Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

אני מחפש פתרון הצללה לחלון האחורי ברכב שלי, לאון 2014 דגם סטייל (5 דלתות).

אני יודע שהחלון מגיע מושחר מהמפעל אבל זה לא מספיק מגן מהשמש ולא מספיק מונע סנוור מנהגים שנוסעים מאחורי בלילה.

יש לי וילון שהיה מחובר ברכב הקודם (וילון קפיץ), הוא היה מחובר לתקרה בעזרת קליפסים שתפסו את התקרה. (אני נגד לעשות חורים מיותרים ברכב).

בלאון אין שום דבר שניתן לתפוס את הווילון בתקרה ואני לא רוצה לעשות חורים בתקרה כדי לחבר את הווילון.

איזה רעיון או מוצר אתם מכירים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

חפש חיים ציפויים

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מה זאת אומרת? אין לך ווילון שבא מהחברה?

לא, מהחברה לא בא שום וילון.

ציפוי בחלון האחורי כמה זאני יודע זה לא חוקי אם לא בא מהמפעל.

יש לי וילון כזה: http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=13543

אין לי לאן לחבר בתקרה, האם יש לכם רעיונות איך לחבר ברכב הזה מבלי לעשות חורים בתקרה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

תלוי ממה עשוייה התקרה, אבל תחפש דבק דו"צ חזק של 3M או לחילופין אם התקרה שלך מחומר בד תחפש סקוץ (VELCRO)

או למה שלא תעשה חורים בתקרה ותשים את הווילון? זה עדיין יראה סטוק כי לרוב הרכבים יש את זה.

פורסם

דבק דו צדדי לא מחזיק, אבל נתת לי רעיון עם הסקוץ' אני אבדוק את זה.

פורסם

בדקתי עם הסקוץ' וזה לא נדבק כי התקרה היא חלקה ולא מחוספסת.

יש עוד רעיונות?

פורסם

אף אחד לא באמת ישים לב אם ההשחרה שיש לך היא מהחברה או לא, אני בטוח שלחצי מהפורום כאן (אם לא יותר) יש מדבקות השחרה על הרכב, גם לי יש על החלון האחורי.

האוטו עבר 2 טסטים כאשר בדקו לי רק את החלונות הקדמיים ולפחות 3-4 שוטרים שעצרו אותי לביקורת, אף אחד לא העיר על החלון האחורי.

פורסם (נערך)

אצלי ברכב הכנתי וילון רשת שמולבש על החלק הפנימי של דפנות השמשה.

קניתי בד רשת נמתח, את המסגרת הכנתי מכבל אנטנה של טלויזיה (הכבל הלבן).לוקחים את המידה הפנימית של מסגרת החלון, לוחב עם התקרה ולאורך בדפנות הצד. החלק התחתון מורכב משני חלקים מקצה החלון ועד לפנס האור בלם במרכז החלון זה חלק אחד ואותו דבר לצד השיני. כל מידה כזו חותכים מכבל הטלויזיה.

חותכים את הבד במידה של החלון. מניחים את חתיכות הכבל בהתאמה על הבד וקושרים עם אזיקונים. מתקבלת יריעת בד ממוסגרת בכבל טלויזיה בהתאמה לחלקו הפנימי של החלון האחורי. מתחילים עם החלק העליון ודוחפים בעדינות את כבל הטלויזיה לתוך החיבור שבין התיקרה לחלון. אותו דבר עושים עם הצדדים ועם החלק התחתון.

מבחוץ זה נראה כמו חלון מושחם ומבפנים זה וילון לכל דבר.

121.jpgIMG_2706.jpgIMG_2705.jpgIMG_2708.jpg

עריכה אחרונה על ידי silence
פורסם
אצלי ברכב הכנתי וילון רשת שמולבש על החלק הפנימי של דפנות השמשה.

קניתי בד רשת נמתח, את המסגרת הכנתי מכבל אנטנה של טלויזיה (הכבל הלבן).לוקחים את המידה הפנימית של מסגרת החלון, לוחב עם התקרה ולאורך בדפנות הצד. החלק התחתון מורכב משני חלקים מקצה החלון ועד לפנס האור בלם במרכז החלון זה חלק אחד ואותו דבר לצד השיני. כל מידה כזו חותכים מכבל הטלויזיה.

חותכים את הבד במידה של החלון. מניחים את חתיכות הכבל בהתאמה על הבד וקושרים עם אזיקונים. מתקבלת יריעת בד ממוסגרת בכבל טלויזיה בהתאמה לחלקו הפנימי של החלון האחורי. מתחילים עם החלק העליון ודוחפים בעדינות את כבל הטלויזיה לתוך החיבור שבין התיקרה לחלון. אותו דבר עושים עם הצדדים ועם החלק התחתון.

מבחוץ זה נראה כמו חלון מושחם ומבפנים זה וילון לכל דבר.

[ATTACH=CONFIG]399247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399248[/ATTACH][

ATTACH=CONFIG]399249[/ATTACH]

גאון!!

פורסם

רעיון יפה מאוד!

תגיד הבד רשת שקנית לא מפריע בזמן נהיגה, כלומר רואים טוב דרכו?

לדוגמה בווילון נמתח יש חורים קטנים שזה לא מפריע ורואים טוב דרכם.

פורסם (נערך)
רעיון יפה מאוד!

תגיד הבד רשת שקנית לא מפריע בזמן נהיגה, כלומר רואים טוב דרכו?

יש הרבה סוגים של בדים. מה שיפה שאתה יכל להחליט שאם זה בהיר מידיי אז אתה עושה אותו כפול שתיים או שאם הוא כהה מידי אז אתה יכל לעשות אותו במידה קצת יותר קטנה מהחלון ואז הוא נמתח בהרכבה ונהיה פחות צפוף. אפשר לעשות עם שני שכבות החיצונית שחורה והפנימית בצבע פנים הרכב.

אני בחרתי בד רשת ריבועים ממש קטנים. קצת דומה לבד גרביון של אישה. אתה יכל לראות לפי התמונה שמבחוץ לא רואים כמעט כלום ומבפנים רואים ממש ברור.

אף פעם לא עצר אותי שוטר ותמיד זה עבר טסט ללא בעיה. שוב, זה וילון לכל דבר. ממש כמו הוילון עם הקפיץ רק שהוא מכסה את כל פנים החלון ולא משאיר בצדדים חלקים חשופים.

שים לב שהוא גם מולבש מבפנים סביב התושבת של אור הבלם האמצעי כך שהוא לא מכסה אותו ורואים אותו בבירור.

המחיר של הבד הוא די מצחיק. יש פשוט ב 15 ש"ח למטר, אני לקחתי משהו איכותי ב35 ש"ח למטר. שני מטר הספיק ונשאר עודף.

החלק הכי קשה בכל הפרוייקט הזה היה להסביר למוכרת בחנות הבדים מה אני הולך לעשות עם בד יוקרתי לחלק חיצוני של שמלות. היא חתכה את הבד תוך כדי שהיא מרימה גבה ומשתכלת עלי במבט של "? WTF"

נראה לי שהיא עד היום לא הבינה אותי.

עריכה אחרונה על ידי silence
  • תוכן חדש...