכב חדש.. אני מאוד פרפקציוניסט ואם יעשו לי איזה שריטה על הרכב שהשקעתי בו לא מעט כסף שחסכתי זמן רב אני אתאכזב מאוד!!

אז אשמח אם מישהו יועיל בטובו לקרוא את כל מה שכתבתי, ואני יודע שכתבתי הרבה, ולעזור לי אני אשמח!!

תודה רבה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי mosheg91
פורסם

עצתי לך: אם אתה רוצה שיתייחסו אליך יפה ושיבואו לקראתך בתיקון התקלה, בהנחה שבכלל יש תקלה, הייתי מציע לך לשנות את הגישה ולמחוק מהלקסיקון שלך את שמות התואר המלבבים שהשתמשת בהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני זוכר פעם היה צינור דלק שדפק בכנף אולי זה גם אצלך,בכול מקרה גש למוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הרעש. הרעש מגיע מהמנוע או מאזור הדשבורד? אולי נכנס לך לכלוך למערכת האוורור? היה לי מקרה דומה שהרעש היה מתגבר או נחלש כשהייתי מפעיל סירקולציה. פירקתי כמה פלסטיקים בדשבורד, העפתי מבט לעבר המפוח ואכן היה שם עלה שגרם לרעש. כשאתה סוגר את המיזוג ואת המאוורר הרעש פוסק?

פורסם
עצתי לך: אם אתה רוצה שיתייחסו אליך יפה ושיבואו לקראתך בתיקון התקלה, בהנחה שבכלל יש תקלה, הייתי מציע לך לשנות את הגישה ולמחוק מהלקסיקון שלך את שמות התואר המלבבים שהשתמשת בהם.

על פי מה קבעת מה הגישה שלי? אתה בכלל לא מכיר אותי. אני לא מקבל עיצות מאדם ששופט אותי לפני שהוא מכיר אותי. תשמור את העיצות לעצמך

אני זוכר פעם היה צינור דלק שדפק בכנף אולי זה גם אצלך,בכול מקרה גש למוסך.

זה מה שאעשה..

לגבי הרעש. הרעש מגיע מהמנוע או מאזור הדשבורד? אולי נכנס לך לכלוך למערכת האוורור? היה לי מקרה דומה שהרעש היה מתגבר או נחלש כשהייתי מפעיל סירקולציה. פירקתי כמה פלסטיקים בדשבורד, העפתי מבט לעבר המפוח ואכן היה שם עלה שגרם לרעש. כשאתה סוגר את המיזוג ואת המאוורר הרעש פוסק?

נראה שזה פוחת.. אני אדע בוודאות אחרי שאסע באותו מסלול שוב ביום ראשון הקרוב

פורסם
על פי מה קבעת מה הגישה שלי? אתה בכלל לא מכיר אותי. אני לא מקבל עיצות מאדם ששופט אותי לפני שהוא מכיר אותי. תשמור את העיצות לעצמך

לפי זה:

כבר קבעתי תור לבדיקה במוסך צ'מפיון מוטורס בחיפה והבנתי שבאופן כללי צ'מפיון מוטורס זה חרא..

באמת? צ'מפיון זה חרא? אני מבין שכבר קיבלת מהם שירות רע או שנגרמו לך נזקים מהם אם אתה מרשה לעצמך לצאת בהצהרות כאלה.

מזלי שאני לא עובד צ'מפיון, ככה לפחות אני לא צריך לתת שירות לאדם כמוך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אין לזה קשר,גם נסעתי עם הפנדה והפסייס בהרצה ולא היו רעשים באותה עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפי זה:

באמת? צ'מפיון זה חרא? אני מבין שכבר קיבלת מהם שירות רע או שנגרמו לך נזקים מהם אם אתה מרשה לעצמך לצאת בהצהרות כאלה.

