Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק הכי קשה בכל הפרוייקט הזה היה להסביר למוכרת בחנות הבדים מה אני הולך לעשות עם בד יוקרתי לחלק חיצוני של שמלות. היא חתכה את הבד תוך כדי שהיא מרימה גבה ומשתכלת עלי במבט של "? WTF"

נראה לי שהיא עד היום לא הבינה אותי.

הרגת אותי :lol: !

האם אתה רואה טוב כשאתה מסתכל אחורה דרך הבד?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
הרגת אותי :lol: !

האם אתה רואה טוב כשאתה מסתכל אחורה דרך הבד?

כן, רואים ממש טוב. גם בלילה. IMG_2705.jpg

אפשר לראות בתמונה שרואים כלפי חוץ בצורה טובה מאד. שוב, זה תלוי בסוג הבד. אבל גם אם בחרתה בבד צפוף ניתן למתוח אותו יותר וכך הראות יותר טובה.

כמה טיפים לבניה של וילון כזה.

כדאי להשתמש בכבל אנטנה מהסוג הדק (יש שני סוגים)

גם האזיקונים שקושרים איתם את הבד רצוי שיהיו קטנים.

עדיף בשלב ראשון לקשור לבד רק את חלק הכבל שיולבש לחלק העליון של החלון, לדחוף אותו פנימה בין דופן התקרה לחלון. רק לאחר מיכן לשים את אחד הצדדים ולאחריו את הצד השני. כל שלב מאפשר למתוח את הבד במידה הרצויה. לבסוף לשים את החלק התחתון ולקבל מתיחה מושלמת.

אצלי זה כבר מעל לשנה ברכב. וכמו שניתן להבין מהתמונות זה רכב שנוסע לא מעט (בלשון המעטה) וזה מחזיק מעמד יפה מאד.

פורסם

כמו שאמרו פה פשוט גאוני , אתה רק יכול להגיד לנו איך בדיוק קוראים לרשת הזאת של שמלות או מה בדיוק צריך להסביר למוכרים.

פורסם
אתה רק יכול להגיד לנו איך בדיוק קוראים לרשת הזאת של שמלות או מה בדיוק צריך להסביר למוכרים.

ברחוב נחלת בנימין בתל אביב יש הרבה חנויות של בדים. מה שצריך לבקש הוא בד רשת נמתח בצבע שחור. יש כמה סוגים, כל אחד שתבחר יעשה את העבודה, העיקר שיהיה נמתח על מנת שתתקבל תוצאה יפה בתוך הרכב והוא לא יתבדר בזמן נסיעה עם חלונות פתוחים ושיהיה בצבע שחור בכדי לקבל מראה השחמה מבחץ.

הבד שאני לקחתי הוא רשת עם ריבועים צפופים מאד. מזכיר בד של גרביון של אישה אך קצת יותר עבה. כאשר מחזיקים אותו ביד הוא כמעט ולא שקוף בכלל.

פורסם

יש לי גם לאון חדשה,

אצלי המראה הפמנימית משנה את הכהות שלה כידי למנוע סינוור בלילה, ולא הפריע לי שאין וילון.

האם המראה הזאת חשמלית גם אצלך?

פורסם

כן גם אצלי המראה חשמלית שמשנה כהות בעת סינוור, אבל עם וילון זה יותר מועיל.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...