אני מבין שכנראה אתה עובד באחד ממוסכי צ'מפיון או שיש לך איזשהו קשר אליהם.. בכל מקרה, מה שכתבתי זה בעקבות תלונות שקראתי פה בפורום עליהם, לא מניסיון שלי.. אם לא שמת לב, באחד מהתגובות, כתבתי שאני אלך לבדוק את הבעיות שהעלתי אצלם

אתה אומר שהעלייה רצינית, כלומר המנוע בטורים גבוהים והרכב בתקופת הרצה.

רק אני רואה פה קשר?

בעליה הזו אני לא עובר את ה-2000-2300 סל"ד שזה בערך 70-85 קמ"ש.. לא זוכר בוודאות

עריכה אחרונה על ידי mosheg91
פורסם
לפי זה:

צמפיון זה באמת חרא,ההתחסדות הזאת מגוכחת.

פורסם

^

חארות או לא, לקרוא להם ככה בפורום ציבורי שסביר שהם מסתובבים בו קבוע- בייחוד כשפות"ש כבר קבע תור במוסך שלהם ויזדקק לעזרתם- זה (בעדינות) לא חכם.

פורסם
^

חארות או לא, לקרוא להם ככה בפורום ציבורי שסביר שהם מסתובבים בו קבוע- בייחוד כשפות"ש כבר קבע תור במוסך שלהם ויזדקק לעזרתם- זה (בעדינות) לא חכם.

לא הכפשתי אותם, כתבתי מה שהרבה חבר'ה פה אמרו עליהם.. הנה ציטוט:

הבנתי שבאופן כללי צ'מפיון מוטורס זה חרא..

מן הסתם, כל אחד היה נמנע מלטפל באוטו או בכל דבר אחר במקום שהרבה אומרים שהוא לא עושה את העבודה.. האם אני טועה? אני מקווה שאלה רק מקרים בודדים ואני כן אהיה מרוצה מצ'מפיון.. בכל אופן, לא התכוונתי להכפיש אותם גם אם זה נראה ככה אז אני לוקח את המילים בחזרה ויהיה נכון שאשלול אותם או אמליץ עליהם רק לאחר שאטפל אצלם.

עברתי גיהנום עם הרכב הקודם עד שמצאתי מוסך אמין בגלל זה אני באופן טבעי חושד..

פורסם

במקום לדבר על ספקולציות (המעסיק שלי), בוא נדבר על עובדות:

1. רכשת מצ׳מפיון רכב ששווה מעל 100,000₪.
  2. לשיטתך, צ'מפיון זה חרא.

חיבור של שתי העובדות האלה מביא אותנו למסקנות הבאות:

1. יש לצ׳מפיון אנשי מכירות ממש טובים.
  2. אם ביודעין שילמת ממיטב כספך כדי לקבל שירות חרא, כנראה שאתה אידיוט, אחרת אין לי דרך אחרת להסביר מדוע אדם שעיניו בראשו יעשה לעצמו דבר כזה.

פורסם
במקום לדבר על ספקולציות (המעסיק שלי), בוא נדבר על עובדות:

1. רכשת מצ׳מפיון רכב ששווה מעל 100,000₪.
  2. לשיטתך, צ'מפיון זה חרא.

חיבור של שתי העובדות האלה מביא אותנו למסקנות הבאות:

1. יש לצ׳מפיון אנשי מכירות ממש טובים.
  2. אם ביודעין שילמת ממיטב כספך כדי לקבל שירות חרא, כנראה שאתה אידיוט, אחרת אין לי דרך אחרת להסביר מדוע אדם שעיניו בראשו יעשה לעצמו דבר כזה.

קצת הבנת הנקרא.. תחזור למכירת שעוני יד.. על הדרך, תמשיך לשרשורים הבאים

פורסם

אתה צודק, יש לי בעיות בהבנת הנקרא. אני גם עובד של צ'מפיון.

כמה נוח זה לתקוף את הצד שכנגד כשאין לך טענה אמיתית להתגונן מאחוריה, נכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...